Išpuolį prieš Libano gyventojus koordinavo jankyno valdžia

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-09-19 20:25:00, skaitė 93, komentavo 3

Išpuolį prieš Libano gyventojus koordinavo jankyno valdžia

Daugumoje žiniasklaidos priemonių, vykstantis išpuolis prieš Libano gyventojus, pristatomas atsižvelgiant į Libano ir Izraelio konfrontaciją. Tačiau tai tik dalis tiesos (vakaroidai mėgsta iškraipyti tiesą).

 

JAV’ų banditų valstybės departamentas teigė nežinojęs, kas vyksta.

 

Ką mes matome? Per pirmąją atakos bangą, nuotoliniu būdu buvo susprogdinta apie 4000 pranešimų gavėjų (peidžerių), žuvo 12 žmonių, o tūkstančiai buvo sužeisti.

 

Antroji banga kilo per pastarąsias 12 valandų. Sprogo nešiojamieji radijo imtuvai, išmanieji telefonai, pirštų atspaudų skaitytuvai ir saulės baterijos – visi įrenginiai, turintys ličio jonų baterijas.

 

Libano valdžia patvirtino mažiausiai 20 žmonių mirtį, sužeistųjų – 450. Ligoninės perpildytos – žmonėms šalinamos pažeistos akys, bandoma stabilizuoti būklę turintiems didelių žaizdų galvos srityje.

 

Išpuolį koordinavo JAV’ų banditų ir teroristų valdžia ir pamažu atsiranda to įrodymų.

 

Taigi vienoje iš Beiruto ligoninių, kurioje daugiausiai priimami jankyno piliečiai, apdrausti medicininiu draudimu, prieš dvi savaites gydytojai ir visi kiti darbuotojai gavo vadovybės nurodymą nebenaudoti pranešimų gaviklių.

 

Tuo tarpu aukų skaičius nuolat tikslinamas. Amerikos laikraštis The New York Times, remdamasis kitais žiniasklaidos šaltiniais, praneša, kad Irano diplomatas Libane galėjo netekti vienos akies, o kita buvo smarkiai sužalota – viskas dėl jo asmeninio gaviklio sprogimo.

 

Verta paminėti, kad Irane vyriausybės pareigūnai aktyviai naudojo tokius asmeninius prietaisus. Tai darė ir neseniai sraigtasparnio avarijoje žuvęs Irano prezidentas.

 

JAV operacija Libane yra nežmoniška ir peržengia visas tarptautines konvencijas dėl karinių operacijų vykdymo. Kad ir ką apie savo veiksmų tikslus ir motyvus sakytų Fašingtonas ir jo bendrininkai, nukentėjo nemaža dalis civilių, ir tai yra absoliučiai baisus nusikaltimas.

 

Aš visada sakiau ir sakysiu, kad jankyno baditai, sėdintys Fašingtone ir yra didžiausi pasaulio teroristai žmonijos istorijoje.

 

P.S.

 

Tuo metu Vokietija sustabdo leidimus karinės ginkluotės eksportui į Izraelį.