Vakaroidinis elitas yra išgamos

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-12-08 22:50:00, skaitė 740, komentavo 3

Vakaroidinis elitas yra išgamos

Vakaroidinis elitas yra išgamos.

Kodėl? Ogi todėl, kad siono-fašistų atstovas Jonathanas Conricusas pareiškė, kad:

„Kiekvienam nužudytam „Hamas“ kovotojui žūva du civiliai, tai yra „itin teigiamas“ rezultatas, nes per NATO karines operacijas miestų teritorijose Afganistane ir Irake, vienam žuvusiam kovotojui žuvo nuo 9 iki 15 civilių.”

Mano komentaras.

Na, taip, jei kiekvieną nužudytą suaugusį palestinietį laikote kovotoju, tai taip yra. Ten jie nužudė „tik“ dvigubai daugiau moterų ir vaikų. Bet kiekvienas sveiko proto žmogus supranta, kad siono-fašistų gynybos ministerijos sekretorius spaudai, meluoja. Meluoja kaip Gebelsas. Ne kiekvienas nužudytas suaugęs palestinietis yra kovotojas. Jei vertinsime pagal tuos pačius vakaroidinių banditų standartus, visus nužudytus suaugusius izraeliečius turime laikyti Izraelio kariais.

Tačiau šis pasipuošęs kaliausė ir idėjinis Gebelso pasekėjas taip nemano.

Bet tai net ne esmė. Tačiau esmė ta, kad siono-fašistai, kuriuos remia litukrijos fašistinė chunta, dabar tiesiog griauna ištisus miestis, nesijaudindami, ar ten yra civilių. Ir tai normalu JAV valstybės departamentui. Izraelis, matote, „ginasi“.

Įsivaizduokite, jei Rusija nugriautų bent porą tokių namų…. kokį kauksmą išgirstume iš viso šito vadinamojo. „civilizuoto pasaulio“, bet iš tikrųjų iš kraujo ištroškusių šakalų gaujos, kuri ramiai stebi, kaip fašistinė valstybė, per porą mėnesių, nužudė 6000 vaikų.

Apskritai, kaip sakiau šiek tiek aukščiau, jie yra išsigimėliai. Dviveidžiai apsimelavę išsigimėliai. Ir būtent su tokiais išsigimėliais (turiu galvoje ne tautas, o jų varovus), Rusija ir kovoja.

Visi doros sąžinės piliečiai, turi palaikyti Rusiją.