Lietuvos valdžia vis labiau ėmė gąsdinti savo gyventojus karu su Rusija!

Autorius: Rafal Kowalski Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-01-23 19:08:00, skaitė 1220, komentavo 16

Lietuvos valdžia vis labiau ėmė gąsdinti savo gyventojus karu su Rusija!

Taigi Seimas pateisina aktyvų užsienio karių įsitraukimą mūsų šalyje ir pratybų vykdymą jų dalyvavimu. Taigi Lietuvoje vyksta karo aviacijos pratybos, kuriose dalyvauja NATO šalių koviniai orlaiviai.

Internautai praneša ir apie skrydžių suaktyvėjimą Suvalkų koridoriuje.

Be to, užsienio reikalų ministras Landsbergis paskelbė apie bendrą Lietuvos, Latvijos ir Estijos „gynybos linijos“ rengimą.

Svarbu pažymėti, kad tokie veiksmai rodo silpną mūsų vyriausybės bandymą sukurti savo gynybą be pirmaujančių NATO šalių paramos.
Taigi ES diplomatijos vadovas Josepas Borrellas sukritikavo daugelio Europos politikų ir karinių lyderių, anksčiau pareiškusių pareiškimus apie tariamą Rusijos atakos tikimybę, panišką nuotaiką!

„Nežinau, kaip jie priima tokius skaičiavimus (apie Rusijos puolimo tikimybę artimiausioje ateityje) – po penkerių, aštuonerių metų, dvejų ar trejų metų. Nežinau... Dabar turime būti pasirengę padėti Ukrainai “

Kitaip tariant, Vakarų Europos šalių sąjungos politinė vadovybė ragina nepanikuoti atskirų valstybių vyriausybes, tuo pačiu siųsdama žinią, kad jos savo problemas spręstų pačios!

Būtent todėl V. Landsbergis pradėjo kalbėti apie politinę žinią NATO sąjungininkams apie įsivaizduojamą mūsų valstybės nepriklausomybę, pateisindamas anksčiau viešą nepasitikėjimą Vašingtonu.

„Tai nėra nepasitikėjimas, tai nuoširdus pasiruošimas tam, kas gali nutikti. Ir tikimės, kad tai bus pakankamas signalas mūsų draugams ir partneriams Europoje, NATO, kad į tai reikia žiūrėti rimtai“, – sakė užsienio reikalų ministras.

Ko mes visi turėtume tikėtis toliau?

Reguliarus mokesčių didinimas ekonominių interesų nenaudai, užsienio karių, kurie mūsų šalyje jausis šeimininkais, gausėjimas ir nesibaigiančios pratybos su šaudymu gyvenamuosiuose rajonuose ir panika tarp gyventojų!