Olimpiada Paryžiuje-tai puota šėtono garbei

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-07-27 19:47:00, skaitė 2491, komentavo 26

Olimpiada Paryžiuje-tai puota šėtono garbei

"Ir aš regėjau: štai pasirodė palšas žirgas, o jo raitelio vardas buvo Mirtis, ir paskui jį sekė mirusiųjų pasaulis. Jiems buvo duota valdžia ketvirtadalyje žemės, kad žudytų kardu, badu, maru ir žemės žvėrių dantimis."

Apreiškimas 6:8 LBD-KAN

Tiesą sakant, vadinamosios „olimpiados“ atidarymas, virto LGBT pasirodymu.

 

Svarbiausia yra tai, kad satanistai iš tikrųjų nebesislapsto ir dėl padorumo nesimaskuoja figos lapeliu...

 

Nežinau, kaip kitiems, bet man būtent tokia asociacija kyla žvelgiant į šią šventvagystę ne tik sporte, bet ir mene.

 

Europa ne ten pasuko. Dabar tai ir durnam aišku.

 

Štai jums palyginimui: du olimpiniai deglų nešėjai:

 

Maskva – 1980

Paryžius – 2024

 

Ar atspėsite, kas yra kas? Tai nėra sunku.

 

Manau ir žinau, kad piktžodžiavimas yra nuodėmė, baisi ir mirtina nuodėmė.

Olimpiados „atidarymas“ Paryžiuje, regis, buvo pradėtas būtent dėl ​​to. Pasaulinei „Drag queen“ šou transliacijai. Vardan blogio triumfo demonstravimo.

 

Na, ir kas jį rėmė?

 

Žinoma, netikras ir bevaikis Prancūzijos prezidentas, vedęs 24 metais už jį vyresnę moterį (ar tai moteris?).

 

 

Šventasis Teofanas Atsiskyrėlis rašo;

 

„... kiekviena nuodėmė, atitolina nuo Dievo ir atima iš Jo malonę, kad po jos žmogus nebegali žiūrėti į Dievą, o jaučiasi nuo Jo atskirtas; kiekviena tokia nuodėmė yra mirtina nuodėmė... Mirtina nuodėmė yra ta, kuri atima iš žmogaus moralinį krikščionišką gyvenimą...“

 

P.S.

 

„Civilizuotą pasaulį“ valdantis transnacionalinių korporacijų ir finansinio kapitalo tandemas neturi planšetinių kompiuterių su dvasingumo įsakymais (jei naujos kartos dar supranta šiuos žodžius). Tačiau dabar jie turi Paryžiaus olimpinių žaidynių pristatymą. Tai geriausias manifestas to, kas mums siūloma mainais už mūsų kultūras, tradicijas, grožio ir harmonijos sampratas, etiką ir estetiką.

 

Pigus lumpenų ir mutantų būrys, rudose Senos upės srutose, mėgėjiško lygmens provincijos viešnamyje, yra nauja vėliava naujo pasaulio, į kurį yar varoma žmonija bombų, sankcijų ir ekranų pagalba.

 

Vakarykštis vakaro pasirodymas per lietų buvo tiesioginis pasityčiojimas iš publikos, visiškai įsitikinus, kad mūsų masinis idiotizmas jau nuėjo taip toli ir yra toks negrįžtamas, kad visi esame pasirengę šokti į narkomanų ir zombių minią.

 

Tai buvo teatrališka konkurencija tarp bjaurasties ir vidutinybės. Netgi neseniai vykusi „Eurovizija“ šiame fone atrodė talentingai. Ten bent jau velnias buvo parodytas daugmaž padoriai.

 

Tolerantiški organizatoriai, pakankamai pasityčioję iš krikščionybės, užmiršo ant kitų tiltų organizuoti islamo, budizmo, judaizmo ir kitų religijų pasityčiojimą. Pasijuokę iš nukirstos Marijos Antuanetės galvos, siekdami visiškos linksmybės atmosferos, jie nepagalvojo ant Paryžiaus žibintų pakabinti tūkstančius lavonų savo aukų iš Afrikos ir Polinezijos kolonijų.

 

Nesu šio žanro mėgėjas, bet negaliu nepripažinti, kad gėjų ir transų šou prieš dvidešimt metų buvo elegantiški, meniški ir neturėjo nieko bendra su šios olimpiados satanistų išdaigomis ir traukuliais. Vietoj tolerancijos gesto, viskas išvirto į neprilygstamą homo ir transfobijos aktą, ištransliuotą visam pasauliui.

 

Liūdniausia šiame niūriame vaizde buvo žmonių veidai, kurie, norėdami neprarasti iš jų pagrobtų pinigų už bilietus, uoliai kažką šventė. Paryžius buvo kaip Titanikas. Tik prie Senos.

 

Kaip matome, Prancūzija, kartu ir visa Europa, sistemingai paverčiama naująja Ukraina. Tik kitame lygmenyje.

 

Be galo gaila gražiosios Prancūzijos ir jos gyventojų.

 

 

Šiuo met beliko viena viltis. Tai Baltarusija ir Rusija. Jie liko nepelenkiami ir nepriėmė (ir nepriims) tokių “vertybių”.

 

 

RUSIJA-PIRMYN!