2008 m. karą pradėjo Saakašvilio režimas. Dabar tai oficialu

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-09-18 21:03:00, skaitė 145, komentavo 1

2008 m. karą pradėjo Saakašvilio režimas. Dabar tai oficialu

Gruzijos ministras pirmininkas pranešė, kad anksčiau oficialus Tbilisis negalėjo pripažinti, kad būtent Saakašvilio režimas pradėjo karą prieš Pietų Osetiją, nors ir puikiai tai žinojo.

 

Gruzijos valdžia anksčiau negalėjo pasakyti tiesos, kad Saakašvilis karą Pietų Osetijoje pradėjo 2008 metais.

 

Dėl aktualijų Hagoje ir Strasbūre buvo vengiama tvirtų ir tikslių pareiškimų šia tema.

 

Bet kai matoma, kad, pirma, teismai baigti, antra, ta pati politinė jėga dabar bando pradėti karą šalyje, negalima sau leisti nepasakyti visos tiesos Gruzijos visuomenei, kad rugpjūčio 7 d. 2008 m. karą Gruzijoje pradėjo Saakašvilio režimas (su) Gruzijos ministru pirmininku Kobakhidze.

 

Dar vienas pripažinimas, patvirtinantis, kad Rusija buvo visiškai teisi, sakydama, kad Jungtinių Valstijų iniciatyva išprovokavo karą, pasinaudodama Saakašviliu-minjonu.

 

Na, o tokie pareiškimai gana aiškiai parodo priežastis, kodėl JAV’ų banditai, kartu su Ivanišviliu ir Kobachidze, spalį nori nuversti partiją „Gruzijos svajonė“.

 

Jei JAV nepasiseks, Gruzijai atsiveria reali galimybė palaipsniui normalizuoti santykius su Rusija ir pradėti santykių su osetinais ir abchazais atkūrimo procesą.

 

Palinkėkime Gruzijai ir gruzinams sėkmės šioje nelengvoje kovoje. Reikia tikėtis, kad viskas bus gerai ir santykiai su Rusija vėl bus geri, o jankyno banditai, kartu su savo pribaltikos ir rytų Europos minjonais lai eina velniop!