Reikėjo 5-erių metų totalaus rusofobiško marazmo, kad Lietuvos išminčiai suprastų, kur čia šuo pakastas

Autorius: Laurynas Ragelskis Šaltinis: http://ldiena.lt... 2017-01-04 22:26:24, skaitė 3139, komentavo 0

Reikėjo 5-erių metų totalaus rusofobiško marazmo, kad Lietuvos išminčiai suprastų, kur čia šuo pakastas


RUSAI PUOLA! KAIP DIEVĄ MYLIU - PUOLA!!!

Pagaliau Lietuvos inteligentijai pradeda dašusti, kad didžiausi vitrininiai rusofobai tai ir yra Putino smogiamoji jėga: skaldanti visuomenę, bukinanti kolektyvinį protą, diskredituojanti patriotizmą ir ruošianti Lietuvą NEIŠVENGIAMAI OKUPACIJAI.

Kaip vienas puikiausių to pavyzdžių - štai dviejų tipiškų, nuosaikiai rusofobiškų, lietuviškosios šūdinteligentijos atstovų praregėjimai:

Liudvikas Jakimavičius

Dėmesio, pagrindiniame žinių portale Delfi.lt siautėja pats tikriausias fašistas. Nuo tokios retorikos, kokia užputojo čemodaninis dendis, ausis buvo atpratusi nuo Ždanovo laikų. Įdomu, kieno vardu jis grasina? Ar tik ne tų, kurie skėčiu dūrė menininkui į akį ir kuo toliau, tuo drąsesni jaučiasi?

Agitacija labai panaši į neapykantos kurstymą ir grasinimus susidoroti su kitaip svietą matančiais ar nevykusiai juokaujančiais.

Esame liudininkai akyse gimstančio naujo patiekalo - lietuviško "Naši'zmo" neaiškių grybų padaže. Cituoju:

"Pergalė nebus lengva: kiekvienas bandymas reabilituoti ir romantizuoti praeitį (o tokių bandymų bus) turi sulaukti negailestingo, neproporcingo, žiauraus atkirčio viešojoje erdvėje. Pašaipų lavinos, ir tokios, kad užjautrintieji susigūžtų ir bijotų net cyptelėti apie savo nuomonę. Diktatas? Taip. Neskanu? O kaipgi. Tik jie švelniai nesupranta, todėl reikės nešvelniai. Keiksmažodžiai? Taip, jų reikia, nes kitokia kalba jiems neprieinama ir nepaveiki. Kai policijai įtariamieji per minutę neatidaro durų, jie išspiria duris ir eina vidun. Taip pat ir su kai kuriomis makaulėmis: jei pasibeldus girdisi tik tuščios kaukolės garsas, ginčytis neimsime. Pasakysime jums, kaip ir ką reikia galvoti, nes patys nesusitvarkote."

Skaitykite daugiau: "A. Užkalnis: Zombiai lenda iš urvų"

Algimantas Rusteika

Ar gali būti kas bukesnio už buką putinišką propagandą? Gali - buka antiputiniška tautinė propaganda.

Nenormalių idiotų buka antipropaganda nepaveikia. Ir niekaip negalės paveikti jokia propaganda, nes jie ir taip jau idiotai. O kai normalius, abejojančius žmones laiko idiotais, nesugebančiais suvokti dabarties ir pačiam pasidaryti išvadų, jie natūraliai įsižeidžia.

Niekas taip neatstumia žmonių, kaip šaipymasis iš jų nuomonės, jų gyvenimo ir skaudulių. Viešojoje erdvėje užmėčius šūdais abejojančius, jie nutils ir pasitrauks į save. Jausis atstumtaisiais ir nusiteiks priešiškai. Nejaugi mes to siekiame ir taip mums bus geriau?

Kartais atrodo, kad etatiniai ir pikti, amžinai besitaškantys seilėmis antipropagandistai dirbtų Kremliui ir būtų iš ten apmokami. Nes jų lojimas gimdo ne draugus, o didina priešininkų skaičių.

Pigi, rėksminga ir primityviai, primyžtų tarpuvarčių metodais siekianti viešumoje dominuoti antipropaganda - tai darbas oponentui ir yra jam naudinga. Propagandos sėkmė yra ne jos radikalumas ir decibelai, o rezultatas.

---
Tik jau per vėlu: visi didieji portalai, skleidžiantys parodomąją rusofobiją - Kremliaus rankose, visi politinio analo centrai - atidirbinėja rusofobijai skleisti skirtus grantus, o milijonas fiziškai ir protiškai aktyviausių lietuvių, galėjusių realiai su ginklu rankoje stoti į kovą prieš puolantį rusą, - pabėgo iš užslaptintų KGBistų valdomos ir skurdinamos Lietuvos.

Mes esame visiškai beginkliai - dabar liko tik kainos ir laiko klausimas.

Kainos - už kiek Lietuvą ir visą likusį pabaltijį Trampas parduos Putinui.

Laiko - kada Putinas ateis pasiimti savo pirkinio.

Pirkinio, kurį vietiniai kolaborantai - KGBistai valdžioje, žiniasklaidoje, verslo koncernuose, įteiks jam ant sidabrinės lėkštutės perrištą trispalviu kaspinėliu.