Robertas Fico: "Tyrimas po tyrimo patvirtina skandalingas masinio skiepijimo pasekmes"

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2023-11-24 17:46:00, skaitė 943, komentavo 4

Robertas Fico:

Naujoji Slovakijos vyriausybė įvertins ankstesnių ministrų kabinetų veiksmus koronaviruso laikotarpiu, susijusius su apribojimais, skiepijimu nepatikrintomis vakcinomis ir brangių medicinos prietaisų bei vakcinų pirkimu. Tai šeštadienį valdančiojo judėjimo "Smer" suvažiavime pareiškė jo pirmininkas ir ministras pirmininkas Robertas Fico. Kartu jis paskelbė, kad jo partija, o kartu ir kitos partijos, parlamente nepritars PSO galių stiprinimui pandemijų metu.

Jei kas nors turėjo kitokią nuomonę apie skiepus, jis buvo pavojingas visuomenei, Fico sakė apie covid laiką. Žiniasklaida rašė, kad "visi, kurie nebuvo paskiepyti, turėtų žvengti iš skausmo kaip kiaulės", kritikavo Fico ir pridūrė, kad žiniasklaida taip pat teigė, jog prieš tuos, kurie atsisakė skiepytis, reikėjo panaudoti jėgą. "Ir šiandien paaiškėjo, kad mūsų laisvas požiūris į skiepus ir į (tuometinės) vyriausybės priemones, kuriomis šiurkščiai pažeidžiamos žmogaus teisės, buvo teisingas ir pagrįstas", - sakė R. Fico.

"Tyrimas po tyrimo patvirtina, kad masinis skiepijimas neišbandytomis eksperimentinėmis vakcinomis turi skandalingų pasekmių", - sakė jis. "Taip, patvirtinu, kad kaip ministras pirmininkas remsiu kai kurių valdančiosios koalicijos politikų pastangas politiškai įvertinti, ką vyriausybė veikė 2020-2021 m., ir išnagrinėti finansinį plataus masto ir dažnai beprasmiško medicinos prietaisų ir vakcinų pirkimo aspektą", - sakė Slovakijos premjeras.

Vyriausybės vadovas taip pat nepritars Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO) galių stiprinimui suverenių valstybių sąskaita valdant kovą su pandemijomis. "Tokią nesąmonę galėjo sugalvoti tik godžios farmacijos kompanijos, pradėjusios įžvelgti kai kurių vyriausybių pasipriešinimą privalomam skiepijimui", - pabrėžė R. Fico. Jis priminė, kad pagal Slovakijos konstituciją tokiam įgaliojimų perdavimui reikalingas Slovakijos parlamento sutikimas, o jis įsitikinęs, kad suverenios politinės partijos tokio sutikimo neduos. Jo vadovaujama "Smer" partija to tikrai neduos, sakė jis.

https://echo24.cz/a/HBz9p/zpravy-svet-slovensko-vlada-posviti-restrikce-proti-obcanum-nakupy-vakcin-doba-covidu