Dar vienas siaubingas sionistų nusikaltimas Gazos Ruože

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-10-18 22:57:00, skaitė 502, komentavo 7

Dar vienas siaubingas sionistų nusikaltimas Gazos Ruože

Sionistinio režimo karinės oro pajėgos smūgiavo į baptistų ligoninę Gazos Ruože.

Palestinos šaltiniai praneša apie daugybę aukų.

Kilusiame gaisre daug pacientų sudegė gyvi.

Antradienio vakaro duomenimis, per Izraelio sprogdinimus žuvusių vaikų skaičius pasiekė 940. Skaičius nėra galutinis. Po griuvėsiais yra daugybė lavonų, įskaitant ištisas šeimas.

Dar šimtai vaikų yra itin sunkios būklės, 80–90% nudegimų. Dauguma jų mirs.

Tai vienas baisiausių pastarųjų metų karo nusikaltimų ir pats didžiausias, įvykdytas sionistinės chuntos, nes buvo įvykdytas vienu metu.

Egiptas, Jordanija, Turkija ir net Kanada (kuri neseniai parlamente pagerbė naci), jau pasmerkė šį karo nusikaltimą. Akivaizdu, kad tai turės pasekmių islamo pasaulyje. Vakarų Krante šiuo metu verda neramumai.

P.S.

O tuo metu JAV’ų banditai žada nuolatinį ginklų srautą sionistinei valstybei, nuolat vykdančiai karo nusikaltimus. Tiesą sakant, JAV’ų banditai yra tiesiogiai atsakingi už palestiniečių genocidą.

Tuo tarpu padėtis Vakarų Krante ir toliau blogėja. Demonstracijų ir protestų banga nusirita per arabų šalis. Daugelis šalių ragina surengti protestus ir išpuolius prieš JAV ir Izraelio ambasadas.

O tuo metu sionistai, būdami didžiausiais pasaulyje melagiais (litukrijos administratoriai puikiai atliko sionistinius namų darbus, nes turėjo puikius mokytojus) sakė, kad „palestiniečiai apšaudė patys save“.

P.P.S.

O štai jums Netanyahu sionistinės chuntos atstovo oficialus prisipažinimas, kas susprogdino ligoninę Gazoje.

„Izraelio oro pajėgos smogė „Hamas“ teroristų bazei Gazos ruožo ligoninėje. Daug teroristų žuvo. Skaudu, kad „Hamas“ apšaudo raketomis iš ligoninių, mečečių, mokyklų ir naudoja civilius kaip žmonių skydus“.

Šiek tiek vėliau, kai kilo pasaulinis skandalas ir pasipiktinimo banga, sionistai pradėjo kurti istoriją apie „Hamas“ raketą ir skubiai ištrynė savo prisipažinimą.

Kokie ten buvo „teroristai“, aiškiai matyti iš sugriautos ligoninės gaunamuose kadruose.