Utenoje šiuo metu formuojamas naujas nusikalstamas susivienijimas. Šiandien jo dalyviai skaniai pavalgė, pagėrė už jūsų visų pinigus, išsimiegos geriausiuose Utenos viešbučiuose, o rytoj balius tęsis

Autorius: Simonas Kroydonas Šaltinis: https://www.facebook.com/Simon... 2018-06-07 18:09:03, skaitė 2572, komentavo 2

Utenoje šiuo metu formuojamas naujas nusikalstamas susivienijimas. Šiandien jo dalyviai skaniai pavalgė, pagėrė už jūsų visų pinigus, išsimiegos geriausiuose Utenos viešbučiuose, o rytoj balius tęsis


Parazitai susirinko

Nusprendžiau šiandien pasivaikščioti po laimingų žmonių miestą-Uteną.Einu link ežero,ir matau toks gražus naujas pastatas TAURAPILIS.Galvoju užsuksiu,gal kokį kino filmą pažiūrėt,visgi kino teatras jame.Įeinu pro duris ogi galybė gražiai pasipuošusių žmonių.Arbata,sausainiai,kostiumuoti provincijos valdininkai,pasipuošusios biurokratės,tarp jų nemažai jaunų merginų,moterų.

Paklausiau šalimais esančių,kas čia per sambūris,o gal konferencija,pasirodo taip konferencija,o ir bukletą padavė.Atidžiai pasižiūrėjau į info ir iš karto supratau.Čia gi lobizmas už struktūrinių fondų pinigus.Tuomet paklausiau,ar visa tai finansuoja ES struktūriniai fondai.Vienas iš viršininkėlių sunerimo,sako man jūs kažkur matytas.Tai jau taip.Sako,ar turite pakvietimą,nes čia visi su kortelėmis,arbatytė,sausainiukai,prezentacija po prezentacijos,lyg ir susimėtė moteriškės,sako gal norite pasiklausyti paskaitos?

Žvilgtelėjau į pranešėjus.Pasirodo,čia ne šiaip sau sambūris.Pranešėjas Ramūnas Matonis.Policijos departamento prie Vidaus Reikalų Ministerijos Komunikacijos skyriaus vedėjas.Renginio tema.KADA POLICIJA PIRKS TESLAS.

Pasirodo Matonių klanas padedami PR ir Viešųjų Ryšių Agentūrų organizavo Šiaurės Lietuvos,Pietų Latvijos regioninių savivaldybių merus,administracijos direktorių ir viešųjų pirkimų specialistų samburį kurio tikslas,paruošti savivaldybes stambiam TESLA elektromobilių viešajam pirkimui.Svarbu viską suderinti.Formalumai bus sutvarkyti vėliau.Dabar tik parengiamieji darbai.Kad TESLA elektromobiliai kainuoja baisinius pinigus,niekam neįdomu.Už viską sumokėsite jūs mokesčių mokėtojai.

Pasižiūrėkime į Matonių klaną. Algirdas Matonis - buvęs kadrinis kagėbistas, tik po 1,7 metų po Lietuvos Nepriklausomybės paskelbimo dienos viceministro J. Matonis per 2 dienas po Maskvos pučo 1991 08 19 įdarbintas LR Policijoje ir Priėmimo įsakymą pasirašė V. Grigaravičius.Ramūnas Matonis – VRM Policijos Komunikacijos skyriaus viršininkas. Andrius Matonis – Lietuvos televizijos „Naujienų tarnybos“ vadovas. Aleksandras Matonis – režisierius ir žurnalistas. Jaunius Matonis – dirbantis LNK„Kriminalinėse naujienose“? Algirdas Matonis Buvęs Lietuvos kriminalinės policijos biuro (LKPB) viršininkas.

Pradėjus aiškintis,kas yra INTERREG V-A LATVIJOS IR LIETUVOS BENDRADARBIAVIMO PER SIENĄ PROGRAMA kurios pagrindu Utenos Taurapilio centre daroma konferencija išsižiojau.

VŠĮ pagrindu padaryto projekto biudžetas 65,01 mln. eurų, iš jo ERPF lėšų dalis 54,97 mln. eurų.Vokiečiai,anglai kurie suneša didžiausią dalį į ES struktūrinius fondus išsižiotų pamatę kaip švaistomi pinigai.O dabar atidžiai pasiskaitykite.

Tvari ir švari aplinka bendradarbiaujant, 16,41 mln. eurų 
Socialinė įtrauktis kaip prielaida teritorijos vystymui, 12,15 mln. eurų 
Gyvenimo kokybės gerinimas, didinant viešųjų paslaugų ir viešojo administravimo institucijų veiksmingumą, 10,94 mln. Eurų
Programos jungtinis sekretoriatas Rygoje (Latvijoje):

Latvia – Lithuania Programme Division
Development Instruments Department
The Ministry of Environmental Protection and Regional Development of the Republic of Latvia
Office address: Doma laukums 8a, Riga, Latvia, LV 1050
Mailing address: Peldu iela 25, Riga, Latvia, LV 1494

Pasiknisus giliau sąskaitų gijos veda į Kipro ofšorus.Pinigams išplauti yra sukurtas ištisas VŠĮ pelno nemokančių organizacijų tinklas. 2014–2020 m.

Interreg V-A Latvijos ir Lietuvos bendradarbiavimo per sieną programos padalinys Vilniuje.
Inga Ringailaitė
Informacijos ir projektų vadovė
Tel.: + 370 5 261 04 05, + 370 5 261 04 77
Fax. + 370 5 261 04 98
Mob. + 370 659 63 284
El. paštas inga.ringailaite@vilniusjts.eu
Konstitucijos pr. 7, LT-09308 Vilnius, Lietuva
VšĮ „Jungtinis techninis sekretoriatas“
www.latlit.eu

Dabar įeikite į https://rekvizitai.vz.lt/…/jungtinis_techninis_sekretoriat…/

Matome 33 įdarbintus žmones.Vidutinė alga 2015.81euro per mėnesį.Tai įsivaizduokit kokius pinigus uždirba direktorė Auksė Bernadišienė,o ir įsikūrę jie vienoje brangesnių Vilniaus vietų Konstitucijos pr. 7, LT-08501 Vilnius.Per metus ši parazituojanti įstaigėlė generuoja 2 milijonus eurų.Įstaigos pagrindinė veikla-pagėrimų,pavalgymų valstybės sąskaita organizavimas,ryšių mezgimas,konferencijos,lobizmas.

Sekantis konferencijos dalyvis Šiaulių savivaldybės politiniuose skandaluose besimurkdantis jaunasis Domas Griškevičius.Kaip supratau teigiamai vertinamo Šiaulių mero Visocko pavaduotojas pristatė programą KAIP SUKURTI PAŽANGIĄ SAVIVALDYBĘ. Domas Griškevičius yra įmonės Civis activus, asociacija pirmininkas. „Civis activus“, kurios daugumą sudaro iš Lietuvos socialdemokratų partijos (LSDP) pasitraukę Šiaulių skyriaus nariai.

Taip ir neaišku čia Paluckininkai ar Kirkilininkai.

„Civis Activus“ anksčiau vadinosi labdaros fondas, kurį įsteigė buvęs Seimo narys Arvydas Mockus. D. Griškevičius buvo jo padėjėju Civis Activus jokios veiklos nevykdo,tiek kaip dabartinis ,tiek kaip buvęs Arvydo Mockaus darinys,tačiau jo vadovas jaunasis Domas Griškevičius nevykdydamas jokios finansinės veiklos skelbia fiktyvius pranešimus,už kuriuos,net neabejoju yra atlyginama,ir visa tai apmoka ES gyventojai,ir pagrindinis naudos gavėjas yra VšĮ „Jungtinis techninis sekretoriatas“

Iš esmės jauni hipsteriai prikuria galybę VŠĮ įstaigėlių,kurios nemoka jokių mokesčių.Tada sukuria projektus finansavimui gauti .Panaudoti galima,bet kokią formalią idėją,kad ir KEPTA DUONA LIETUVOS KULINARINIS PAVELDAS.Tada prirašai nesąmonių,atiduodi visus popierius tiems ,kas skirsto fondų pinigus,gauti kelias dešimtis tūkstančių eurų,iš jų 10 proc atiduoti otkatams ir sau atsipūtęs gyveni.Šitas parazitavimas tęsiasi nuo 2004 metų kai Lietuva įstojo į Europos Sąjungą ir kitais metais kranelis užsisuks.

Moteriškės man papasakojo,kad šiandienos konferenciją vainikuoja vakarienė 150 žmonių.

Jūs,bent įsivaizduojate kiek visa tai kainuoja.Mačiau Visagino,Molėtų,Ignalinos savivaldybių mašinas,aišku savivaldybių direktoriai ne darbe,o konferencijoj,dėl ko stoja provincijoje darbai,o po to stebisi,kad žmonės važiuoja iš Lietuvos,tiesiog bėga iš Lietuvos.Šitokie cirkai Vilniuje,Kaune ir Klaipėdoje nevyksta.Ten visai kitas aukštojo pilotažo kalibras,kur stambūs projektai,lobizmas aukščiausiu lygiu.

Tiesa buvo ir pusryčiai o vakarienė buvo 18.30 val uždara.Pamaitinta virš 150 žmonių.Projekto tikslas sukviesti visus Šiaurės Lietuvos savivaldybių direktoriųs,VŠĮ vadovus į vieną grupę,kad kitais metais galima būtų prastumti multimilijoninius viešuosius pirkimus.Gudriai sugalvota.Tesla prastums multimilijoninį biznį,o visas projektas organizuojamas už mokesčių mokėtojų pinigus.

Ten dalyvauja ir stambesnės žuvys.Vienų stambiausių pasaulyje PR Hill+Knowlton Strategies Vilniaus skyriaus agenturščikai ir Milda Šerkšnienė AB Lietuvos Geležinkeliai,keleivių aptarnavimo departamento direktorė,Gitana Grigaitytė LR užsienio reikalų ministerijos ambasadorė savivaldybių klausimais.o čia jau kyšo buvusio VSD šešėlinio kardinolo Romualdo Vaišnoro ausys.

Utenoje šiuo metu formuojamas naujas susivienijimas.Šiandien konferencijos dalyviai skaniai pavalgė,pagėrė už jūsų visų pinigus išsimiegos geriausiuose Utenos ir kitų apylinkių viešbučiuose,o rytoj balius tęsis.

Rytoj savo paslaugas klientams siūlys ir Marius Vaupšas prekės ženklo Lukrecija BBDO atstovas,ir po to pamatysite kiek kontraktų Vaupšas gaus iš Šiaurės Lietuvos savivaldybių,kur viešųjų ryšių paslaugas apmokėsite jūs visi mokesčių mokėtojai.Daug visokių gyvenime nieko nepasiekusių vištelių pristatys savo VŠĮ projektus aišku ne už dyką,nes už viską apmokėsite jūs visi mokesčių mokėtojai.

Aš kaip 17 metų gyvenantis UK,net neįsivaizduoju,kas galėtų dėtis mano galvoje,kad kaip Aušra Kukelkaitė sukurčiau inciatyvą TAUTIŠKA GIESMĖ APLINK PASAULĮ ,ji yra tos inciatyvos koordinatorė.Žinokit nesuvokiu aš tokių cirkų.Arba tu baigi mokslus ir eini dirbt arba imi pašalpą ir geri alų.

Tiesa vakar bare prisižiūrėjau smagių vaizdų.Štai šešis metus Lietuvaitė gyvenusi UK,bet dabar Berlyne,barmeno Andriaus jau anglų kalba užsisakinėjo gėrimus mat Lietuvių kalbą pamiršo,nors kai prakalbėjo angliškai iškart kalė stiprus eastern european accent.

Na o rytoj nepamirškite atvažiuoti į Uteną,į Taurapilį,bus antroji konferencijos diena.Štai vaikinas durnu vardu Aidonas parengė rytojaus vinį AR DAR EGZISTUOJA REGIONINIS IR VIETINIS TURIZMAS.

Prisegu šiandienos ir rytojaus programą.Visas tas dvi dienas Šiaurės Lietuvos savivaldybių vadovai,pavaduotojai ne darbe,o kam dirbt ,jei galima šampano pagert ir skaniai pavalgyti valstybės sąskaita.