Karolis Žukauskas leidžia Ukrainos nekentėjams demonstruoti savo tikruosius veidelius

Autorius: Karolis Žukauskas Šaltinis: https://www.facebook.com/zalza... 2024-01-30 01:27:00, skaitė 803, komentavo 9

Karolis Žukauskas leidžia Ukrainos nekentėjams demonstruoti savo tikruosius veidelius

Radarom per keturias dienas jau surinko virš milijono eurų ir dar daugiau antivakserių, maršistų, amžinų protestuotojų ir kitų grupelių dėmesio. Kad tas dėmesys bus - buvo aišku jau iš anksto, o praėjus keturioms dienoms galima ir pareziumuoti. Nes toliau viskas kartosis - ir veikėjai, ir žinutės bus tos pačios, sukamos ir sukamos ratu.

Kaip ir anksčiau, iš esmės eina keli naratyvai, kad tik atbaidytų lietuvius (beje - labiausiai Ukrainą remiančią tautą pasaulyje) nuo pagalbos Ukrainai:

1. "Ukrainiečiai per gerai gyvena, jų remti nereikia."

2. "Paramos rinkimas nėra skaidrus."

3. "Paramą renkantys asmenys prisiperka už ją ko tik nori" - ir tada taikoma asmeniškai į akcijos rengėjus.

4.  "Jei remsi Ukrainą, karas nesibaigs, galbūt net grįš mums bumerangu."

Pažiūrėkit, kaip stropiai visi sušoko trukdyti padėti Ukrainai. Nuorodų nedėsiu, kam didinti jų reachą, bet turiu visas.

Baltarusijos lankytoja ir Paleckio draugė Erika Švenčionienė skelbia, kad Radarom pelnas bus pasidalintas su Zelenskiu.

Liūdnųjų spaudos konferencijų organizatorius Zigmas Vaišvila išstoja su spaudos konferencija apie Joną Ohmaną. Sorry, turinio neįveikiau, bet daugmaž aiškus.

Apie prezidentūrą svajojantis Ignas Vėgėlė, prieš nesėkmingą bandymą prisiplakti prie ūkininkų mitingo ir nuo scenos pasakyti kalbą, Blue/Yellow išvadina vagimis. Dar po dienos Janutienės OpTV transliacijoje, paklaustas apie Radarom, ilgai mykia, kad jis labai nori padėti Ukrainai, bet neva “paramos rinkimo sistema yra neskaidri”. Tik kad savo FB jis daug daugiau dėmesio skiria Kinijos interesų gynimui nei Ukrainai.

Su Radarom startu kažkas paleidžia feiką apie tai, kad neva Ukrainoje išaugo naujų automobilių pardavimai, ir neva va tokių akcijų pinigai tam nueina. Šitas feikas labai stipriai važiuoja internte, juo dalinasi ir tokie atviri putino gerbėjai kaip Laurynas Ragelskis, ir savivaldybių tarybų nariai - Šakių tarybos narys Ričardas Lekavičius. Ir daug visokių veidų, pažįstamų iš anksčiau, labai suaktyvėjusių, kai reikėjo nešti gvazdikus ant rusiško tanko Katedros aikštėje, pvz. Jonas Kovalskis, dar toks “Dainius Luk” - feikas ar ne, nežinau.

Dar viena žinutė, jau išbandyta anksčiau, kuri vėl grįžo į eterį - neva remdamas Ukrainą, remi karą. Pvz. tą vėl kartoja Marius Gabrilavičius Maksimalietis (Puidoką nuolat reklamuojančio šūdportalio minfo.lt įkūrėjas), tą daro ir “Respublika”, pagaliau atradusi FB.

Žemaitaitis, jau turėdamas ne vieną bylą dėl šmeižto, šįkart ramiau, bet vis tiek netiesiogiai kaltina Tapiną korupcija.

Buvusi mokytoja Astra Genovaitė Jonui Ohmanui net eilės pradėjo dedikuoti. Kaip sujaudino žmogų Radarom akcija, kad ant kūrybos patraukė.

Nustebino, kad į šitą chorą įsijungė kažkada buvusi Lietuvos europarlamentarė, esama ar buvusi socdemė Margarita Starkevičiūtė, kuri sėdėdama pas Janutienę laidoje ekspertino apie Ukrainos karą ir gąsdino, kad visi ginklai, kurie keliauja į Ukrainą, anksčiau ar vėliau atsigręš prieš Lietuvą. Praleidau, kuriuo čia momentu ji numigravo į Janutienės dugną.

Kažkas sukūrė vizualą “RakomDarom”, pasikrizendami juo dalinasi irgi visi vatagalviai. Tarp tokių ir Šilutės tarybos narys Domantas Kairys, kuris po Tapino paviešinimo susigėdo ir postą išsitrynė. Tokius įrašus, žinoma, laikina naujas mylimiausias Beno Lastausko draugas - Gintaras Furmanavičius.

Sveikatos teisės instituto veikėjai beveik visi vieningai prisideda prie Radarom akcijos menkinimo. STI ekspertė, o dabar ir Vėgėlės didelė fanė Loreta Strøm išvadina Blue/Yellow “privačia įmone” ir kaltina, kad “Žukauskas sugebėjo dar ir LRT pajungti privačios įmonės lėšų rinkimui”. Gerbiama antivaksere, pasidomėkit, kada prasidėjo ir kaip anksčiau vyko Radarom. Jai pritaria ir kiti STI ekspertai, kurie dabar vieningai palaiko Vėgėlę ir vieningai varo ant Radarom.

Tylesnis tik Celofanas, bet kai jis atsisėdo už grotų, jo kanalas tapo kaip viešnamis - naudojasi, kas nori.

Ne visus spėjau apžvelgti, manau, sąvartyne panaršius būtų galima ir daugiau purvo rasti, tik nebesinorėjo daugiau purvintis sekmadienio.

Leiskim šitiems Ukrainos nekentėjams demonstruoti savo tikruosius veidelius ir toliau - skambutis 1485 tą padaro geriausiai. Jeigu pavedimu - rasite radarom.lt.