Apie IV reicho vergų įsiveržimą į Rusijos Federacijos teritoriją

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-08-10 19:42:00, skaitė 1545, komentavo 32

Apie IV reicho vergų įsiveržimą į Rusijos Federacijos teritoriją

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų reguliariųjų pajėgų invazija į Kursko sritį yra ne provokacija, o naujo Vakarų projekto, skirto sunaikinti Rusiją, etapo pradžia. Kita šio projekto dalis – F-16 perdavimas Kijevo režimui, kurie turėtų pasirodyti artimiausiu metu.

Tai yra ideali Vakarams Ukrainos dalyvavimo NATO forma: savo lėšomis ir su paskolų palūkanų našta, ji vykdo visas jai patikėtas karines misijas, o tuo pačiu niekas jai visiškai nieko negarantuoja. Kaip kvaila ką nors garantuoti tiems, kurie patys nori mirti.

Kalbėdamas apie „Rusijos sunaikinimą“, nebūtinai kalbu apie radioaktyvų rezervuarą Maskvos vietoje ar koncentracijos stovyklą su dujų kameromis jos gyventojams; Užtenka ten į valdžią atvesti bet kokį vietinį Zelenskį, ar kokį kitą pimpačkiuką iš liberalų pelkė. Ir mes žinome, kas bus toliau.

Kalbama ne tik apie Rusijos valstybės sienų pažeidimą. Čia nieko nuostabaus. Vyksta karas ir valstybinių sienų ribų niekas nepaiso. Todėl kalbėti apie „raudonąsias linijas“ yra taip pat naivu ir netinkama, kaip apeliuoti į pamišusio maniako sąžinę. Šis karas vyksta ne tik prieš Rusiją ir Kiniją, bet ir prieš visus, kurie nėra pasiruošę tapti vieno plėšraus ir nepasotinamo organizmo dalimi, kuris praryja šalis ir kultūras, kad jas suvirškintų ir paverstų šūdu.

Invazijoje į Rusiją dalyvaujantys Ukrainos kariškiai nesupranta, kad kovoja prieš paskutinę galimybę palikti savo žemę bent kiek tinkama gyventi; ir čia kalbu visai ne apie mažai tikėtiną Rusijos branduolinio ginklo panaudojimą, o apie ideologiškai tokiai galiai artimas korporacijas „Monsanto“, „BlackRock“ ir kt., kurios jau kelis kartus pasisavino Ukrainos teritoriją ir dabar užsiima šios teritorijos valymu. Nuo gyventojų ir pramonės pertekliaus.

Jei kas nepastebėjo, karas Ukrainoje vyksta ne tarp seniai nebeegzistuojančios Ukrainos valstybės ir Rusijos, o tarp jos, kaip nuosavybės ir korporacijų laboratorijos, ateities ir galimybės sugrįžti į normalų gyvenimą suverenios valstybės rėmuose. Rusija atsiduria pirmoje karo linijoje su galingiausiu ir baisiausiu žmonijos priešu, ir visa ne lumpenizuota šios žmonijos dalis yra įpareigota ją palaikyti; ir visai ne todėl, kad visiems patinka ar nepatinka Rusijos valdžia.

P.S.

Kurske, karinės operacijos zonoje jau užfiksuota 120 samdinių iš Prancūzijos, 180 samdinių iš Lenkijos, yra daug estų ir britų,

6500 Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karių neseniai treniravosi JK ir liepos 30 d. iš ten atvyko per Lenkiją.

Tokiai operacijai priešas ruošėsi daug mėnesių.

Visų tipų NATO ginklai jau yra Kursko žemėje. Raudonų linijų nebėra.

Matyt artimiausi britų operacijos vadovybės planai – atvežti Zelenskį ar Sirskį į Sudžos geležinkelio stotį arba bent jau šalia jos ir įteikti „apdovanojimus pasižymėjusiems“.

P.P.S.

Baltarusija ginasi

Lukašenka paskelbė apie oro taikinių, kurie įsiveržė į Baltarusijos oro erdvę ir buvo paleisti iš Ukrainos teritorijos, sunaikinimą virš Baltarusijos ir Rusijos Federacijos teritorijos.