Konservatorių planas Lietuvos zombiams: po V. Landsbergio mirties sukelti chaosą Seime ir per pirmalaikius rinkimus arba maidano būdu paimti valdžią

Autorius: Simonas Kroydonas Šaltinis: https://www.facebook.com/silvi... 2018-03-14 22:14:44, skaitė 2063, komentavo 8

Konservatorių planas Lietuvos zombiams: po V. Landsbergio mirties sukelti chaosą Seime ir per pirmalaikius rinkimus arba maidano būdu paimti valdžią

Konservatoriai priešlaikinius rinkimus tikisi laimėti už mėnesio į mirusių pasaulį iškeliausiančio Vytauto Landzbergio korta.Vytautui liko mėnuo,o gal tik trys-keturios savaitės.Konservatoriai byra juodai.Išėjo Langaitis,Majauskas.

Po jų dvasinio lyderio mirties anūką partijos seniai praspirs lauk kaip šunį ir tada prasidės kova už būvį dėl lyderio posto,kuris nieko nelems,nes jei dabar ši partija yra niekas,tai po pirmalaikių rinkimų jie bus geriausiu atveju treti.Blogiausiu atveju,net nepateks į Seimą kaip darbiečiai,nors tikėtina ,kad pateks su sąlyga jei Landzbergis senasis bus miręs manipuliuojant sentimentais,tipo laisvę Lietuvai iškovojo.

Jei pirmalaikių rinkimų laiku Vytautas Landsbergis bus dar gyvas,konservatoriams patekt į Seimą-be šansų ! Grybauskaitei liko lygiai metai,o po jų jai atiteks konservatorių lyderės postas.Valstiečiams dabar geriausia nieko nedaryti ir leisti jų oponentams byrėti ir mokintis iš opozicijos PR daromų visuomenės programavimo klaidų.

Jau pastaruosius du metus jūs visi esate programuojami būti zombiais.Neurolingvistinio programavimo dėka jūs jau dabar esate verčiami būrais ir,net jūsų instinktai yra kontroliuojami įstatymais.Aukščiausia forma jau pasiekta,kai jūsų nuomonė internete ir kritika valdžios atžvilgiu gali kainuoti teistumą.Jūsų žodis vos prieš metus dar buvo įvertintas įkalinimu,o dabar už neteisingai parašytą komentarą jūs galite sulaukti tūkstančių eurų bausmės,ir anstoliai gali užblokuoti jūsų banko sąskaitas ir nusiimti visas jūsų santaupas.

Kaip visa tai prasidėjo?

Būdamas 33 laipsnio masonu ir įkvėptas masių valdymo idėjomis Edward Luis Bernays 1928 metais parašė knygą „Propaganda”. Iš pradžių tai buvo elitui skirtas smegenų plovimo vadovėlis.Būtent tai davė startą vadinamajam viešųjų ryšių (Public Relation) verslui. Tarp įvairių metodikų, kaip valdyti mases E.L.Bernais nurodo, jog žmogus turi būti nuolat dresiruojamas beprasmiais ritualais, nurodymais ar įstatymais tol,kol atbunka ir nustoja kritiškai mąstyti.Žmonės tiesiog kažką atlieka,nes taip reikia,nematydami išeities ir nesuprasdamas esmės.O nedaryti negali, nes gresia sankcijos.

Tuomet jis tampa abejingas ir paklusnus, o sąmonė atvira programavimui.Norint sukurti „pavyzdinę” visuomenę, būtina siekti, kad žmogaus protas būtų nuolat užimtas kokiomis nors problemomis,o jei jų nėra - blizgučiais,TV šou, serialais, sporto aistromis.Idealioje visuomenėje žmogus neturi turėti laisvo laiko savišvietai ar atsakymų paieškai.Jo protas nuolat turi būti užsiėmęs: darbe - darbu, namie - buitimi,o laisvalaikiu - pramogomis.

Žmogui negalima leisti atsikvėpti nei 1 minutę.Neleisti žmogui savarankiškai mąstyti 24 val per parą - yra pati geriausia kontrolės forma. Tai, ką dauguma žmonių abiejose Atlanto pusėse vadina “viešąja nuomone” iš tikrųjų yra kruopščiai suredaguota propaganda. Apie įvykius pasaulyje žmonėms rodomas suredaguotas filmas, o patys piliečiai pratinami vienodai, prognozuojamai reaguoti į vienus ar kitus gyvenimo įvykius, taip, kaip nurodo įvairių sričių žinovai-ekspertai per TV dėžes.

Vadinamosios viešosios nuomonės apklausos iš tikrųjų rengiamos tam, kad įsitikinti, kaip publika pasiruošusi priimti vieną ar kitą pasaulio nusikaltėlių klano siūlomą permainą. Įvairios socialinės inžinerijos ir socialinės dresūros technologijos jau pusę amžiaus yra kuriamos Tavistoko moksliniame centre Anglijoje.Esu gyvenęs Plimute,o Tavistock nuo jo vos keliolika mylių.Ten viename bare su tame centre dirbančiais bičuliais prie alaus bokalo diskutuodavom apie rytų europos žmonių mentalitetą,ir kaip kontroliuoti žmonių mases.

Lygiai tie patys procesai vyksta ir šimtuose panašių įstaigų JAV, Rusijoje bei Kinijoje. Vienos iš tokių ryškesnių kompanijų yra Rand Corporation ir Brookings Institutas. O svarbiausias iš jų - Stanford Research Institute, SRI. Būtent šiame vykdomi milžiniškų mastelių ir biudžetų sąmonės kontrolės projektai, kuriuos finansuoja ne tik federalinė Vyriausybė, bet didžia dalimi privatūs Rockefelerių ir Rotchildų finansiniai karteliai.

Kalbu apie socialinę inžineriją,minčių kontrolę,paklusnumą sistemai,jausmų ir meilės monetarizaciją,dirbtinį intelektą ir masių psichologiją.Kalbu apie global mind control kai per politinius ir ekonominius procesus diegiant sudėtingus žmogaus minčių programavimo algoritmus galima kontroliuoti ištisus globalius procesus.

Tikslam pasiekt reikia suskaldyti visuomenę.Į dvi dalis.Primityviausias būdas tai futbolo komandos.Supjudyti juos,kad jie vienas kitą daužytų luptų.Lygiai tas pats su partijomis,ideologijomis.Kad jie vieni kitus skerstų,o tų partijų lyderiams pakabinti kompromatus,prieš tai išsiaiškinant jų privalumus ir trūkumus.Štai taip veikia visa sistema,ir pagrindinis jos trūkumas yra žmonių jausmai.Meilė ir moralė.

Kapitalizme moralė neegzistuoja.Kapitalizme egzistuoja pinigai.Turi pinigų,turi neribotą laisvę ir galimybę kontroliuoti savo įtakos zonas.Neturi pinigų,-esi visuomenės dugne.Visuomenė yra suskirstyta į kastas.Į penkias kastas.Jas galima kontroliuoti per vakarėlius,futbolo,krepšinio rungtynes,masinius koncertus Žalgirio arenoje.Jūs privalote vieną pusę mylėti,o kitos nekęsti.

Žiniasklaidos portalai formuoja jūsų psichologiją.Samdomi psichiatrai įvertina atskirų tautų psichologinius portretus ir vėliau nustato vidurkį.Kai jūs ieškot feisbuke,google,youtube informacijos pastebėsite,kad automatiškai jums atsiunčiami panašūs straipsniai,nuorodos,ir jūs ,net nesuvokiat,kad tampate dirbtinio intelekto taikiniais.

Kai jūs pakeičiat darbą į staiga labai gerai apmokamą veiklą ,arba bankas pamato dideles sumas pinigų jūsų sąskaitoj,net nepastebite kiek daug laiškų su įvairiausiais kredito pasiūlymais ima plaukti į jūsų pašto dėžutes.Jūs esate sekami ir kontroliuojami.

Pornografijos industrija išsprendė masinių išprievartavimų problemą,kadangi beveik visi vyrai masturbuodamiesi sumažina testosterono ir bendruomenėje tampama saugiau.Alkoholio vartojimo kontrolė visuomenę daro sveikesne.Musolmonų šalyse dar neįvyko seksualinė revoliuciją,kas vakaruose atsitiko Vietnamo karo metu septintajame dešimtmetyje,todėl ten yra milijonai jaunų vyrų,neturinčių šansų susirasti ir vesti žmogų iš meilės.Jiems žmonas parenka tėvai,dažniausiai giminaičius,kad giminės turtas pasiliktų savose rankose.Giminė tai klanas,klanų susikirtimas iššaukia pilietinį karą.Štai jums ir Pietų Sudano,Ruandos pavyzdžiai.

Mūsų visų programavimas vyksta pagal Big Society projektą,Visi žmonės Europos Sąjungoje yra programuojami pagal tą patį modelį.Mes mastome vienodai,mes mylimės,valgome vienodai,mes pergyvename įvykius vienodai,o tie kurie yra skirtingi yra arba eliminuojami iš visuomenės arba nustumiami į bohemą.

Mes žmonės esame pirmajame transhumanizmo etape.Kompiuteriai jau gali apdoroti milžiniškus kiekius informacijos ir jau keliolikos metų bėgyje mūsų kepenys,širdys,inkstai bus išauginami laboratorijose,o vėliau pakeisti paprasčiausiomis mikrochemomis ir jų lustais.

Pamažu mes tampame mėsos ir elektronikos hibridu,kol visiškai transformuosimės į robotus.Tada bus išspręsta kvėpavimo sistema,ir Marse,Mėnulyje galėsime gyventi pilnavertį gyvenimą.Visos šitos dirbtinės inteligencijos,pabrėžiu inteligencijos,o ne intelekto autoriai yra aktoriai,psichologai,psichiatrai,gydytojai,inžinieriai ir mokytojai.

Kompiuterizuota psichodelinės inteligencijos programa nuskenuoja mus pagal pirštų antspaudus,o vėliau bus nuskenuojamos ir mūsų smegenys pagal kurias bus sukurtas žmogaus dosje.Pasitelkiant DNR,bus galima nuskenuoti brokuotus žmones ir juos pašalinti iš sistemos eksportuojant juos į tolimiausius pasaulio kampelius.

Quazisocialistiniai intelektualai sukūrė hipotetinę versiją,pagal kurią tobulas egelitarizmas ir ,bet kuri lokali bendruomenė gali išsigimti į paklusnių žmonių-robotų masę,kurią galima kontroliuoti,pakeisti atitinkamu algoritmu jų idėjas,sukurti-panaikinti priešus,ir valdyti milijonus žmonių turinčias mases labiau kaip atskirą vienetą.

Tai padaryti labai lengva.Užtenka eilinei panelei duoti kokias skyriaus vedėjos pareigas,mainais už medalį,kelių šimtų eurų premiją ar tariamą garbę.Kai žmogus kaip arklys atidirba ir nuo visko pavargsta,suserga depresija jis pakeičiamas kitu,o nuvarytas arklys yra paprasčiausiai utilizuojamas.Arklys nežino to,nes jis būtent ir suprogramuotas taip tik prieš mirtį arklys kaip ir žmogus suvokia,kad visą gyvenimą kažkam tebuvo tik paprasčiausias instrumentas.Tėvams,kaip pagalba nukaršinant juos,vaikams kaip papildomų pajamų šaltinis,partneriams kaip sekso mašina ar patinas parnešantis maisto į namus.

Politikoje kaip ir gyvenime niekas neįvyksta atsitiktinai.Jei kas įvyko,galite kirsti lažybų.Viskas buvo suplanuota iš anksto.

Akivaizdus pavyzdys yra tai,kas šiuo metu dedasi Lietuvoje.Kėvišo,Masiulio,LRT lėšų grobstymo,EBSW,Mažeikių Naftos privatizacijos ,Lietuvos Geležinkelių,auksinio Kauno tualeto schemos,Snoro,Ūkio Banko sužlugdymo schemos buvo programuotos su tikslu pasisavinti mokesčių mokėtojų suneštus pinigus.Vykdytojai geriausiu atveju gaus lygtines bausmes,o dauguma jų,ne tik neliks nubausti,bet dar ir prisiteis išeitines kompensacijas ir durniaus vietoje kaip ir visada liks valstybė.

Yra sąrašas.80 žmonių.Pašalinus juos nuo valstybės valdymo sistemos Lietuvos ekonomika akimirksniu šautų į viršų.Verslas negali vykdyti stambių projektų,jeigu nepatepa aukštų valdininkų ar nefinansuoja korumpuotų partijų.Įdomiausia tai,kad korumpuočiausios partijos nepateko į Seimą,o geriausiu atveju liko opozicijoje.Skandinavijos bankų stumiami kandidatai į prezidentus patirs fiasko,nes žmonės ypač likę provincijoje ir lemiamą balsą rinkimuose turintys pensininkai interneto pagalba pradeda suvokti tikrają Lietuvos situaciją.

Žmonės pradėjo suvokt,kad rusas nepuls ir,kad milžiniški pinigai skirti ginklavimusi yra išmetami į balą.Lietuva yra saugi ir turtinga kaip niekada.Lietuvoje yra labai daug pinigų,tik tie pinigai buvo išvagiami,o prie dabartinės valdžios visas šitas korupcinis kranelis užsidarė.

Valdančioji koalicija yra superinė ir Valstiečiai per metus padarė tiek,kiek konservatoriai su socialdemokratais nesugebėjo padaryti per ketvirtį amžiaus.Nuo Tado Langaičio išėjimo prasidėjo Konservatorių partijos byrėjimas.Socialdemokratai suskaldyti tvarkiečiai pogrindyje,liberalai murkdosi dugne,o iš Darbo Partijos liko tik prisiminimas.Kuriasi nauja politinių lavonų partija su Šiaulių kugeliu,Širvintų hiena,ekspremjeru Gediminu ir Valančiūno uošviu.

Galėtų į komandą ir Nijolę Oželytę pasiimt.Tokia jauna ir graži aktorė buvo,o dabar iš jos teliko sena burbanti provinciali moteriškė iš Sovietų Sąjungos.

Žinote šitą straipsnį rašiau prieš tris savaitės iki paskelbimo čia,ir staiga šast skandalas su Mykolu Majausku.Jeigu atvirai,tai išsigandau.Ne dėl Mykolo,bet labai susimasčiau,kas atsitiks kai aš atsidursiu politikoje,o kad tai įvyks tik laiko klausimas.

Matote aš skirtingai nei Mykolas turiu itin didelį temperamentą,tik manęs niekas nešantažavo,niekada nesu išdurtas,nes su merginomis būdavau pakankamai grubus ir tiesmukiškas.Likimo ironija,bet realybėje labiau patikau toms,kurios tylios,ramios ir geros mergaitės,o man patinkdavo itin naglos ir pakankamai įžūlios akis drąskančios furijos.

Jos manęs prisibijodavo,gal,net labiau neprisileisdavo,bet aš jų charakterį užuosdavau kaip tigras paklydėlę antilopę.Na tarkim tai buvo viena furija,kurią aš kokius du metus naktimis sapnuodavau,o ji manęs patologiškai nekentė.Ir aš manau,kad padariau vieną klaidą.Prisigėriau vieną vakarą ir jai parašiau,ir ji mane užblokavo.Bet aš jai tiek prirašiau,kad ,net baisu pagalvoti,kas atsitiks jeigu aš vieną dieną tapsiu kokiu meru ar Seimo nariu ir visa tai iškils į viešumą.

Aš tikraja to žodžio prasme neturėsiu kur dėti akių.

Ar dėl to gailiuosi? Nesigailiu!

Matote aš esu Majausko bendraamžis,na kokiais dešimt mėnesių jaunesnis,ir dar užaugau su ta karta kai mokykloje per pertraukas graibydavom klasiokes už papų,jos ten cypdavo,tipo joms nepatikdavo,nors iš tikro dar ir kaip patikdavo.Ir vieną ką pastebiu tarp savo kartos ir dabartinių niolikamečių,kad mes vyresni mėgstam prisigerti,o jaunimėlis alkoholį vartoja itin saikingai,visokie kokteiliai ir pvz aš nesuvokiu kai ateini į klubą ir perki tuos kokteilius ir kaip blaivas taip blaivas.

Pvz Klaipėdoj buvo tokie klubai PEMPININKAI,KALIFORNIJA,barai MEDINAVA,PITERIS.Būdavo norma nueiti su kompanija,gerai pasilinksminti ,prisigerti,o pabaigoje viską vainikuodavo masinės muštynės.Kažkaip kai pagalvoju,kad kaip savaitgalis,taip muštynės dėl panų arba šiaip.

Kažkaip tai buvo įprasta,tas primityvumas ir rašomi laiškai,nes tarp jaunimėlio 1998-2000 metais nedaug kas dar mobiliakus turėjo,tik MIRC pradėjo atsiradinėt,laiškus vieni kitiems rašydavom,o paauglystės laikotarpiu 1996-2000 metais nuolat laiką lauke leisdavom.Banditai jaunikliams buvo pavyzdys,panoms-valiutinės prostitutės,kurios į Japoniją,Emyratus užsidirbinėt skraidydavo,o po to Klaipėdoje budus pirkdavosi.

Kažkaip pamenu atrodydavo,kad jau 28 mečiai mums atrodydavo seniai,o jūreivių žmonos Piteryje gėrimus mums pacukams statydavo.Ir kai apie 2001 m išskridau į Britaniją,ten pamačiau klubus,kuriuose viskas buvo taip paprasta ir sava.Panos geria alų arba sidrą,kaip ir Lietuvoje,tik vyrai gerdavo tamsų,o panos šviesų.Kokiais 2004 metais apsilankius Lietuvoje įvyko lūžis.Kažkokia kitokia muzika,daug blizgesio,panos feikinėm Prada,Versači turginėm suknelėm,makiažas,kokteiliai,pamažu atsirandančios manieros,o tie kurie palikom Lietuvą dar iki Lietuvos įstojimo į ES,mes taip ir likom kitokie savotiški laukiniai primityvai viską sprendžiantys jėga peiliais ir kumščiais,o kai ,kada ir ginklais.

Pamenu Kaune Sienos klube,pirkausi stiklą degtinės kai šokių aikštelėj kažkas susistumdė.Po kokių 20 minučių išėjau parūkyti,ir žiūriu kaip dviese bado vieną vaikį,o visi aplink žiūri,apsauga kažkur išsibėgiojus.Kitą dieną skaičiau spaudoj,kad vyrukas buvo papjautas mirtinai.

Kauniečiai kažkaip staigiai nuo treningų buvo perėję prie džinsų su juodais megztiniais ir odinėm striukėm ir juodom lakierkom.Vyravo gaujų kultūra,o jau dar po 10 metų 2014 metais su reikalais atskridęs į Kauną,pamačiau tarsi kitą miestą,išpuoselėtą Vilniaus gatvę su begale hipsterių,gatvės muzikantais,mirusią Laisvės Alėją.Radau jaukų vakarietišką miestą su nuostabiu senamiečiu,ir jame jau jaučiausi svetimas.

Man vis dar norėjosi tos laukinės aplinkos,bemanierių blondinių su kablais bevagiančių svetimus gėrimus,atsainaus aptarnavimo,siemkas spjaudančių apsauginių,purvinų prirukytų taksi,ir tarsi to ko aš pasiilgdavau Britanijoje,to natūralumo.Aš pamačiau kitokią Lietuvą.Iš tikro tai teisingą Lietuvą,bet ji man jau buvo svetima.Tik tokiam bare netoli Soboro veikusiam iki pat 8 ryto dar susirinkavo seno sukirpimo publika,dažniausiai UK,Airijoj,Norvegijoj gyvenantis mūsų tautos desantas.Ten dar vyko kažkas panašaus į senus laikus.

Nėra nieko nuostabiau susidaužti bokalu su margaspalve publika,nuo teisės studento,gydytojo iki gaujų lyderio palaidojusio beveik visus savo draugus.Ir kartais dabar galvoju,ateisiu į politiką ir staiga pradės lysti faktai pradedant sekso orgijomis,baigiant masinėmis muštynėmis ir audringais vakarėliais kurių tikrai buvo daug.

Bet žinote,tos kekšės kurios būdavo visai šalia,dabar šmėžuoja lietuvos TV ekranuose,šalia beta vyrų,kurie augina ne jų vaikus.Pvz viena augina tokio boksininko Audriaus vaiką,kuris ją dulkino šalimais kambarį,o jos beta vyrelis,melžiantis struktūrinius ES fondus lakstė po visą Kauną ieškodamas jos,ir per TV tada rodė laidą kaip jie vienas kitą myli,o įspūdingo sudėjimo vienai dabar jau sunaikintai Kauno grupuotei priklausės Audrius ją dulkino čia pat miegamajame,ir išėjęs visas dušo link sako,sekantis,o ji jau girta kaip tapkė ką tik sušniaukštusi eilinį kokaino takelį.Perėjo per ją gal kokie 7 gal 8.Argi tai svarbu.

Labiausiai patikdavo prieš kokius trylika metų apsilankyti pas tuo metu klubą Vilniuje turėjusį vieną senų laikų bičiulį,kuris mums jau gerokai įkaušusiems draugams rodydavo spec kambarėliuose sumontuotus filmukus,kaip jo kekšes dulkina visokie Majauskai,Olekai,Paluckai,Vidžiūnai etc..Ir amfą jie vartodavo ,viską,ir užsieniečiai sekso turistai italai,kurie pačiame Vilniaus senamiesčio centre Helios patalpose berods pasidarė savo klubą į kurį Lietuvių neįsileisdavo.

Yra dalykų,ko,aš niekada niekam nepasakosiu.Kuo labiau tu gali įtakoti politinius procesus Lietuvoje būdamas toli už kadro,tuo labiau pradedi matyti visą mūsų politinį primityvumą.Tas pats vyksta visame pasaulyje,tik rytų europoje tai vyksta daug primityviau.
Pvz Padniestrėje yra vienas mažas klubelis,kuriame sėdi išimtinai visos Padniestrės elito atžalos,ir gėrimų kainos vietiniams yra neįkandamos.

Penktadieniais ten lankosi vienas mano geras pažystamas kuris Lietuvoje 20 metų yra paskelbtas mirusiu.Už jo tariamą nužudymą nuteistas vienos Kauno gaujų bosas subendrinus visas veikas yra gavęs iki gyvos galvos,o jeigu tas žmogus staiga sugryžtu į Lietuvą ir papasakotų,kokius otkatus mokėjo tuometinio Seimo nariams,už tai,kad spirito vagonai galėtų netrukdomai judėt į Rusiją ir Kazachstaną skandalas būtų didesnis už Tomkaus KGB agentų paviešinimą.

O gal pamiršot,kaip prie Vilulos restorano Vilijampolėj penktadieniais išsirikiuodavo eilės mašinų su Seimo numeriais?Ir tada ir dabar tie patys žmonės valdo informaciją,valdo politinius ir ekonominius procesus,gauna nurodymus iš GRU ir dirba ranka rankon su mūsiškių spec tarnybomis .Viskas yra kontroliuojama,tik dabar jau nebereikia nieko šaudyt.Užtenka į politiką pastatyti beta vyrukų bandas,ir kai jie tampa nereikalingi pramest juos lauk per #mee2 platformą.

Per moteris jau nuo antikos laikų vyko karai tarp valstybių,imperijų.Priešiškos kariuomenės išžudydavo vyrus,bet pasilikdavo moteris.Kai sovietų armija užėmė Vokietiją jie išprievartavo 5 milijonus moterų.Penktadalis vokiečių nešioja slavų genofondą,o mes Lietuviai esame itin homogeniška tauta.Jeigu taip nyksime,mus ištiks Islandų likimas,kur poros prieš pradedant santykius per specialią mob aplikaciją pasitikrina ar nėra giminaičiai.

Atėjo laikai,kai supykusi moteris gali daugiau nei kulka,policija ar biurokratų armija.Jeigu kokia kekšė,tai niekis,bet kartais tai gali padaryti mergina,kurią tu sapnuoji naktimis,o ji tavęs patologiškai nekenčia ir dar užblokuoja.

Dvi savaites mano Simono Kroydono paskyros buvo visiškai sunaikintos.Atsarginė paskyra sunaikinta negryžtamai,o šią kažkokiu stebuklingu būdu pavyko atkurti.Pastebėjau,kad itin stiprus mano straipsnių reportinimas vyksta prieš valstybines šventes pvz Vasario 16,Sausio 13,Kovo 11.

Nesileiskite programuojami ir išsaugokite šią puikiai dirbančią koaliciją.Ji yra pati geriausia nuo pat nepriklausomybės paskelbimo laikų.ŠiandienMindaugas Bastys buvo išėstas tiesiogine šio žodžio prasme.Toliau bus nusitaikyta į Skardžių,taikomasi ir į Petras Gražulis ir visą šumą kelia sąrašiniai Seimo nariai patekę per protekcijas,per sąrašus tie kurių tauta nerinko.Nepasiduokit provokacijoms vyrai !!!