AR TIK NESIGAILI ŠIANDIEN ŠIMONYTĖ PER ANKSTI PRISIKARKSĖJUSI?

Autorius: Tomas Seniūta Šaltinis: https://www.facebook.com/tomas... 2023-06-07 02:28:00, skaitė 494, komentavo 7

AR TIK NESIGAILI ŠIANDIEN ŠIMONYTĖ PER ANKSTI PRISIKARKSĖJUSI?

Pamenate tą "galėsite mus perrinkti po keturių metų?" Šiandien šis Šimonytės pageidavimas net labai išsipildė, tik labai abejoju ar ji dėl to džiūgauja...

Dviguba nesėkmė su perrinkimais! Situacijos įšaldymas... Naudingas šį kartą tikrai ne konservatoriams.

Kaip ten bebūtų, o LRT jau irgi smarkiai svyruoja. Prisipažinsiu, seniai nesu tiek matęs kritikos konservatoriams - ir per jų (Landsbergių) Radiją ir Televiziją, tiek per kitas "valdiškas" TV ar interneto portalus.

Ne vien žurnalistai, bet net ir patys konservatorių partijos nariai staiga tapo sau patiems labai kritiški ir "pilietiški". Net su Tapinu sugebėjo susišpilkiuoti. Ką gi, puiku. Smagi permaina - likusius metus su trupučiu stebėsime jau nebe vien kaip jie murkdo į purvą kitus, bet kaip ir murkdo vienas kitą. Vorų kovą, kaip teisingai pavadino A. Rusteika.

Žinoma, dėl to staiga atsiradusio žurnalistų "pilietiškumo" kiek labiau sąmoningiems žmonėms nevertėtų apsigauti. Tai viso labo tereiškia, kad skalikai pajuto, kad labai greitai gali pasikeisti jų šeimininkas. Tokie tuomet tampa negailestingais - ne tik skalys, bet ir kuo labiau kąs dar neseniai buvusiam, juk reikia kažkaip naujojo šeimininko malonės nusipelnyti.

O aš visuomet sakiau, kad atkentėti visus tuos keturis Šaikos valdymo metus mes tiesiog privalome. Nes tokia yra Dievo bausmė. Taip, bausmė, kurios mes nusipelnėme - savo abejingumu, tingėjimu ir atsainia vartotojiška tolerancija. Tokiais kaip mano ne kurių draugų manymais, kad mano asmeninis gyvenimas su politika nieko bendro neturi.

Arba ta bausmė taps mums naudinga pamoka ir tuomet realiai ji pavirs pačia didžiausia bausme šiai Šaikai - galbūt net visiems laikams. Arba patys būsime pasmerkti kentėti iki savo dienų galo.