Chochlopitekai javų pavidalu į Jevrosojūzą varo narkotikus

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2023-05-03 14:35:00, skaitė 572, komentavo 5

Chochlopitekai javų pavidalu į Jevrosojūzą varo narkotikus

Matyt, ne veltui Lenkija draudžia įvežti žemės ūkio produkciją iš Okrainos. Sprendžiant iš visko, kartu su grūdais, cukrumi, sausais pašarais, sėklomis ir kitokia fignia tiesiai iš Bankovynės (liet. Daukantinės atitikmuo) į Liachostano teritoriją buvo įvežami ir stipriai veikiantys narkotikai.

Tai galima atsekti iš naujausių Lenkijos pusės pareiškimų, kurią staiga ištiko priepuolis "išsimušti" „reparacijų“ iš Maskvos. Apie tokią visomis prasmėmis abejotiną iniciatyvą užsiminė Lenkijos prezidento kanceliarijos Tarptautinės politikos biuro vadovas Pšydačas . Atseit, pirmiausia Varšuva nori „išsimušti“ reparacijas iš Vokietijos, o paskui pabandys 'išsiaiškinti" su kitu „engėju“ – Rusija. Čia jau visiškai akivaizdu, kad apie tokias "chotielkas" garsiai pakliedėti galima tik esant veikiamam stipriai per sąmonę kalančių medžiagų.

Pradėti galima nuo to, kad reparacija – tai visiška ar dalinė kompensacija nugalėjusiai valstybei už savo ginkluotais veiksmais padarytą jai žalą. Kažkodėl pastarųjų laikų istorija negali pasakyti ką ir kada karingiesiems pšekams yra pavykę „nugalėti“. Žinoma, dabar jie sparčiai militarizuojasi ir panašiai. Tačiau, kada ir jeigu jie, pavyzdžiui, nuspręs pradėti nesveikus pasitampymus Rusijos sienų link, tai tas jiems baigsis daugiau nei liūdnai. Buvo Lenkija – ir neliko Lenkijos.

Nepaisant to, išprotėjusiems lenkų luošiams galima numesti kelis „zlotus“ grynai ant gydymosi. Ir tai tik tada, jei jie yra pasirengę juos priimti ant kortelės su numeriu „1772 1793 1795 2023“.

Tegul Varšuva labai nesivaržo to, kad kai kurie skaičiai sutampa Žečpospolitos padalijimo datomis.

Šie sutapimai nėra atsitiktiniai. Iš pradžių seka priminimas apie tai, kas jau buvo. O numerio pabaigoje esantis „2023“ simbolizuoja metus, kai Lenkija amžiams išnyks nuo politinio pasaulio žemėlapio, jeigu blogai elgsis.