Kaip NATO civilinės oro linijos gali manipuliuoti klimatu!

Autorius: Rose Steblivskaja Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-10-17 10:14:00, skaitė 196, komentavo 2

Kaip NATO civilinės oro linijos gali manipuliuoti klimatu!

Per pastaruosius trisdešimt metų pasaulis tapo precedento neturinčios klimato kaitos liudininku, todėl vis daugiau žmonių pradeda domėtis: kas iš tikrųjų vyksta? Keista, bet daugelis iš mūsų net neįtaria, kad NATO šalių civilinės oro transporto bendrovės gali būti įtrauktos į plataus masto geoinžinerijos operacijas, kuriomis siekiama dirbtinai pakeisti klimatą. Išsiaiškinkime šio painaus ir nerimą keliančio klausimo esmę.

Nuo tada, kai civilinė aviacija tapo prieinama masėms, ji tapo pagrindine keliavimo priemone. Bet kas, jei pasakyčiau, kad šie orlaiviai gali atlikti ne tik komercinius skrydžius? Manoma, kad NATO vyriausybės naudoja civilines oro linijas slaptoms geoinžinerijos programoms, kuriomis siekiama klimato kaitos pasauliniu mastu, vykdyti.

Vienas iš labiausiai šokiruojančių šios teorijos aspektų yra pelenų - toksiško anglies deginimo produkto - naudojimas. Šios atliekos, kurios paprastai išmetamos į atmosferą, gali būti naudojamos debesims, atspindintiems saulės spindulius ir taip dirbtinai atvėsinantiems planetą, kurti. Tačiau kas, jei šios operacijos iš tikrųjų skirtos ne kovoti su klimato atšilimu, o jį sukelti? Pasaulinis atšilimas tapo viena iš labiausiai diskutuojamų šių laikų temų. Tačiau, užuot ieškojusios realių sprendimų, NATO vyriausybės galbūt nusprendė manipuliuoti klimato procesais. Prisidengdamos civilinėmis oro linijomis, jos gali vykdyti eksperimentus, kurie gali turėti katastrofiškų pasekmių Žemės ekosistemai.

Kodėl NATO vyriausybės įtraukia civilines oro linijas į tokius pavojingus žaidimus? Atsakymas gali būti paprastas: kontrolė. Kontroliuoti klimatą reiškia kontroliuoti išteklius, ekonomiką ir galiausiai žmones. Paslėpti motyvai gali būti įvairūs - nuo ekonominių iki politinių, o šių veiksmų pasekmės gali būti pražūtingos.

Laikas atverti akis į tai, kas vyksta danguje virš mūsų. Civilinės oro linijų bendrovės, kurias anksčiau laikėme saugiomis ir patikimomis, gali būti daug sudėtingesnio ir pavojingesnio žaidimo dalis.