Jakilaičio Lietuva klesti: dėl NATO viršūnių susitikimo keliasdešimt žmonių taps milijonieriais

Autorius: Aleksandras Nemunaitis Šaltinis: https://www.facebook.com/nemun... 2023-05-27 14:07:00, skaitė 702, komentavo 14

Jakilaičio Lietuva klesti: dėl NATO viršūnių susitikimo keliasdešimt žmonių taps milijonieriais

Kol mums knisa protą apie čekiukus, nebelieka eterio pasikalbèti apie tai, kad tuoj dėl NATO viršūnių susitikimo keliasdešimt žmonių taps milijonieriais.

"Konferencinės įrangos nuoma". Vertė be PVM - 1.360.920 Eur!!!! Kokia jau tokia aparatūra reikalinga konferencijai???

Gauti tik du pasiūlymai!!!

https://cvpp.eviesiejipirkimai.lt/Notice/Details/2022-640033

Aš už tiek pinigų Metalica'os koncertą Antarktidoje surengčiau!!! Padlos, jūs ką darote???

Jakilaiti - Kodėl su pasimègavimu kartoji, kad yra abdurdiška situacija kai už 1000 Eur įsipili kuro su 35 kortelėm, bet niekad nepapasakosi, kad kažkas laimi 2mln. konkursą išsiųsdamas 2 pasiūlymus iš to paties adreso? Kodėl vengi kalbėti apie aferas susijusias su NATO viršūnių susitikimu? iš kur toks neobjektyvumas?

Vakar rašiau apie tą Jogailos Morkūno laimėtą 2mln. konkursą su VšĮ "Pirmoji kava". Įmonė registruota Vilniuje adresu P. Vileišio g. 18A-128.

Kaip skelbia LRT, konkurse dalyvavo ir VšĮ "Pilietinė medija". Koks sutapimas! Ši įmonè irgi registruota adresu P. Vileišio g. 18A-128.

Dvi kompanijos nusprendė pavaidinti sąžiningą dalyvavimą konkurse, bet jų vadovai ir savininkai tiek tingūs arba jaučiasi nebaudžiami, kad net nesivargina pasižiūrėt, kad palieka po savęs didelius pėdsakus.

Jakilaitis padeda Tapinui su viešumu. Kas antra jo laida apie čekių skandalą. Bet Jogailos Morkūno jis niekad nekabins. Ir dèl to, kad draugeliai, ir dèl to, kad kai kurios Jakilaičio įmonės registruotos.... Teisingai! Adresu P. Vileišio g. 18A-128!!!

Panašu, kad draugai (apie tai, kad veikia išvien jau rašiau anksčiau) jau žino iš ko nuomosis ta įrangą konkursui už 2 mln.

KTS (kilnojama televizijos stotis) pagal preliminarų susitarimą turi būti nuomojama iš kažkokio UAB'elio, kurio pavadinimas mano kalbintiems ekspertams kelia šypseną. Neturi jie nieko panašaus, ko reikia šiam konkursui.

Bet Lietuvoje yra kas turi!!! LRT!

Bet negalėjo gi kavos mylėtojai skelbti, kad nuomos iš LRT. Kiltų klausimų kodėl LRT tiesiog nesuteikia šios įrangos. JOKIO BIZNIO!

Siūlau stebėti kur bus LRT priklausanti KTS per NATO viršūnių susirinkimą Pikti liežuviai plaka, kad ji jau ruošiama šitam renginiui.

Reziume: Kas gali paneigti, kad draugeliai iškart žinojo, kad per pažintis (juk gen.direktorè iš tos pačios chebros) papigiai (juk ne savo įmonės įranga nuomoja, o valstybinę) išsinuomos iš LRT reikalingą įrangą. Tiek to organizavimo.

Svarbiausia, kad kaina būtų didelė ir būtų ką dalintis...