Šiugždinienė gali dabar lengviau atskvėpti, jau atsikimšti vyno kokio ir ramiai sau atsipalaiduoti

Autorius: Vikas Vikutauskas Šaltinis: https://www.facebook.com/Vikut... 2023-05-19 00:02:00, skaitė 827, komentavo 9

Šiugždinienė gali dabar lengviau atskvėpti, jau atsikimšti vyno kokio ir ramiai sau atsipalaiduoti

Na ką, Šiugždinienė gali dabar lengviau atskvėpti, jau atsikimšti vyno kokio ir ramiai sau atsipalaiduoti. Nes dabar ji taip ganėtinai nublanko ir jau nebus įdomi, dėl to, kad publika negali multitaskinti besipiktindama, o gali tik vienu arba dviem atvejais baisėtis.

Dabar jau aišku, kad arba nieko nebus niekam. Kas yra didžiausia tikimybė, nes "NU TAIGI JIE NORMALIŲ ALGŲ NEGAUDAVO TARYBOJE" (kas su Simonu nevisai yra tiesa, nes jis normalią algą gaudavo savivaldybėje už ten užimtas garbingas pareigas), ir "ČIA VISI SUPRATO, KAD ČIA TOKIA NORMA",

arba subyrės Vyriausybė visiškai. Na nesulauks kadencijos pabaigos, kaip viskas pabirs gabalais ir nepavyks ten nieko surankioti. Kuo aš abejoju, nes taip tikrai nebus. Nes visi čia susikaups ir bus labai vieni kitus palaikantys ir nematys jokio pagrindo.

Tai va tokia situacija su mūsų politika. Tiesiog absoliučiai visi ima "kas ne vietoje padėta" arba galima ten nelabai parintis atsiskaitinėjant "kiek paėmei". Tai dar kartą pasveikinkim Jurgitą, ji galima sakyti laimėjo laimingą loterijos bilietą, nes pasirodo net iš ministrų yra kas labiau apsišikę, o trečios vietos laimėtojai niekam neįdomūs.