Baidenas apie pasikėsinimą į Trampą

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-07-15 20:09:00, skaitė 1525, komentavo 2

Baidenas apie pasikėsinimą į Trampą

“Neturiu pakankamai faktų, kad galėčiau pavadinti šaudymą į Trampą pasikėsinimu jį nužudyti”
Bidenas

Šitas nukvakėlis geriau būtų visai patylėjęs...

Po velnių, juk tai logiška. Beje, jam taip pat „trūksta faktų“, kad pripažintų Zelenskio režimo nusikaltimus ir Ukrainos ginkluotųjų pajėgų smūgius civiliams taikiniams nusikalstamais.

Ta pati logika. Na, jis nemano, kad yra pakankamai faktų ir tiek.

Tačiau šiek tiek daugiau nei prieš 20 metų amerikiečiai pripažino cheminio ginklo buvimo Irake „faktą“ – įprastus baltus miltelius mėgintuvėlyje. Ir remdamiesi šiuo „faktu“ jie sunaikino šią šalį, kurioje po to sekusiuose karuose žuvo beveik milijonas irakiečių.

P.S.

Ir dar šiek tiek apie pasikėsinimą į Trampą.

Aš nežinau, kaip Trampas buvo saugomas (o juk jis yra buvęs JAV prezidentas, kurį reikia saugoti visą gyvenimą ir labai gerai saugoti), bet jis buvo aiškiai prastai saugomas. Įtartinai blogai.

Pažiūrėkime į nuotrauką. Abu stogai atviri, centre yra „kraigas“, dalijantis stogą pusiau. Jie neturi apsaugos nuo sniego, todėl stogas turi nedidelį nuolydį, o žmogui užropojus į vidurį, jis iškart pasidaro matomas iš kitos pusės.

Taigi „Slaptosios tarnybos“ snaiperis, nuo šalia esančio stogo, šaulį (kuris buvo šiek tiek daugiau nei už 100 metrų) turėjo matyti bent tas sekundes, kol jis, nušliaužęs į stogo centrą, pradėjo taikyti į Trampą. Ir tai yra mažiausiai dešimt sekundžių.

Ten buvo ir kitų “Slaptosios Tarnybos” stebėtojų, stovinčių aukštai su žiūronais. Jie turėjo greičiau pamatyti teroristą. Kai, pavyzdžiui, Leonidas Kučma (buvusios Ukrainos prezidentas) atvyko į Kijevo politechnikos universitetą ir tiesiog turėjo eiti porą šimtų metrų atviroje vietoje, jo sargybiniai užėmė visus šaudyti patogius stogus. Net miestelyje (už 500 metrų) deginančios studentės buvo nuvarytos nuo bendrabučių stogų.

Aš turiu įtarimąi, kad „Trampo saugumas“ turėjo įsakymą pirmiausia „nepastebėti“ šaulio, o paskui jį pašalinti. Kito pagrįsto paaiškinimo nėra.

Na, arba turime pripažinti, kad Amerikos vadinamosios „slaptosios tarnybos“ yra tiesiog nekvalifikuoti idiotai.