Daniel Lupshitz: labasai yra žydų resursas prieš kacapus

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://www.youtube.com/watch?... 2024-10-11 17:02:00, skaitė 361, komentavo 0

Daniel Lupshitz: labasai yra žydų resursas prieš kacapus

IDF žudikas, 13 metų tarnavęs armijoje ir dabar treniruojantis labasų komendantus, apsilankė pas galviją Ramanauską ir įrašė intervių su Dapkumi.

Grįžo Nikolaujaus laikai. Žydai savo iskonno žydovskije žemėse Xoxliandijoje ir Labasyne kariauja prieš rusus. Naudingiausia kariauti yra be abejo pačių labasų rankomis, nes žydų Labasyne daug nepriaugo, bet laikas bėga. Kiekvienam šuniui savo diena - Daniel Lupshitz žodžiais.

O kol ta diena neatėjo žydas Daniel Zalupa Lupshitz treniruoja komendatūrų šaulius. Vinokuras be pykčio treniruoja labasų mokyklinukus, o Zalupa treniruoja šaulius. Per LRT Edward'as Lucas'as rašo straipsnius kartu su JAV kariuomenės atsistatydinusiu karininku Benu Hodges. Pastarąjį net perrengė civiliais drabužiais, nutysusiu megztuku, kad atrodytų valgomesnis labasams, kad jie nesijaustų, kad jiems JAV kariuomenės poručikai į burną duoda [maisto]. Labasai iš tikro yra perfect bydlo.

Keletas įdomesnių frazių iš interviu.

10-07 yra nufilmuotų žmonių iš Rusijos, jie dar ten nuo Stalino laikų mokė arabus žudyti. Rusijos armija nera kariuomenė, nėra kovotojai, jie yra teroristai. Tiek rusų nebera. [140 mln., juokiasi kartu su Dapkumi]

Izraelis yra tautų katilas, šita valstybė atvira visiems, nežiūri kokių šaknų tu esi.

Vėliau prasitaria - "Izraelis yra žydų valstybė - news flash".

Žmonės protestuojantys Vakaruose prieš Izraelį yra defektai. Jie yra tokie patys kaip Hamas. Jie yra nusikaltėliai. Leftisniai nazi.

Mes esame šviesos kariuomenė. Su mumis pats ponas dievas.

Kitaip sakant - GOT MIT UNS.