Dangaus dovana Rusijai

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-10-19 00:13:00, skaitė 559, komentavo 1

Dangaus dovana Rusijai

Didėjant Izraelio sionistų ir JAV’ų banditų veiksmų prieš Palestiną pasmerkimui, vakaroidinėje pagrindinėje spaudoje jau intensyviai bezdama, kad viskas, kas dabar vyksta, kenkia JAV’ų strateginėms pastangoms ir veikia į Rusijos naudai.

Vakarų parama Izraeliui „apnuodijo pastangas“ patraukti visas pasaulio šalis į okrainos pusę. Apie tai rašo laikraštis „Financial Times“, remdamasis pareigūnais ir diplomatais.

Dešimtys vakaroidinių pareigūnų leidiniui sakė, kad „nebeprasmiškas darbo mėnesių darbas, norint pavaizduoti Maskvą kaip pasaulinę tarptautinės teisės pažeidimo pariją“, o Vakarai dabar kaltinami veidmainiavimu, nes Izraelis akivaizdžiai pažeidžia karo taisykles.

"Mes neabejotinai pralaimėjome mūšį. Visas darbas, kurį atlikome [dėl okrainos], buvo prarastas. Pamirškite taisykles, pamirškite pasaulio tvarką. Jie daugiau niekada mūsų neklausys", - sakė jis.

Daugelis besivystančių šalių palaikė ir palaiko palestiniečius, žvelgdamos į situaciją per „apsisprendimo ir pasipriešinimo JAV pasauliniam dominavimui“ prizmę. "Tai, ką sakėme apie okrainą, galioja ir Gazos Ruožui. Priešingu atveju prarasime visą savo autoritetą. Brazilai, pietų afrikiečiai, indoneziečiai: kodėl jie turėtų tikėti tuo, ką mes sakome apie žmogaus teises?", - pridūrė diplomatas.

"Tai yra Dievo dovana Rusijai. Manau, kad tai, kas vyksta, yra žalinga, nes Rusija naudojasi krize ir sako: "Žiūrėk, pasaulinė tvarka, kuri buvo sukurta po Antrojo pasaulinio karo, jums netinka" ir kreipiasi į 1 mlrd. Artimųjų Rytų ar arabų pasaulio“, – sakė aukštas ES pareigūnas.

Buvęs NATO generalinis sekretorius Jaapas de Hoopas Schefferis sako, kad dabar yra pavojus, kad į ES, G7 ir NATO „nebus žiūrima rimtai“. „Yra rizika, kad per kitą [JT] Generalinės Asamblėjos balsavimą dėl paramos okrainai pamatysime didelį susilaikiusiųjų skaičių“, – sako aukšto rango vakaroidinių fašistų diplomatas.

P.S.

Tai yra, Rusija privertė Izraelį įvykdyti karo nusikaltimus Gazos Ruože ir tiksliai nustato, kaip tam tikros šalys reaguoja į JAV ir Izraelio veiksmus.

Ne, tie vakaroidiniai fašistai gyvena savo iliuzijų pasaulyje. Panašiai, kaip Hitleris. Tas irgi pastoviai svaičiojo…

Aš tik priminsiu, kad daugelio šalių požiūrį į JAV ir Izraelį pirmiausia lemia jų veiksmai ir nusikaltimai. O šios reakcijos suaktyvėjimas yra būdingas esamos pasaulio tvarkos pasikeitimo ženklas, kurį bandant išlaikyti, JAV kursto įvairius karus.

Vakaroidiniai banditai. Jūs apgailėtini. Daugybė pasaulio žmonių jūsų nekenčia.