Stasys Jakeliūnas: Kariauti iki paskutinio lietuvio?

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2023-11-24 17:21:00, skaitė 1187, komentavo 17

Stasys Jakeliūnas: Kariauti iki paskutinio lietuvio?

Europos Parlamento narys Stasys Jakeliūnas vakar FB paskelbė šį įrašą:

Kariauti iki paskutinio lietuvio?

Landsbergistano atstovė, buvusi prezidentė D. Grybauskaitė šeštadienį visam pasauliui pareiškė, kad NATO turėtų įvesti kariuomenę į Ukrainą ir ten kariauti su Rusija. Tai išgirdusi, laidos vedėja, viena labiausiai patyrusių ir gerbiamų CNN žurnalisčių, nustebo ir sutriko. Kas tokiu atveju liktų iš Lietuvos, NATO narės, pakankamai aišku – ji tikriausiai išnyktų, nes joks 5-asis NATO sutarties straipsnis nespėtų suveikti.

Dalia Grybauskaitė, Vytautas Landsbergis ir kiti buvę sovietinio režimo pakalikai neriasi iš kailio, kad nekiltų jokių abejonių, kaip jie nekenčia savo buvusių šeimininkų ir jų politinių palikuonių Kremliuje. Taip elgdamiesi, jie tarsi siekia, kad su Rusija būtų kariaujama ne tik iki paskutinio ukrainiečio, bet ir iki paskutinio lietuvio.

Keista ir apgailėtina, kad tokiai beprotybei nei Seime, nei prezidentūroje nėra jokios opozicijos! Nejaugi Lietuvoje liko tik viena – karo su Rusija – partija?

https://www.youtube.com/watch?v=0ilrerXXUgI 

Vakar pasirodė parlamentaro interviu "Komentaras TV" Yotube platformoje, kuriame toliau gvildenamas "landsbergistano" siekis įvelti Lietuvą į karinį konfliktą su Rusija:

https://www.youtube.com/watch?v=NELsWNVeEOc