Kaip šluba antis, pravarde «bidonas», liūdėjo dėl sionistų subombarduotos ligoninės

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-10-18 22:29:00, skaitė 430, komentavo 3

Kaip šluba antis, pravarde «bidonas», liūdėjo dėl sionistų subombarduotos ligoninės

Jis „giliai nuliūdęs“. Jis „atliks savo tyrimą“.

Lame Duckas prieš savo vizitą Izraelyje šiandien paskelbė raštišką pareiškimą, paskelbtą Baltųjų rūmų (jankyno banditų irštva) svetainėje.

„Esu labai nuliūdęs dėl sprogimo Al-Ahly ligoninėje Gazos ruože ir siaubingų gyvybių. Frisky Joe „nurodė savo nacionalinio saugumo komandai toliau rinkti informaciją apie tai, kas nutiko“.

Jie rinks... šitas pasaulio banditas ir fašistas Nr.1 rinks informaciją apie savo paties nusikaltimus... apie nusikaltimus, kurie JAV iniciatyva, dalyvaujant Pentagono vanagams, įvyko ir vyksta daugelyje pasaulio regionų. Jugoslavija, Libija, Irakas, Afganistanas, Sirija, Ukraina,.. Hirosima, Nagasakis.

Ar pakanka informacijos, senas fašiste bidone? Argi tau ne liūdna?

Nė vienas iš jankyno prezidentų niekada neatgailavo už nei vieną nusikaltimą.

O kaip tau, seni, toks teiginys? JAV leidinys „The Wall Street Journal“ rašo, kad ligoninę sunaikinusi bomba buvo „Pagaminta JAV“?

Sakai, jei „mūsų pačių tyrimas“ tai patvirtins, ar liūdesys sustiprės?

Jūs, pilnai valdomi simbiotinio-fašistinio darinio, pavadinimu „fašizmas“ ir „sionizmas“ atliksite tyrimą? Nejuokinkite…..

P.S.

Aš tau, šlykštus seni, pasakysiu, kas atsakingas už šį genocido aktą.

Siaubingas išpuolis prieš ligoninę Gazos ruože akivaizdžiai yra karo nusikaltimas. O galutinė atsakomybė už tai tenka tiems, kurie ciniškai uždirba iš karų įvairiose šalyse ir skirtinguose žemynuose. Kurie neapgalvotai skirsto kolosalias pinigų sumas ginklams, krauna savo karinį-pramoninį kompleksą. Kurie melagingai skelbia savo pasaulinę misiją ginti demokratines vertybes. Tai jūs, tai JAV.