Europos buboninis globalizmo maras ir jo bacilos (savaitgalio užsienio spaudos apžvalga)

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://sauksmas.lt/europos-bub... 2016-10-09 07:44:04, skaitė 1579, komentavo 0

Europos buboninis globalizmo maras ir jo bacilos (savaitgalio užsienio spaudos apžvalga)

Tai, kas vyksta Europoje, kaip naikinamos nacionalinės valstybės, kaip vyksta kontinento islamizacija, pagal pavojingumą galima prilyginti tik su buboninio maro epidemija. Skirtumas tarp šių maro epidemijų tik tas, kad prapjovus įprastinio buboninio maro votį iš jos ištyšką gleivės ir maro bakterijos, o prapjovus Europos neoliberalizmo karbunkulą iš jo išlenda sionistas Sorošas, o jam iš paskos tarptautiniam bankiniam oligarchatui tarnaujantis Europos „elitas“.

Mirtis ištinka tada, kai organizmas jau nesugeba priešintis mirtinai infekcijai, kai jis yra praradęs imunitetą, kai jis kiekvienai bacilai, kiekvienam virusai tampa tolerantiškas. Kol kas Europoje dar galima įžiūrėti imuniteto neoliberalizmo marui likučius. Apie tai ir kalbėsiu šioje savaitgalio užsienio spaudos apžvalgoje.

Sorošas nori apiplėšti Europą

Hiperaktyvus senis Sorošas visada ištaria tą destruktyvų žodį, kuris sukelia virpesį pas bevaikę pastoriaus dukterį (Angelą Merkel A.L.), rašo Pi-news.

Tęsiasi euro krizė, brangsta energija, vyksta islamo antplūdis, aukštas jaunimo nedarbas, nestabilumas darbo santykių didesnėje Europos dalyje didina baimes ir mažina gimstamumą.

Turtingieji amerikiečiai trokšta išsivaduoti nuo Europos konkurentų. Pagal Sorošo planus Europa turi pilnai ištirpti „globalizacijoje.“

Bet yra pasipriešinimas. Pikti Europos populistai yra pakilime. Kitais metais ne tik Prancūzijoje, bet ir Vokietijoje vyks rinkimai, pasauliniai lėlininkai, tampantys marionetes už virvelių, dabar yra ypač aktyvūs. Sorošo tikslas, kad Europoje būtų dar daugiau musulmonų ir afrikiečių. Sorošas sako, kad tai apsimoka. Žinoma tik jam ir jo investuotojams. Sorošas agituoja už imigraciją, aiškina, kad tai padės eurui, bet, straipsnio autorių nuomone, reanimuoti euro nebeįmanoma, nes euro yra mumija, kaip ir ponas Sorošas, kaip ir globalizacija, mumija, kaip „no borders“. Dvylika mėnesių trunkantis žaidimas baigtas!

Vengrijos žvalgybos ekspertas: karinė migracijos operacija buvo suorganizuota tam, kad sunaikinti nacionalines valstybes.

Breitbart rašoma, kad buvęs Vengrijos žvalgybos viršininkas László Foldi pareiškė, kad Europos sienų atvėrimas buvo suokalbis, kad sunaikinti nacionalines valstybes Europoje.

Vengrijos prezidentas Viktoras Orbanas dar pernai yra pasakęs, kad šį migrantų įsiveržimą organizavo kontrabandistai ir žmogaus teisių aktyvistai, kurie remia viską, kas silpnina nacionalines valstybes. Pagrindinis toks aktyvistas, Orbano nuomone, yra Džordžas Sorošas. Jis pats prisipažino, kad dalyvavo migracijos krizėje ir atvedė virš milijono nelegalių imigrantų į Europą.

Buvęs Vengrijos žvalgybos viršininkas pasakė, kad taip vadinamos humanitarinės organizacijos ir Briuselis dirba kartu, kad sunaikinti Europos sienas.

Po to kai 98,5 vengrų pasisakė už atsisakymą priimti imigrantus pagal Briuselio kvotas, eks žvalgas prognozuoja kelias spaudimo Vengrijai kryptis. Tai bus politinės atakos MIP pagalba. Tai bus užsienio MIP ir vietinės, kurias finansuoja užsienis.

László Foldi pažymi, kad po referendumo staiga migrantai iš Serbijos pajudėjo Vengrijos sienos link. Jis sako, kad „tai ne atsitiktinis reiškinys“, tai poveikis humanitarinės grupės, kuri platina klaidingą informaciją, kad mobilizuoti migrantus. Tai „gerai organizuota sistema, sukurta prieš metus“.

„Briuselio tikslas – paversti Europą į polikultūrinę sistemą, kuri yra virš tautų“, – pasakė Foldi. Jis teigia , kad ES atakuoja Vengriją, nes šioje šalyje buvo imtasi konkrečių veiksmų, kad apginti save prie primetamo multikultūralizmo. Tai labai gerai sukoordinuoti veiksmai.

Vokietijos policijos profsąjungos pirmininkas: jie juokiasi iš mūsų teismų sistemos

Austrijos Krone praneša, kad Vokietijos policijos profsąjungos pirmininkas Rainer Wendt pareiškė rimtą susirūpinimą dėl migrantų-nusikaltėlių skaičiaus augimo, ypač Šiaurės-Afrikos kilmės.

„Jie neapkenčia mūsų šalies ir juokiasi iš mūsų teismų sistemos“, o policija negali susitvarkyti su migrantų nusikalstamumu. Problema yra tai, kad nusikaltėliai nėra deportuojami iš šalies.

Policija, Vendto žodžiais, „daro viską, ką jie moka daryti“ , jie nuolatos patiria riziką, kai bando sulaikyti agresyvius pabėgėlius.

Vokietijos miestuose yra tūkstančiai pabėgėlių-nusikaltėlių, Diuseldorfe jų-2244. Jie areštuojami, o po to paleidžiami. Imigrantai jau buriasi į nusikaltėlių gaujas.

Vendtas atkreipė dėmesį į tai, kad Vokietijoje yra advokatai ir organizacijos, kaip Pro Asyl, kurios visaip trukdo prieglobsčio prašytoju-nusikaltėlius deportuoti iš Vokietijos. (Už šių organizacijų stovi sponsoriai, tokie kaip Rotšildų tarnas Sorašas, kurie finansuoja šią antivalstybinę veiklą. A.L.).

Šiuo metu Vokietijoje 549 209 pabėgėliai, kurių prašymas suteikti prieglobstį yra atmestas, tačiau Vokietija niekaip nesugeba jų deportuoti į kilmės valstybes.

Panašios problemos ir Austrijoje. Čia 6943 imigrantai, kuriems atsisakyta suteikti prieglobstį, bet kurių nesiseka išprašyti iš Austrijos.

Šveicarijoje nuo spalio 1 dienos įsigaliojo įstatymas, pagal kurį visi pabėgėliai padarę rimtą teisės pažeidimą yra deportuojami iš šalies. Visų pirma tai liečia sunkius nusikaltimus: nužudymus, pasikėsinimus nužudyti, išprievartavimus ir kitus seksualinius nusikaltimus, apiplėšimus, prekybą žmonėmis. Taip pat deportuojama už plėšimus, sukčiavimą dėl socialinės pagalbos arba mokesčių sukčiavimo srityje.

Finita la comedia?

Financial Times (FT) praneša, kad J.P. Morgan Chase ir Morgan Stanley vadovai mano, kad Didžiosios Britanijos išėjimas iš ES gali sukelti eurozonos išnykimą.

„Mano asmenine nuomone, breksitas padidino penkis kartus tikimybę, kad eurozona neišsilaikys artimiausius dešimt metų“, — pasakė J.P. Morgan Chase vadovas Džeimsas Daimonas.

Morgan Stanley vadovas Džeimsas Gormanas mano, kad „Breksit problemas – tai ES išgyvenimo problema“.

Reikia tik palinkėti, kad eurozona ir Europos sąjunga, šitas buboninis maras Lietuvai, išnyktų taip greitai ir taip taikiai, kaip išnyko TSRS. Žinoma, kartu su visais jo karbunkuluose tūnančiai sorošai.