Vaidas Žemaitis. Esu labai piktas ne ant valdžios, o ant savų

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/vaid... 2023-05-24 22:16:00, skaitė 862, komentavo 50

Vaidas Žemaitis. Esu labai piktas ne ant valdžios, o ant savų

Dažnai sulaukiu pašaipų dėl to, kad nevartoju alkoholio, nes visada kartojau ir kartosiu, kad tai yra genocido ginklas prieš silpnapročius. Silpno protelio žmonės nesugeba atsispirti ir susivaldyti, o kiti alkoholio pagalba tiesiog skandina savo gyvenimo nelaimes. Tie, kas supranta, kad alkoholis yra tiesiog ginklas, kuris ištirpdo smegenis, santykius, šeimas ir paverčia žmogų į debilą, niekada nevartos alkoholio. Atsiranda ir tokių, kurie bando paaiškinti, kad saikingai vartoti alkoholį nėra blogai, tačiau turiu iš karto nuraminti, kad tas saikas turėtų būti ne daugiau 50 ml suaugusiam žmogui. Visa kita yra nuodas.

Šį kartą save sveikuoliu besiskelbiantis Kazimieras Juraitis jau ne pirmą kartą atsiduria teisėsaugos akiratyje dėl nesugebėjimo susitvarkyti. Šį kartą Kazimieras buvo pagautas neblaivus už vairo, jam gresia vairuotojo teisių atėmimas ir automobilio konfiskacija. Ir ką pasakysite, mielieji, čia kalba eina apie “nesisteminį”, kuris mus visus kartu su Šv. Švenčioniene nori išgelbėti nuo landsbergių šaikos. Esu labai piktas, kad savi saviems meluoja ir dedasi ne tuo, kuo iš tikro esą.

O dabar tiems, kurie sako, kad saikingai yra sveika, atsakau: o narkotikų saikingai pavartoti taip pat gerai? Vogti taip pat gerai saikingai? Į snukį duoti saikingai irgi sveika? Nustokite būti avinais, ALKOHOLIS yra ginklas prieš silpnapročius, nesugebančius gyventi blaiviai.

https://www.patreon.com/m/musutv

LDiena.lt Kazimierai, alkoholis – tai nuodai! Blogas, nekokybiškas alkoholis – tai blogi, nekokybiški nuodai! Geras, kokybiškas alkoholis – tai geri, kokybiški nuodai!

KIEKVIENAS, KURIS "VARTOJA" ALKOHOLĮ YRA NE ŠIAIP SAVIŽUDIS, BET IR PAPRASTAS BUITINIS DEBILAS.