Žalimas metė pirštinę Jeglinskui – dėl Lietuvos ateities sėkmės susikaus du mohikanai

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://ekspertai.eu/zalimas-m... 2023-11-15 18:08:00, skaitė 445, komentavo 1

Žalimas metė pirštinę Jeglinskui – dėl Lietuvos ateities sėkmės susikaus du mohikanai

Lietuvos teisininkų autoritetas, garsus ekspertai.eu prietelius, buvęs Konstitucinio teismo pirmininkas,

šiuo metu itin dosniai mokesčių mokėtojų pinigais finansuojamos viešosios įstaigos „Teisės ir demokratijos centras“, susidedančios iš vieno žmogaus, direktorius Dainius Žalimas sieks Lietuvos Respublikos prezidento pareigų.

Šią asmenybę iškėlė Lietuvos džiaugsmo laisvės partija, vadovaujama Ekonomikos ir inovacijų ministrės Aušrinės Armonaitės.

D. Žalimas atskleidė, kad jis yra telkiantis ir atviras lyderis.

„Drąsūs sprendimai, pagarba kiekvienam, atvirumas – šiais principais ir Konstitucija vadovaujuosi 30 savo teisininko karjeros metų. Esu tikras, kad šie principai svarbiausi ir būtini modernios šalies prezidentui. Telkiančiam ir atviram lyderiui, nebijančiam priimti svarbius, kad ir nepopuliarius sprendimus“, – lapkričio 14 d. vakarą išplatintame A. Armoniatės vadovaujamos partijos pranešime cituojamas žinomiausias Lietuvos bei Baltijos valstybių teisininkas, skelbiama nepriklausomo Žmonių partijos portalo pranešime „Žalimas sieks prezidento posto – jį kelia Laisvės partija“.

Ekspertai.eu primena, kad Sauliaus Skvernelio vedami Lietuvos demokratai prezidentu Lietuvos tautai pasiūlė Giedrimą Jeglinską, todėl dabar šalies gyventojų laikia didelis vilties rebusas.

Keli susiję:

Bako ir Jeglinsko kovą laimėjo Jeglinskas – Lietuva turi šansą turėti prezidentą, kokio dar neturėjo

Apeliacija: pornografija nedaro žalos Lietuvos vyriausybei