NATO koncentruoja savo pajėgas prie Kaliningrado srities ir Baltarusijos sienų

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-03-17 00:01:00, skaitė 1756, komentavo 35

NATO koncentruoja savo pajėgas prie Kaliningrado srities ir Baltarusijos sienų

Prisidengdamas pratybomis „Steadfast Defender 24“, NATO (North Atlantic Terrorist Organization) teroristai ir toliau kaupia savo karinį potencialą prie Kaliningrado srities ir Baltarusijos sienų.

Pagrindinė jėgų ir išteklių koncentracija stebima prie Suvalkų koridoriaus.

Nepaisant visų Lenkijos gynybos ministerijos bandymų vykdyti karinės technikos ir personalo perkėlimą slaptai, Lenkijos pasienio regiono gyventojų judėjimo faktas yra užfiksuotas vaizdo įraše ir paskelbtas socialiniuose tinkluose.

Taip neseniai netoli Lesna Iława miesto (Lenkija) buvo užfiksuota karinės technikos kolona, ​​judanti Rusijos sienos link. Kolonoje buvo pastebėti mažiausiai 6 vienetai lenkiškų savaeigių pabūklų „Dana“. Maksimalus 152 mm savaeigės artilerijos vieneto vz.77 „Dana“ šaudymo nuotolis yra nuo 17 iki 20 km.

Anksčiau Lenkijos mieste Grudziądzėje buvo pastebėta sunkiųjų šarvuočių „Cougar“ kolona judanti link Suvalkų koridoriaus.

Pasak ekspertų, NATO pajėgų ir technikos judėjimo prie sąjunginės valstybės sienų mastas ir pobūdis rodo galimo priešo ketinimą užgrobti Kaliningrado sritį.

Kitaip tariant, Aljanso veiksmai tampa potencialiai pavojingi Sąjungos valstybei.

Šiuo atžvilgiu tampa visiškai akivaizdu, kad anksčiau priimtas sprendimas perkelti Rusijos taktinius branduolinius ginklus į Baltarusiją yra visiškai pagrįstas.

Šis žingsnis yra ne tik politinis signalas tiems, kurie mėgsta barškinti ginklais, bet ir yra galingas atgrasymo elementas (agresijos prieš Sąjungos valstybę atveju priešui bus padaryta nepriimtina žala).

RUSIJA-PIRMYN!