Apie tai, kas sunaikino Kahovskajos hidroelektrinę

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-06-07 00:16:00, skaitė 966, komentavo 46

Apie tai, kas sunaikino Kahovskajos hidroelektrinę

Kalbant apie komiškus pareiškimus, kad Kahovskajos HE susprogdino pačios RF ginkluotosios pajėgos:

1. Karo metu Okrainos ginkluotosios pajėgos ne kartą apšaudė Kahovskajos hidroelektrinę, įskaitant sugriuvusius užtvankos fragmentus, darydamos jiems tiesioginę žalą įvairių tipų MLRS raketomis.

2. Okrainos ginkluotųjų pajėgų vadovybė buvo atvirai pareiškusi, kad apšaudo Kahovkos hidroelektrinę, siekdama ją sunaikinti ir užtvindyti Chersono srities teritoriją kariniais tikslais.

3. Okrainos propaganda ilgus mėnesius atvirai grasino sunaikinti Kahovskajos hidroelektrinę, siekiant užtvindyti kairįjį Dniepro krantą ir nutraukti vandens tiekimą Krymui. Anksčiau teroristinis režimas Kijeve 7 metus vykdė Krymo vandens blokadą.

4. Okraina kelis kartus tyčia nuleido vandenį iš Zaporožės hidroelektrinės, todėl Kahovkos rezervuare vandens lygis pakilo. Visų pirma, praėjusį rudenį, kai buvo daug kalbų apie galimą Kahovskajos hidroelektrinės griovimą ir tiesiogine prasme hidroelektrinės sunaikinimo išvakarėse birželio 6-osios naktį.

5. Kariniu požiūriu potvynis sukels daugiau problemų RF ginkluotosioms pajėgoms nei Okrainos ginkluotosioms pajėgoms, nes RF ginkluotosios pajėgos neteks dalies gynybinės žemės ir minų laukų, kuriuos reikės, praėjus potvyniui, atkurti.

6. Atsižvelgiant į Artemovsko praradimą ir nesėkmingus bandymus žengti į priekį Vremievskio atbrailos srityje, Okrainai skubiai reikėjo dar vienos „Bučos“, kad būtų galima nukreipti dėmesį nuo pastarųjų karinių nesėkmių.

7. Kahovskajos HE sunaikinimas ypatingos naudos Rusijai neduos, nes jos diversinių-žvalgybinių grupių veikla Chersono srities salose, dėl potvynių bus apsunkinta.

Natūralu, kad nacių režimo rėmėjai Kijeve nutaisys miną, kad nežino, kas susprogdino Kachovskajos hidroelektrinę, arba tiesiogiai dėl to kaltins Rusiją, kaip tai padarė susprogdinant „Nord Stream“.

Juk mes kalbame apie vakaroidinės politikos įgyvendinimą teroristiniais metodais.

P.S.

Kahovskajos HE. Prieš ir po. Vaizdas iš palydovo:

https://ok.ru/video/5580620499574