Remiantis naujais įrodymais, lavonai Dachau ir Buchenwalde buvo žuvę vokiečių kareiviai

Autorius: Jonas Šaltinis: European Union Times... 2024-05-26 21:33:00, skaitė 837, komentavo 11

Remiantis naujais įrodymais, lavonai Dachau ir Buchenwalde buvo žuvę vokiečių kareiviai

Remiantis naujais įrodymais, lavonai Dachau ir Buchenwalde buvo žuvę vokiečių kareiviai

ROSEMARY W. PENNINGTON (REDAKTORIUS) · 2020 M. GEGUŽĖS 9 D

MES VISI ŽINOME nuotraukas ir filmuotą medžiagą, kurioje užfiksuotos krūvos mirusių „žydų“, aptiktų Antrojo pasaulinio karo pabaigoje išlaisvintose „mirties stovyklose“ Dachau ir Buchenwalde, tačiau mums niekada nebuvo pasakyta, kad dauguma tų lavonų iš tikrųjų buvo. žuvusių vokiečių kareivių, kuriuos ten išmetė kaip sudėtingą britų žvalgybos operaciją, o daugelį tų baisių vaizdų nufilmavo ne kas kitas, o siaubo filmų meistras Alfredas Hitchcockas.

Toliau pateikiama ištrauka iš patvirtintų liudytojų parodymų apie paimto į nelaisvę vokiečių karį:

1977 m., lankydamasis Niujorke ir Keipt Gejuje, dviem buvusiems JAV karininkams papasakojau istoriją apie mirštančių vokiečių kalinių traukinį. Netrukus po karo jie abu buvo dislokuoti Heidelberge ir viską apie tai žinojo. Jie sutiko, kad gyvuliniai vagonai buvo užpildyti į nelaisvę paimtais vokiečių kareiviais, kurie buvo užsikrėtę šiltine ir dizenterija.

…Vieną saulėtą 1945 m. birželio vidurio dieną įsėdau į prekinį traukinį ir išvykau į Erfurtą. Traukinys sustojo likus maždaug pusantro kilometro iki stoties, todėl pasiėmiau kuprinę ir pradėjau eiti link stoties. Netrukus pastebėjau ant šoninio bėgio sėdintį krovininį traukinį, kuriame buvo apie 20 gyvulinių vagonų. Iš tos pusės sklido nemalonus kvapas. Priėjęs arčiau pamačiau iš ventiliacijos angų kyšančias rankas ir išgirdau dejonių garsus, todėl kirtau kelis takelius ir priėjau prie gyvulinių vagonų. Žmonės viduje mane pastebėjo ir pradėjo šaukti: „Vanduo, drauge, vanduo! Tada pasiekiau traukinį ir atpažinau siaubingą išmatų ir pūvančių lavonų smarvę. Stumdomos durys ir ventiliacijos angos buvo kryžmiškai perbrauktos spygliuota viela. Iš po stumdomų durų ir tarp lentų tryško šlapimas ir iš dalies išdžiūvusios išmatos.

…Jie iš tikrųjų buvo nesąmoningi priedai filme, kurį sukūrė Holivudo siaubo filmų specialistas Alfredas Hitchcockas. Su juo buvo sudaryta sutartis Niurnbergo tribunolui sukurti filmą apie koncentracijos stovyklas.

Naktį mirusius kalinius Buchenvaldo, Dachau ir kitose koncentracijos stovyklose iškraudavo tie, kurie dar buvo gyvi. Tada Hitchcockas juos nufilmuodavo, vaizduodamas lavonų krūvas kaip vokiečių žiaurumo aukas. Naktį Buchenvalde buvo išmesta daugybė lavonų, o kitą dieną Veimaro piliečiai buvo priversti eiti pro pūvančių lavonų krūvas ir užuosti slogią smarvę.

Kai kurie iš jų iš tikrųjų tikėjo Amerikos propaganda, kad lavonai buvo koncentracijos stovyklų kaliniai. Visa tai buvo nufilmuota kaip Hitchcocko filmo dalis. Po to lavonai buvo sugrūsti į netoliese esančius masinius kapus. Tai taip pat buvo scenarijaus dalis. Tai paaiškinimas, kurį man davė du buvę JAV armijos karininkai dėl mirštančių vokiečių belaisvių traukinio, kurį mačiau 1945 m. birželio 16 d.

Patvirtinu, kad mano liudijimas yra tikras pasakojimas apie tai, ką aš pats asmeniškai mačiau ir patyriau.

[Pastaba: Alfredą Hitchcocką įtikino jo draugas ir filmų prodiuseris, britų žydas Sidney Bernsteinas, išvykti iš Holivudo ir padėti projekte „F3080“. F3080 – taip britų žvalgyba pavadino projektą, skirtą sukurti dokumentinį filmą apie Vokietijos žiaurumus.

Projektas prasidėjo 1945 m. vasario mėn. SHAEF (Sąjungininkų ekspedicinių pajėgų aukščiausiosios štabo vadavietės) Psichologinio karo skyriuje. Hitchcockas buvo įrašytas išreiškiant savo pagrindinį susirūpinimą, kad „turėtume stengtis neleisti žmonėms manyti, kad visa tai buvo padirbta“.

Vokiečių kareivio parodymus gali patikrinti keli kiti liudininkai, įskaitant Didžiosios Britanijos informacijos ministeriją, kuri pripažino, kad Britų transliuotojų kompanija (BBC) dalyvaus vykstančioje antivokiškoje propagandos kampanijoje, siekdama atitraukti visuomenę nuo siaubingų įvykdytų žiaurumų. sovietų kariuomenės.

Ir Viktoras Cavendish-Bentickas, Didžiosios Britanijos psichologinio karo vadovo (propaganda) vadovas, ranka rašytame raštelyje, parašytame 1943 m. rugpjūčio 27 d., patvirtino, kad tariama masinė žydų žudymas vadinamosiose „mirties stovyklose“ iš tikrųjų buvo psichika. -op:

„Drąsu teigti, kad mano minutė per vėlu būti naudinga, bet esu tikras, kad darome klaidą viešai patikėdami šia dujų kamerų istorija.

Vėlesnėje mašinėle atspausdintoje atmintinėje ta pačia tema, kuri taip pat yra FO 371/34551, Cavendish-Bentinck rašė:

Kalbant apie lenkų nužudymą dujų kamerose, nemanau, kad yra įrodymų, kad tai buvo padaryta. Buvo daug istorijų apie tai, ir mes jas aprašėme PWE ganduose, netikėdami, kad jie turi pagrindo. Bet kokiu atveju yra daug mažiau įrodymų nei yra apie rusų įvykdytas masines lenkų karininkų žudynes Katynėje. Kita vertus, mes žinome, kad vokiečiai siekia sunaikinti bet kokio amžiaus žydus, nebent jie būtų tinkami fiziniam darbui. Manau, kad mes susilpniname savo bylą prieš vokiečius, viešai patikėdami žiauriomis istorijomis, kurių įrodymų neturime. Šios masinės egzekucijos dujų kamerose man primena istorijas apie žmonių lavonų panaudojimą per praėjusį karą riebalų gamybai, o tai buvo groteskiškas melas ir lėmė, kad tikros istorijos apie Vokietijos didybę buvo nustumtos į šalį kaip tik propaganda.

Žinoma, būtų labai lengva patvirtinti Dachau ir Buchenvaldo masinėse kapavietėse esančių kūnų etninę kilmę, tiesiog ekshumuojant kai kuriuos kūnus ir atliekant jiems DNR tyrimus. Bet koks paprastas DNR tyrimas gali patvirtinti, kad palaikai buvo žydai ar vokiečiai. Tačiau, kaip žinome iš visos Europos, žydų grupės absoliučiai uždraudė trikdyti bet kurias iš šių „žydų masinių kapų“, nes tai tariamai pažeistų jų „religinius“ įsitikinimus, išskyrus ten, kur joms patogu.

Ir dabar Amerikos ir Europos vyriausybės kasmet išleidžia dešimtis milijonų dolerių, siekdamos užtikrinti, kad kiekvienam įspūdingam mokyklinio amžiaus vaikui būtų rodomi šie suklastoti vaizdai vienu paprastu tikslu: paversti Antrojo pasaulinio karo aukas aukomis, iš esmės sukelia užuojautą velniui.

* * *