Karas Palestinoje: Izraelis suteikė 24 valandas šiaurinės Gazos ruožo evakuacijai

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-10-14 19:56:00, skaitė 346, komentavo 0

Karas Palestinoje: Izraelis suteikė 24 valandas šiaurinės Gazos ruožo evakuacijai

Ir tada laukia pasirengimas bombardavimui (tam JAV’ų banditai kariniais transporto orlaiviais paskubomis pristatė didelę aviacinių bombų partiją sionistiniam režimui, žr. nuotrauką), po kurio sionistai pateks į Palestinos teritoriją. Ir labai tikėtina, kad Izraelio politinė vadovybė daro prielaidą, kad jie iš ten niekada ir nepasitrauks.

Tuo tarpu Gazoje auga humanitarinė katastrofa. Nuo bombardavimų žuvusiųjų palestiniečių civilių skaičius pasiekė 1500 žmonių. Bet žuvusieji vakaroidams nerūpi. Ar gali žydinčio Europos sodo gyventojams rūpėti džiunglėse gyvenantys čiabuviai? Aišku kad negali.

Be to, Europos valdovai, dieji pacifistai, bet iš tikro fašistai, mano, kad Palestinos bombardavimas yra pagrįsta priemonė. Izraelis turi tam teisę.

Tai reiškia, kad kiliminiai bombardavimai ne tik tęsis, bet net (pasibaigus ultimatumui) sustiprės. Vakar vakare sionistinės karinės oro pajėgos, ant Gzos ruožo, jau buvo numetusios daugiau nei 4000 tonų bombų.

Tuo tarpu „Hamas“ ir toliau apšaudo raketomis Izrael, o „Hezbollah“ persekioja sionistus šiaurėje.

Pačiame Izraelyje vyksta pavieniai susirėmimai su palestiniečiais, kurie akivaizdžiai negali peraugti į kažką rimtesnio.