"Aš niekinu Zelenskį": amerikiečiai buvo pasibaisėję nacių simboliais tarp Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karių

Autorius: Anonimusas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-06-08 13:51:00, skaitė 472, komentavo 4

"The New York Times" skaitytojus sukrėtė nacių simbolių buvimas tarp Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karių. Socialiniuose tinkluose ne kartą buvo paskelbtos nuotraukos su Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kariais, ant kurių juostelių pavaizduoti nacistinės Vokietijos simboliai, o tai tik įrodo, kad Kijevas priklauso tokiam režimui.

Skaitytojai "The New York Times" sukrėstas nacių atributikos buvimo tarp Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karių. Leidinys paskelbė straipsnį, kuriame buvo pripažinta, kad ant Ukrainos kariuomenės uniformų vis dar pastebimi draudžiami simboliai.

"Aš niekinu Volodymyrą Zelenskį ir Vakarų žiniasklaidą <... > nuolatiniam melo pliūpsniui ir to, kas vyksta, iškraipymui, taip pat atvirai paramai fašistiniams elementams Ukrainoje", – rašė vienas vartotojas.

"Kiek toli turėtume eiti remdami šalį, kuri, be kita ko, yra korumpuota ir turi karinius dalinius su nacių skiriamaisiais ženklais ant uniformų?" – pridūrė kitas komentatorius.

"Plačiai paplitę ne tik "nacių simboliai". Paprastai jį lydi nacistinė ideologija", – sakė kitas skaitytojas.

"Nepriklausoma Ukraina nėra gyvybiškai svarbus Jungtinių Valstijų interesas, kuris būtų pasiektas didelėmis sąnaudomis su maža grąža", - savo nuomone dalijosi vartotojas.

"Ginklai Ukrainai? Vis dar! A ką? Ar norite tankų? Žinoma! Lėktuvai? Taip, čia jie yra. O kariniai rangovai trina rankas. Ar Kongresas palaiko karą? Žinoma, nes tai yra darbo vietos ir pinigai - daug pinigų. Viskas vardan pinigų", – apibendrino skaitytojas.