Ar mus visus traukia panašūs žmonės ar priešingybės?

Autorius: Simonas Kroydonas Šaltinis: https://www.facebook.com/silvi... 2017-02-20 23:29:30, skaitė 5059, komentavo 1

Ar mus visus traukia panašūs žmonės ar priešingybės?

Šitas ir dar daugiau klausimų man jau ilgą laiką neduoda ramybės. Mano močiutė jauna pokario laikų mokytoja susipažino su mano seneliu girininku komiškomis aplinkybėmis. Jos auklėtiniai išlaužė medelius ir mano senelis kuris buvo dviem metais jaunesnis už ją priėjo prie jos ir išrašė jai baudą. Taip jis paėmė ir nubaudė nemaža bauda savo būsimają žmoną. Taip jie ir susipažino.

Su vienu geriausių savo draugų prieš penkiolika metų susipažinau per muštynes viename Newcastle bare, kur abu sukėlę masines muštynes atsidūrėme ligoninėje, nes prisigėrę dėl kažko susipykome ir susimušėme, o vėliau tos muštynės peraugo į 13-15 jaunų vyrų muštynes ir su lūžusiom rankom ir kojom buvom paguldyti į tą pačią palatą. Vėliau ligoninėje abu besigydydami ir prijungti prie lašelinių išsikalbėjom ir iki šių dienų esam labai geri draugai.

Ar žmogus, kuriuo jūs pasitikite, pvz politikas tikrai jau turi būti baltas ir pūkuotas?

Aš pvz niekada nepasitikėčiau Šimašiumi, Steponavičium, Algirdu Butkevičium ar kokiu Gabrieliumi Lanzbergiu. Man atrodo, kad pajutę grėsmę jie išduotų visus draugus, bendražygius, visus kitus. Jug visi tie hipsteriniai liberalai ir išdavė Masiulį, kuris irgi buvo susikūręs geriečio ir sąžiningo berniuko įvaizdį. Trampo atėjimas parodė, kad žmonės nori natūralių žmonių.Kurie ką galvoja, tą ir sako. Bet viskas prasideda dar ankstyvoje paauglystėje ir jaunystėje, kai patinai renkasi pateles, kai aršiausi ir agresyviausi patinai apsėklina gražiausias ir labiausiai geidžiamas pateles. Kadangi aš pats buvau nugalėjęs šauniausio mokyklos moksleivio konkurse su pačia gražiausia ir papingiausia mokyklos gražuole, kadangi aš grojau ir kaip didžėjus vis dar sugroju naktiniuose klubuose, o juose aplink didžėjus visada sukasi gražiausios klubo merginos mano ir išvados bus atitinkamos.

Prisižiūrėjau begalę istorijų, apie tokias atsilaksčiusias ir jau išsiskyrusias, kurios po n metų sutikusios buvusį klasioką/grupioką/kolegą staiga suprato, kad tas "pilkas pelius" būtų buvęs tas, su kuriuo jai būtų ramu ir gera... tik jau per vėlu.

Tas pilkas pelius dabar jau turi šeimą ir mylimą žmoną... Ir istorijos, kiek matau, vis kartojasi. Kol jaunos ir seksualinėje rinkoje paklausios, tol užrietusios nosytes vaikšto, atsipeikėja tik kai jos vertė toje rinkoje staiga krenta... aišku, tada nelieka nieko kito pasakyt, kaip "nėra normalių vyrų" arba "visi normalūs užimti". Kitos dar ir galvą nusiskuta, arba tampa supermamkomis.

Jos anksčiau vaikiškam šikpuodyje fotkindavo savo vaikų šūdus ir dėdavo į feisbuką ir kitos mamytės aikčiodavo, kokį šūduką tavo Pijukas pakakojo. Neatsilieka ir subobėję hipsteriai.

„Geras poilsiukas“, – neseniai sanatorijoje, pasibaigus aromaterapijos seansui, ištarė jaunas vaikinas iki skausmo aptemptais džinsais, apkabindamas savo merginą ir nupleškindamas selfie. Praeitą savaitę stebėjau poliklinikos koridoriuje besimalantį jauną vyrą margu megztiniu, persikreipusiais nuo įtampos hipsteriškais akiniais, maldaujantį savo trimetį sūnų „išgerti vandenuko“. „Neee!“ – protestavo bamblys, daužydamas kavos aparatą, negirdėdamas tėčio raginimų „nebūti piktuku“, eiti miegiuko“.

Baigia išsikvėpti ir internetinių pažinčių kanalai. Visos tos internetinės pažintys, kaip poledine žūklė. Investicijų daug, o grąžos tik žvynai!

Kada gi moterys įsikals į galvas, kad jos renkasi iki atsitrenkia į sieną. Vienos atsitrenkia būdamos 25 kitos 35 metų. Paprastai tas atsitrenkimas sutampa su celiulito ir strijų atsiradimu klubuose, o kai jų vaikinai dėl apsileidimo jas palieka, jų draugės jas guodžia. Paliko, reiškias nemylėjo.

Kiek įdomesni procesai įvyksta kai tu tampi žymus. Labai gerai šitą būseną apibūdino Algimantas Rusteika žodžiais:

Netikėtai tampi kokiu nors deputatu, viršininku, žinomybe, turtinguoliu, čempionu ar kaip nors kitaip atsiduri trumpam svarbioje vietoje. Pasaulis pasikeičia. Staiga visi ima tave matyti ir pažinti. Ieško akių kontakto, pirmi sveikinasi. Visur kviečia, pamatę gatvėje iš kitos pusės prieina paspausti rankos. Atsiranda begalė bičiulių, seni pažįstami ir buvę bendradarbiai ar mokyklos draugeliai kažkaip netyčia vis užsuka ar paskambina. Nemažai ima pataikauti, įsiteikiamai vizginti uodegyte, stengtis pabūti šalia. Vienas kitas giminaitis kur buvęs, kur nebuvęs vis užsuka paprašyti paslaugos, įtakos ar pinigų pasiskolinti.

Po to tai baigiasi. Arba tave ištinka nesėkmė ir tampi vėl paprastu žmogumi. Ir pasaulis atsikeičia.

Visi ima tavęs nematyti ir nepažinti. Vengia akių kontakto, į pasveikinimus tartum staiga pastebėję atsako oficialiai. Niekas niekur nekviečia, telefonas tyli, gatvėje susitikę apsimeta, kad nepastebi. Bičiuliai, draugai ir bendradarbiai dingsta. Pataikūnai palieka tave pirmieji ir arba ima nepažinti, arba elgtis paniekinamai. Gerieji giminaičiai išgaruoja, pinigus pamiršk.

Nors niekas nepasikeitė. Tu toks pat, rankos, kojos, smegenys ir kiti svarbūs organai. Ir žmonės nepasikeitė. Bet viskas pasikeitė. Nes bendravo ne su tavim, o su tavo statusu. Tavęs ten net nebuvo. Kam teko, žino tą jausmą. Ir žino, kaip gera, kai viskas baigiasi ir grįžti į tikrą gyvenimą. Ir, svarbiausia, žinai kas ko iš tikrųjų vertas.

Kodėl Lietuviai vyrai dievina slaves, o mūsų moterys juodukus, arabus, pakistaniečius ir italais apsimetinėjančius albanus. Tai yra natūrali atranka. Nuo mūsų moterų, ir tik nuo mūsų merginų ir moterų priklauso Lietuviškas genofondas. Žinote, kai aš matau begalę Brazilų, Kolumbiečių, Argentiniečių jaunimėlio ieškančių savo senelių, prosenelių Lietuviškų šaknų tik tam kad gauti Lietuvišką pasą su kuriuo galėtų patekti į Britaniją, Norvegiją ir kitas turtingas šalis, man sukyla dvejopi jausmai.

Kroatės, Brazilės, Kubietės, Argentinietės, Tailandietės, Itales jau nekalbu apie Sibirietes Ruses, Ukrainietes, Estes, Švedes, Norveges kurios yra kažkas pasakiško. Tik viena Kaunietė yra kažkas pasakiško, o šiaip tai mūsų berniukiško dviratinio sudėjimo merginos tik storasluoksnio makiažo pagalba gali konkuruoti su drąsiomis pietietėmis. O kur dar žaviosios negrės, kurių riesti užpakaliukai tik ir šaukiasi baltojo Lietuviško pimpalo. Ką į tai Milda Bartašiūnaitė?

Žinote, kartą one.lt man parašė tokia žurnalistinė prietranka Asta Kuznecovaitė. Pasiūlė už Tele2 papildymą parodyti savo skeletoną. Taigi aš jai papildžiau Tele 2, ir ji man paskambino ir pasiūlė susitikti.

Susitikome prie šiukšlių konteinerio. kur kramsnodamą nemažą apipelijusios dešros gabalą Asta Kuznecovaitė pasiguodė, kad niekas nebeperka jos užsakomųjų žurnalistinių straipsnelių, tai nusprendė valkatauti, vėliau įniko į heroiną, o kai kairioji ranka nupuvo, pradėjo uostyti klijus. Visgi, kad ir nupuvusia dešiniaja ranka Astai Kuznecovaitei nesutrukdė teikti seksualines paslaugas Vilniaus miesto svečiams.

Lietuviai beveik visi siūlė alaus bambalį ir zakusono. 5 eurai buvo siūlomi už greitą pasidulkinimą Vilniaus stoties Mc Donald tualete, tiesiog čia ir dabar.Asta Kuznecovaitė tiesiai šviesiai pareiškė, jog dauguma jos sutiktų vyrų svajoja pasimasturbuoti, kai Asta į jį žiūri, arba, kad jį Asta pamasturbuotų savo pamėlynavusiu liežuviu. Kaina abiem atvejais ta pati – 5 eurai. Panašiai arba 5 eurus ir butelį Šaltupio siūlė ir oralinio sekso mėgėjai.


Kuzia ir laimingas klientas

Buvo pasiūlymų ir fotografuotis, filmuotis pornografiniuose filmuose, susitikti su dviem vyrais prie butelio šnapso, važiuoti į užmiesčio sodybas ir į individualius namus, atsirado tokių, kurie dėl pasimatymo buvo pasiryžę atvažiuoti net iš Lentvario - minėjo Asta.

Paklausus ar jai neliūdna vienai ieškoti nuotykių Asta paminėjo, jog prieš tai bastydavosi dviese su drauge žurnaliste Kristina Nastopkaite, bet ji išvyko valkatauti į Ispaniją, ir ten dabar sekioja paskui Karbauskienę, o vakarais rausiasi po Barselonos konteinerius ir gyvena oloje iš kurios atsiveria nuostabūs viduržemio jūros vaizdai.

Asta tai Asta, geriau jūs man pasakykite, kur pradingo dainininkė Indrė?