Kodėl aš neaukosiu ukrainiečių vaikams

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.ru/20... 2017-01-13 13:31:45, skaitė 3886, komentavo 0

Kodėl aš neaukosiu ukrainiečių vaikams

Sausio 13 dieną, mums sunkią prisiminimų dieną, viso svieto gelbėtojai renka pinigus Ukrainos vaikų gelbėjimui. Šioje šalyje, kurios vaikus prašoma gelbėti, prieš „Maidano“ valstybės perversmą gyveno 56 milijonai žmonių, šios šalies derlingiausi pasaulyje dirvožemiai, čia puikus klimatas, čia gyvena turtingiausias iš šiuo metu veikiančių pasaulio valstybių prezidentų Piotras Porošenka-Valcmanas, pasistatęs savo dvare prie Kijevo savo „Baltuosius rūmus“, savo nuosavą cerkvę, kurioje meldžia Dievo atleisti nuodėmes už jo padarytas piktadarybes. O reikėtų tiek mažai, kad šitas vagis, siurbiantis ukrainiečių kraują, grąžintų kelis jo pavogtus milijardus? Čia ne aš jį vadinu vagimi, vagimi jį vadina Ukrainos advokatė Tatjana Montian, ji geriau žino apie Ukrainos vagis. 

https://www.youtube.com/watch?v=aCbHzydYzNI

Kodėl mes, kurie neturim pinigų nupirkti būtiniausių vaistų ir vakcinų Lietuvos vaikams, dabar turėtume gelbėti 30 kartų didesnės ir tiek pat kartus turtingesnės valstybės vaikus, kuriuos apvogė jų prezidentas ir jo vadovaujama vagių-oligarchų gauja?

https://www.youtube.com/watch?v=tO-E6pnW1JI

https://www.youtube.com/watch?v=edAQSU1aF2g

Dar taip neseniai Ukrainos vaikai linksmai šoko chazariškus šokius ir skandavo šūkius: „Kto neckače tot moskal“, „Moskoliaku na giliaku“ (kas nešoka, tas maskolius, maskolių ant kaladės), dar ir dabar jie sveikinasi nacistiniais „sichais“, nešioja gatvėmis nacių simboliką, organizuoja nacistines „fakelų eitynes“. Netrukdykim jiems šokti, nes jie dar neprisišoko. Rūpinkimės savo vaikais, kuriais nesirūpina Prezidentė, Seimas, apsivogęs Lietuvos „elitas“, per 25 nepriklausomybės metus mus pavertęs didžiausiais Euro zonos ubagais.

https://www.youtube.com/watch?v=bsVHNZovlJ0