Putino „mirtis“ tėra specialioji Kremliaus operacija

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://ekspertai.eu/putinomir... 2023-10-30 17:30:00, skaitė 731, komentavo 9

Putino „mirtis“ tėra specialioji Kremliaus operacija

Alkas.lt vyriausias redaktorius Jonas Vaiškūnas (viduryje).

Portalas alkas.lt skelbia, kad pranešimai apie Rusijos prezidento Vladimiro Putino mirtį, tai speciali Kremliaus operacija.

„Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiosios žvalgybos valdybos atstovas Andrijus Jusovas atkreipė dėmesį į gandus apie tariamą Rusijos diktatoriaus Vladimiro Putino mirtį, teigdamas, jog nors gandai ir malonūs, vis dėlto yra gandai“, - skelbiama analitinėje analizėje „Mirė Putinas. Taip. Ir vėl“.

Cituojamas ir Ukrainos žvalgybos pareigūnas, kuris įvardino visų norus.

„Žinoma, mes visi norime, kad šis įvykis įvyktų kuo greičiau. Bet vis dėlto, pageidautina, po Tarptautinio tribunolo. Bet ne iš anoniminių Rusijos šaltinių apie tai sužinoti“, - pasakė Ukrainos žvalgybos pareigūnas.

Taip pat cituojamas ir Ukrainos Nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos sekretorius Aleksejus Danilovas, kuri ir patvirtino, kad „Putino „mirtis“ – specialioji Kremliaus operacija“.

„Pareigūnas mano, kad informacijos apie Rusijos lyderio „mirtį“ paskleidimas yra susijęs su rinkimų kampanija, tokiu būdu bandant į Putiną atkreipti dėmesį“, - atskleidžiama analitinėje analizėje.

Nurodoma, kad V. Putinui net ir užvertus kanopas, niekas nepasikeis.

„71-ių fiureriui Putinui jau daug metų iš eilės priskiriamos įvairios ligos, įskaitant vėžį. Ukrainos žvalgybos agentūros teigimu, Rusijos vadovas yra ligotas. Mūsų giliu įsitikinimu, Putino patraukimas ar pasitraukimas iš posto, jam užvertus kanopas, iš esmės nepakeis agresyvios, ekspansinės Rusijos politikos. Jei džiaugiatės dėl tariamos Putino mirties, turite suvokti, kad imperija gyvavo ir gyvuos tiek su Putinu, tiek be jo“, - konstatuoja analitinės analizės autoriai.

Ekspertai.eu primena, kad Kremliaus informaciją apie V. Putino mirtį iki smulkiausių detalių pirmiausia skelbė oficialioji Ukrainos žiniasklaida. Ar tai reiškia, kad Ukrainos žiniasklaida tiesiogiai dirba Kremliui, nepranešama.


Apie V. Putino mirtį skelbia visa įtakinga, Lietuvoje nuolatos cituojama Ukrainos žiniasklaida, tai yra ir kanalas UNIAN:

Šaltinis: alkas.lt

Keli susiję:

Numirė Putinas, Kremliuje perversmas

Civilizuotas ir demokratinis pasaulis perspėtas – jau būtina pradėti ruoštis Putino mirčiai