Vienas supuvęs obuolys supūdo visą krepšį, o 83 supuvę obuoliai supūdys 58 dar sveikus per kelias dienas

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://sauksmas.lt/vienas-supu... 2016-10-26 09:08:32, skaitė 1780, komentavo 0

Vienas supuvęs obuolys supūdo visą krepšį, o 83 supuvę obuoliai supūdys 58 dar sveikus per kelias dienas

Laužom galvas, kada nebeliks Europos sąjungos. Vieni sako po 10 metų jos nebeliks, kiti sako, kad jos jau nebėra. Koks namas be durų ir, priedo, bankams įkeistas. Landynė kažkokia, bomžynas. Kas nori ateina, be jokių dokumentų, kas kokią nori tvarką atėjęs įvedinėja. O kiek Lietuvos kertei toje landynėje laiko liko?

Į tai atsakymas visai paprastas – keturi metai, kada pagrindinė ES parama pasibaigs, kada iš tos Europos centrinio banko pinigų spausdinimo mašinėlės iš oro spausdinamų eurų nebegausime. Ne be reikalo senieji tekiai prie valdžios lovio net žviegdami supuolė!

Kai kas sako, kad gyvulių ūkyje permainos įvyko, tik 83 seni gyvuliai ten parinkti, matyt, to rinkimo skaičiavimą reikiamu metu jų sėbrui „nulaužus“.

Bet koks gi čia pasikeitimas? Vienas obuolys visą pintinę supūdo per kelias savaites, o 83 supuvę obuoliai…? Ką jiems reiškia supūdyti 58 naujus obuoliukus? Iki Naujųjų visi Seimo obuoliai vienodu puviniu pasidengs ir smirdės puvėsiais visi vienodai.

Aš pasakysiu, esu kažkiek tuo net patenkintas. Kuo greičiau tas bardakas pasibaigs, tuo bus geriau, nes jeigu jis užsitęs dar kiek ilgiau, tai paliks Lietuvoje tik 1 milijonas badaujančių pensininkų ir neprižiūrėti senolių kapai.

Nesubrendo mūsų tauta, tenka pripažinti, savo valstybę turėti. Nukrito nepriklausomybė, kaip tos varlės iš dangaus, o mes nežinome ką su ja daryti. Todėl ir daliname tą mūsų nepriklausomybę bet kokiam vietiniam šunsnukiui, apsidirbusio ožio anūkui, bet kokiam Briuselio ar užatlantės svoločiui.

Algimantas Lebionka

Šauksmas