Lietuviakalbė durnasklaida niekada nepakils aukščiau dugno

Autorius: Laurynas Ragelskis Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-10-27 19:48:00, skaitė 435, komentavo 1

Lietuviakalbė durnasklaida niekada nepakils aukščiau dugno

Kodėl protingi žmonės netiki tuo, ką rašo lietuviakalbė durnasklaida, užsienio šeimininkų nurodymu kvailinanti Lietuvos žmones?

Tipiškas pavyzdys: anoniminis šūdryčio durnalistas arba presstitutė straipsnyje apie mitingą pabandė apšikti mane – Lietuvos patriotą ir aktyvų liaudies žurnalistikos atstovą Lauryną Ragelskį.

Šitie apgailėtini imbicilai nesugalvojo nieko kito kaip išvadinti mane "riaušių prie Seimo byloje figūruojantis".

Koks mano ryšys su šita Lietuvos spectarnybų suimituotų ir pravestų "riaušių" byla? Pagal šūdryčio amebų užrašymą, akivaizdu – riaušininkas, žalojęs policijos pareigūnus, o gal net organizatorius!

O kokia realybė?

Šioje feikinėje "riaušių" byloje aš esu LIUDININKAS ir daviau ikiteisminio tyrimo tyrėjai išsamius parodymus, kaip buvo sukurtas ir atliktas visas spektaklis, pavadinimu "riaušės prie Seimo".

Bet štai masinės durnasklaidos atstovai ten buvo tikrųjų riaušių ORGANIZATORIŲ statytiniai, kuriems buvo užsakyta "padaryti vaizdelį", kaip neva "įsisiautėjusi minia" bando susidoroti su policijos pareigūnais ir niokoja valstybės turtą.

Šia proga primenu:

LIETUVOJE NĖRA LIETUVIŠKOS ŽINIASKLAIDOS – tai tik lietuviakalbiai masinio durninimo organai, aptarnaujantys Lietuvos priešus ir kolonizatorius.

•••
Spalio 26 dienos mitingas https://www.youtube.com/live/wbkU5xQOXmo