Matant Karbauskio puolimą, pradedu galvoti, kad ir su Romanovu, Uspaskichu, Paksu, ir galybe kitų buvo panašiai susidorota

Autorius: Simonas Kroydonas Šaltinis: https://www.facebook.com/silvi... 2017-02-06 22:31:48, skaitė 15497, komentavo 0

Matant Karbauskio puolimą, pradedu galvoti, kad ir su Romanovu, Uspaskichu, Paksu, ir galybe kitų buvo panašiai susidorota

Ramūnas Karbauskis yra puolamas. Puolimas tik prasidėjo. Ir jis įsibėgėja. Įdomiausia yra stebėti tai, kad kuo labiau yra puolamas Ramūnas Karbauskis tuo labiau žmonės jį palaiko. Aš kartais, net galvoju, kad tai gali būti labai apgalvota. Gali būti, kad Lietuvos žiniasklaidą už pavadėlio laikantys investuotojai specialiai pritaria Karbauskio puolimui, nes puikiai žino, kad žmonės jo gailės, ir tuo sustiprins Valstiečių kaip partijos įtaką ir jų vykdomą politiką rems.

Kai žmogus puolamas tauta jo gaili, ir piktinasi Konservatoriais, kodėl jie taip elgiasi Karbauskio atžvilgiu. Gretos kailinių ir džipo skandalas jai padarė tokią reklamą, kurios pavydėtų bet kuris politikas, bet kuri Lietuvos pramogų žvaigždutė. Eilinė provincijos mergelė Kildišienė Greta dabar yra žinoma visiems. Kildišienės skandale matau daug panašumų į Renatos Smailytės turėtą Paksogeito skandalą. Lietuva iš tiesų yra galimybių šalis, kur bufetava gali valdyti valstybę, kur Ukmergės buhalterė gali tapti trečiu pagal svarbą Lietuvos žmogumi, kur jūreivis iš Slabotkės gali tapti Kauno meru. Ar tai ne galimybių šalis gerbiamieji skaitytojai?

Norint sužinoti, kas vyks Lietuvoje po metų, dviejų užtenka pasižiūrėti į tai kas šiuo metu vyksta JAV. O JAV atsitiko taip, kad verslo žmogus, televizijos žvaigždė ir vykdomasis prodiuseris Donald Trump tapo prezidentu. Žmonėms patiko, kad jis visą savo rinkiminę programą finansavo už savo babkes. Karbauskis irgi viską finansavo už savo babkes. O kas finansavo Konservatorius ir Liberalus?

Vienas dalykas, kai tu užsinori valdžios iš idėjos, ir kitas dalykas, kai tu esi samdomas klano statytinis. Karbauskis, Matijošaitis viską finansuoja iš savo kapitalo. Žmonėms patinka self made milijonieriai. Žmonės pradeda suprasti, kad gyvenime vienus lydi itin didelė sėkmė. Aišku Karbauskio tėvukas dar sovietų laikais buvo pakankamai įtakingas kolūkio direktorius galėjęs tvarkyti reikalus aukščiausiu lygiu Maskvoje. Karbauskis užsuko šimtamilijoninį biznį, ir nors aš pats asmeniškai pažystu vieną Naisų ūkinininko sūnų, kuris man prieš kelis metus pasakojo, kad Karbauskis, bet kokia kaina supirkinėjo ir nudusino kitus regiono ūkininkus susipirkdamas jų žemes buvo aišku. Jis žino ką daro, jis žino kur eina, politikoje jis 20 metų, niekam jis nebuvo įdomus, o Valstiečių partijai triuškinamu balsų skirtumu paėmus Seimo daugumą pasimatė, kad Karbauskis skirtingai nei visus 27 metus Lietuvą pasikeisdami vieni su kitais valdę Socialdemokratai su Konservatoriais pradėjo vykdyti savo rinkimų programą. Nors ir palengva, bet pradėjo nuo alkoholio ir tabako tarifų.

Matot, kas atsitiko kai Karbauskis nuvijo Socialdemokratus su Konservatoriais nuo Lietuvos Geležinkelių lovio?

Alkoholio pramonę ir prekybą Lietuvoje valdo MG-Baltic su Darium Mockumi priešakyje. Dariaus Mockaus dešinioji ranka Raimondas Kurlianskis per Eligijų Masiulį valdė Liberalus. Tai ir taip aišku, kad Kurlianskis nusprendė mest per bortą Masiulį. Guoga apie visa tai žinojo, ir padėjo Kurlianskiui nuleisti Liberalus. Negi jūs tokie naivūs, kad patikėjote, kad būtent tam tikru momentu Masiuliui bus duotas kyšis, ir būtent butelio popierinėje dėžutėje, ir pinigai bus pažymėti, ir STT žinojo kas vyksta, nes STT buvo pranešta kada ir kaip viskas įvyks. Matote Masiulis jau nuo tų laikų kai buvo ministru Susisiekimo Ministerijoje buvo žinomas kaip patikimas kyšininkas už pinigus sutvarkantis reikalus, ir aišku besidalinantis kyšiu su tais su kuriais reikia pasidalinti. Gaudavo savo dalį ir Leonidas Donskis, manau visą tą dalyką gerai žinojo ir Simonas Gentvilas tėvukas. Kai Gentvilas Klaipėdoj meravo, Masiulis ten visus reikalus per otkatus tvarkė.

Matant Karbauskio puolimą, pradedu galvoti, kad ir su Romanovu, Uspaskichu, Paksu, ir galybe kitų buvo panašiai susidorota. Paksas buvo Borisovo bobikas, tai viena. Jį reikėjo nuimti, nes Paksas nebuvo smart kaip Adamkus. Kol Lietuvą valdo Prezidentūra ir Grybauskaitės kontroliuojamas Konstitucinis Teismas, tol mes pastoviai turėsime silpnus valdančiuosius ir amžinają opoziciją – Konservatorius.

Konstitucinis Teismas tiek Paksą, tiek Uspaskichą, Romanovą, Šleževičių, ir galybę kitų pašalindavo pagal Expressio unius est exclusio alterius-principą teisinę logiką. Tam būdavo pajungiama žiniasklaida, tam ir iki šiol yra pajungiama žiniasklaida, bet vėlgi.

Jeigu Šleževičius ir Paksas, Kirkilas, Brazauskas realiai buvo aukščiausio kalibro vagys, tai Uspaskichas ir Romanovas buvo Kremliaus pasiuntiniai Lietuvoje kurių pagrindinė misija buvo supirkti pagrindines strategines Lietuvos įmones, kurios tarnautų Rusijos interesams. Taip gimė Snoras ir Ūkio bankas. Tai konstatavo ir Konservatoriai ir jie buvo teisūs. Tai viskas puiku, ir stiprus Rusijos kapitalas Lietuvoje yra gerai.

Kodėl niekas perdaug nesikiša pvz į Girtekos reikalus? Girteka tai buvusio Maskvos mero Lužkovo ir jo aplinkos valdoma šimtamilijoninį pelną nešanti kompanija. Jeigu Lietuvos valdantieji būtų dėję skersą ant ES embargo Rusijai, Lietuvos gamintojai išvežtų ir parduotų į NVS šalis tūkstančius tonų sūrio, sviesto, grietinės ir viso kito gėrio. Tūkstančiai fūristų prarado darbus, kai užsilenkė Rusijos rinka. O jie, kaip ir Lietuvos biznis tai pagrindiniai mokesčių mokėtojai ir iš tų mokesčių yra mokamos pensijos, finansuojama Sodra, ligoninės, vaistai vėžininkams.

Aš žiūriu ir visada žiūrėsiu į Rusiją per ekonominę prizmę. Prisimenu kaip aršiai buvo puolamas Joniškio pramonininkas Kaikaris, kuris pasakė, kad užsidarius Rusijos rinkoms, jis nežinos kur dėti tonas pieno, sūrių, sviesto, grietinės, o tai ir Matijošaičio Vičiūnų eksportas, ir Rusija visas laikais iš mūsų pirkdavo labai daug. Mes taip veržėmės nuo sovietmečio į vakarus, nes norėjome gyventi geriau, bet dabar konservatoriai su Juknevičiene ir broileriu priešakyje tik kiša pagalius Ramūno Karbauskio vykdomai politikai.

Man nelabai patiko Karbauskio neigiama nuomonė apie Rusiją, ir aš manau jis bijo, labai bijo prezidentūros. Negalima nesutikti su tuo, kad Grybauskaitė nieko nedaro. Jos valdymo metu tikrai sumažėjo korupcija, bet?

Yra tik vienas žmogus kurio Grybauskaitė labai bijo. Ir tas žmogus yra Vygaudas Ušackas. Aš esu labai gerai informuotas, kad mano postus skaito Prezidentūra, nes dažnai paskelbiu faktus, kurių nežino niekas. Nes informaciją gaunu iš pirmų rankų, aukščiausiu lygiu. Grybauskaitei nebuvo kito kelio, kaip tik eiti va bank ant Rusijos, nes Rusija turi ant jos kompromatą, kad ji buvo saugumo žmogus, ir išėjo tą patį KGB trainingą, kokį išėjo ir Vladimiras Putinas. Jie tos pačios saugumiečių partinės mokyklos absolventai. Abu savo srities profesionalai. Po kelių metų kai Grybauskaitė pasitrauks į poilsį, ją ištiks Lecho Valensos analogas. Bus paskelbti oficialūs skenuoti dokumentai su visais parašais, ir Grybauskaitė tada pasakys. Tokie buvo laikai.

Todėl nereikia jos nei teisinti, nei smerkti. Konservatoriai ir yra Kremliaus projektas, o į Pabaltijį įvedama JAV kariuomenė yra grynai iš ekonominio išskaičiavimo. Išlaikyti ją kainuos trigubai pigiau nei bazės vakarų Vokietijoje. Vėliau visi tankai, naikintuvai, šarvuočiai su visa technika geležinkelių pagalba iš pabaltijo bus perkeliami į Siriją ir Turkiją. Ten jungtinės NATO ir Rusijos karinės pajėgos toliau daužys arabus ir vykdys devintajį kryžiaus žygį.

Gąsdinimas Rusija yra pagrindinis Konservatorių varomasis arkliukas. Konservatoriai neišvengiamai susijungs su Liberalais, o į Prezidento rinkimus kandidatuojančiam Matijošaičiui į atlapus kibs Vygaudas Ušackas. Konservatoriai prieš du metus, kaip savo prezidentinį kandidatą ruošė Gitaną Nausėdą. Leftistinėms jėgoms visame pasaulyje patyrus krachą, Nausėdos kandidatūros atsisakyta. Vienintelis aukščiausio akademinio kalibro žmogus galintis paimti Konservatorių vairą į savo rankas yra buvęs Bogotos meras, vos nelaimėjęs Kolumbijos prezidento posto – Antanas Mockus. Jei, ne jis, tuomet prie Konservatorių vairo posto stos ta pati Grybauskaitė.

Įdomiausia yra tai, kad Ušacko-Grybauskaitės užkulisinę kovą, laimėjo Grybauskaitė. Ušackas – Chodorkovskio aplinkos žmogus. Griežtas Kremliaus kritikas, buvęs turtingiausias Rusijos žmogus Michailas Chodorkovskis, net dalyvavo Ušacko jubiliejuje Kaune. Visiems yra puikiai žinoma, kad jei atsitiktų taip, kad Putino režimas žlugs, Rusijos prezidentu taptų Michailas Chodorkovskis. O tuomet Ušackas Lietuvoje bus nepajudinama figūra.

Grybauskaitės neapykanta Putinui yra tik pakazūha. Pasikalba jie per skype ir gana dažnai. Abu tas pačias paskaitas kartu sovietiniais laikais lankė, mano žiniomis ir tam pačiam partinės mokyklos bendrabutyje kartu gyveno.