Algimantas Rusteika: Marijampolės taryba antroji Lietuvoje įteisino LGBT ir genderizmo ideologiją savivaldybėje

Autorius: Algimantas Rusteika Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2023-05-31 20:37:00, skaitė 374, komentavo 7

Algimantas Rusteika: Marijampolės taryba antroji Lietuvoje įteisino LGBT ir genderizmo ideologiją savivaldybėje

Marijampolės savivaldybės taryboje įvyko balsavimas dėl Lietuvos šeimų sąjūdžio atstovo Gedimino Akelaičio pateiktos deklaracijos „Dėl LGBT ir genderizmo propagandos sustabdymo savivaldybėje“.

Ją priėmus būtų užkirstas kelias bet kokiems bandymams savivaldybės darželiuose, mokyklose ir kitose ugdymo įstaigose skleisti translytiškumo, genderizmo propagandą ir užtikrintos tėvų, šeimų ir vaikų teisės.

Kaip ir Prienuose, didžioji dauguma tarybos "drąsuolių" ir "kovotojų už Marijampolę" nėrė į krūmus. Salėje dalyvavo 23 tarybos nariai.

Iš jų 4 nedrįso net paspausti jokio mygtuko, t.y. ne tik jokios nuomonės neturi, bet net ir nedrįsta to pareikšti viešai. Konservatorių nebalsavo nei vienas.

Iš 16 socdemų frakcijos 1 buvo UŽ, 1 PRIEŠ, visa kita gausiausia frakcija "SUSILAIKĖ", kaip ir visi "skvernelininkai".. Na, tai ir nenustebino. Nustebino kitkas.

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos grupė, Erika Naikelienė (grupės seniūnė), Kęstutis Tumelis (grupės seniūno pavaduotojas) ne šiaip SUSILAIKĖ. E.Naikelienė dar papildomai pareiškė, kad LŽVS su projektu nesusipažinusi, niekas su jais "nederino" ir todėl nebalsuos UŽ.

Projektas seniai buvo paskelbtas ir tarybos darbotvarkėje, su visais sprendimų projektais visi tarybos nariai yra susipažinę. Skelbta ir Marijampolės spaudoje, vyko miestiečių apklausa. O ponai valstiečiai, matot, "nežinojo".

Viską jūs puikiai žinojot, ponios ir ponai, užsidėję rėmelius ir visą Lietuvą nusėję reklama "Už tradicinę šeimą". Tai tik pretekstas. O priežastis paprasta - partija taip liepė, nes ne žalieji tą sugalvojo.

Kaukės krenta ir toliau. Deklaracijų prieš genderizmo diktatūrą svarstymai Lietuvoje daug kam atvers akis ir žmonės pamatys, kas yra kas.