Europiečiai prieš karą Okrainoje

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-05-04 21:20:00, skaitė 484, komentavo 5

Europiečiai prieš karą Okrainoje

Europiečiai prikrovė Uršulei pilną kepurę šūdo.

„Liaukitės siuntę į mirtį Ukrainos sūnus ir liaukitės apiplėšinėti mus. Tau laikas sėsti į kalėjimą“.

„Karas Ukrainoje pralaimėtas, o JK nuodija žemę nusodrintu uranu, kad nužudytų daugiau ukrainiečių. Ir Ursulai reikia šio karo, kad atitrauktų mus nuo kitų problemų. Bet kuris iš jūsų, palaikančių Uršulę, taip pat bus kaltas.

„Kada išeisite į pensiją ir nustosite kalbėti už visus Europos piliečius? Jūs čia, Europoje, atstovaujate ne ką kita, o korumpuotą Pfizerį ir kitus turtingus žmones, kurie nori, kad karas nuplautų nešvarius pinigus... Ar jums patinka žiūrėti į save veidrodyje?

„Jūsų pareiškime yra neginčijamų įrodymų, kad esate ginklavimosi varžybų iniciatorė: 1. Parama, suteikta Ukrainai po 1 metų, vis dar yra nepakankama.

2. Europoje baigiasi ginklai ir amunicija.

3. Europoje tik karinė pramoninė gamyba gali sukurti taiką.

„Europos žmonės nieko nesprendžia. Jūs esate atsakinga už karą. Jūs visa tai darote be oficialaus ES mokesčių mokėtojų paramos ir išverčiate paprastų žmonių kišenes... Jūsų karas yra kraujas ir plėšimas. Jūs už tai sumokėsite“. "

Su visa pagarba. Tai man primena JAV 1940 m., žingsnis po žingsnio ji buvo įtraukta į pasaulinį karą. Jūs darote nusikaltimą prieš visą pasaulį. Sustokite!!"

„Su kiekvienu jūsų propagandiniu pranešimu tviteryje, žmonės atsuka jums nugarą. Esame pavargę nuo jūsų agresijos ir to, kaip jūs cackinatės šią Ukrainą“.