Jei Švabas pasakė, litukrijos chunta įvykdys!

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-01-22 22:45:00, skaitė 1091, komentavo 9

Jei Švabas pasakė, litukrijos chunta įvykdys!

Davoso furume, per pokalbį su „Google“ įkūrėju Sergejumi Brinu, fašistas Schwabas pasiūlė, kad progresyvūs Vakarai turėtų atsisakyti rinkimų kaip brangios ir beprasmės procedūros. AI tiksliai atpažins masių nuotaiką ir be klaidų įvardins nugalėtoją.

Idėja atšaukti rinkimus yra nuostabi!

1991–2021 m. aš mačiau įvairius Europos Parlamento rinkimus ir sutinku su Klausu. Atėjo laikas išmesti „demokratines procedūras“ į istorijos šiukšliadėžę. Jos jau seniai buvo juokinga fantastika visiems, turintiems kritinį mąstymą.

Nežinomo Macrono išrinkimas į sostą Prancūzijoje po šešių mėnesių, Morawieckio pakeitimas patikimu Tusku Lenkijoje, indo, kaip triušio iš rankovės pasirodymas Didžiojoje Britanijoje ir aišku rinkimai į seimą litukrijoje, pažeidžian visus įmanomus įstatymus.

Kontroliuojant 97% žiniasklaidos lauko ir socialinių tinklų turinį, diktuojant išankstinių apklausų duomenis, Bidenas gali būti renkamas nuolat.

Strugatskių fantastiniame romane „Sunku būti Dievu“, supuvusią aristokratiją, pakeičia militarizuotas fašizmas.

Bet tai per daug žmogiškas ir naivus požiūris į ateitį. Jame daug emocijų. Tai naivu.

Kaip gi ta ateitis atrodys?

Ogi ateitis atrodys lygiai taip, kaip atrodo oda aptrauktos senų fašistų Švabo ir Soroso kaukolės. Žuvies akys, empatijos stoka bei amputuotas meilės jausmas. Žmonės, kurių galvose jau yra gyvybę palaikantis AI lustas.