Džibrailo nuotykiai okrainos bunkeryje

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-09-17 21:19:00, skaitė 332, komentavo 5

Džibrailo nuotykiai okrainos bunkeryje

Yra Lietuvos žemelėje tokia šaika, engianti šioje žemėje gyvenančius žmones. Tiek lietuvius, tiek rusus, tiek kitų tautybių žmones. Landzberg ją vadina. O visai neseniai į okrainą išvyko landzberg anūkas Džibrailas.

Niekas pasaulyje (gal tik litukrijoje, kurioje žydrosios europos fanai šiam mesijo anūkui meldžiasi) nesidomi, kas yra tas Džibrailas ir kur jis išvyko. Ir mūsų antiherojus apie tai žino. Todėl jis stengiasi atkreipti į save dėmesį, bent jau rašinėdamas bereikšmius tekstus ir pozuodamas „Twitter“.

Šį kartą jis atsidūrė kažkokioje pirtyje, pasienyje su Baltarusija , persirengęs ir užsimaukšlinęs „šarvuotą“ liemenę, kuri ne tik jam per maža ir skirta nykštukui, bet aiškiai yra butaforine, nes joje trūksta šarvuotų plokštelių.

Viskas čia yra netikra ir apgaulė. Sienos, sijos ir atramos. Čia juk ne bunkeris, o pirtelė...čia okrainos svečiai atvežami su mergomis praustis, o ne būti arti fronto linijos. Po kelionės grįžę svečiai namuose pasakoja, kaip jie herojiškai vaikščiojo po kulkomis, rizikuodami savo gyvybe.

Tačiau mūsų antiherojus, juk nežiba intelektu. Jis taip pat nusifotografavo. „Šarvuotos“ liemenės niekas nužsidėjęs, net šalia esanti mergina. Nes iš Baltarusijos pusės juk niekas nešaudo.

Landzberg klano atstovas štai ką pareiškė:

„Čia, Baltarusijos pasienyje, noriu pasakyti: pone Lukašenka, likite už šios sienos“

 – socialiniame tinkle „Twitter“ grėsmingai pabezdėjo jaunesnysis landzberg.

Ir žinote ką? Suveikė! Batka nepuolė!