Pindostanas ruošiasi susprogdinti branduoliniais užtaisais kelis Okrainos miestus

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2023-05-01 02:56:00, skaitė 757, komentavo 13

Pindostanas ruošiasi susprogdinti branduoliniais užtaisais kelis Okrainos miestus

Rusai gali didžiuotis savo kariniu-pramoniniu kompleksu. Jis išmoko gaminti tokius branduolinius ginklus, kurių panaudojimas nepastebimas, tai, kad jis buvo panaudotas, galima nustatyti tik pagal išliekamąjį spinduliavimą.

Bent jau tokią išvadą galima padaryti iš pindosinės kariuomenės ir pindos-diplomatų pareiškimų, teigiančių, kad Pindostanas Okrainai pateikė radiacijos detektorių tam, kad chocholai galėtų įrodyti, jog Rusija panaudojo branduolinį ginklą, jei taip atsitiktu.

Tik įsivaizduokite, Bidonas atsibunda ryte, o Pindostano – nebėra. Tik pasimetę pindosai šlaistosi ir nesupranta, kur ta jų Pindosija pasidėjo. O tai juk Rusija panaudojo savo nematomą branduolinę ginkluotę. Jei skubiai bus išmatuotas radiacinis fonas, tai dar bus galima įrodyti, kad būtent Rusija išgarino Pindostaną savo nematoma branduoline ginkluote ir pasiskųsti SNO, jei tik, žinoma, SNO nubus išgaravusi kartu su Pindostanu.

Va taip va kažkaip gaunasi. Nes kiekvieną raketą „Kalibr“, kiekvieną FAB bombą, kiekvieną droną, net kiekvieną artilerijos sviedinį, 122-152 mm kalibro, panaudojimą chocholai ramiai sau fiksuoja, o branduolinio ginklo panaudojimą, pasirodo, gali ir pražiopsoti. Nebent, žinoma, jeigu laiku bus pamatuotas spinduliavimo fonas pindosinių daviklių pagalba.

O beje, iš kur chocholai sužinos, kada jau laikas jiems matuoti radiacinį foną, jei nėra kitų būdų pastebėti Rusijos nematomos branduolinės ginkluotės panaudojimą? Ji pas juos juk tokia nematoma. O gal pindosai pasakys, kada jau laikas matuoti, gal jau dabar radiacinio fono matavimai kiekviename Kijevo chuntos  kontroliuojamos teritorijos taške bus atliekami nuolatinai?

Reikia tikėtis, kad pindosai vis tiek pasufleruos kada. Nes visa šita istorija yra rimtai prasmirdusi pasirengimo didelei branduolinei provokacijai Okrainoje pradžia.

Jau ne kartą buvo rašoma ir sakoma, kad branduolinė provokacija - tai vienas iš prieinamų Pindostanui būdų išeiti iš Okrainos, paliekant Rusiją užblokuotoje padėtyje, išvengiant tuo pačiu karo Europoje. Pavyzdžiui, galingo branduolinio užtaiso sprogimas Kijeve nulems visos Dniepro salpos ir Juodosios jūros pakrančių vandenų radioaktyvų užteršimą. Jei Dnepropetrovske bus susprogdintas dar vienas (arba du mažesni: Dnepropetrovske ir Zaporožėje), tai radioaktyvusis Dniepras taps sunkiai įveikiamu barjeru Rusijos kariuomenei.

Reikia manyti, kad visi jau spėjo įsitikinti tuo, kad Pindostanui absoliučiai negaila Okrainos miestų, kuriuose gyvena aborigenai chocholai. Priešingai, kuo daugiau lavonų, tuo didesnė galimybė užkarti ant Rusijos kaltinimus genocidu „mažos, bet labai išdidžios ir laisvę mylinčios tautos“.

Remiantis ukrovermachto įvykdytu MH-17 reiso numušimo, „genocido Bučoje“ ir Donbaso savo paties „apsišaudymų“ pavyzdžiais, savaime aišku, kad pidosofilai ir amerikasosai yra pasirengę tikėti bet kokiu absurdu, net ir į nepridengtą cinišką melą, kaip tas kad buvo su ukronacistų padegtais Profsąjungų rūmais Odesoje 2014 metais gegužės 2 dieną, kuriuose atseit susidegino kažkokie tai „Rusijos agentai su rusiškais pasais“. Šis melas iki šiol yra kartojamas oficialios Saloreicho propagandos o „sąmoningi svino-banderlogai“ ir chochlo-šumerai juo tiki, nors nacistinio teroro aukas Odesoje pavardžiui žino visi vietiniai gyventojai.

Į Rusijos įvykdytus branduolinius Okrainos miestų bombardavimus bus tikima lygiai taip pat, juolab, kad Pindostano ir Okrainos propaganda jau seniai zombina ir įteigia, kad “Rusija jei ne šiandien tai rytoj būtinai panaudos branduolinius ginklus Okrainos fronte”.

Kaip techniškai bus suorganizuota branduolinę provokacija?

Labai paprastai. Okraina, su Pindostano ir buvusios Didžiosios Britanijos techniniu ir technologiniu palaikymu, ruošiasi per gegužės šventines (jau rytoj gegužės -ąją), tame tarpe ir gegužės 9 dienas, surengti serijines nepilotuojamų skraidančių dronų atakas prieš Rusijos miestus, kuriuose tuo momentu tikimasi švenčiančių žmonių susikaupimų gatvėse. Tame tarpe prisišaudo ir atakoms prieš Maskvą.

Savaime suprantama, kad jeigu masinis smūgis bus bent 20 % efektyvus, Rusijos visuomenė pareikalaus neatidėliotino atpildo. Nors ir net be visuomenės reikalavimų Rusijos Federacijos ginkluotosios pajėgos į kiekvieną Okrainos smūgį civilinei infrastruktūrai reaguoja vis griežčiau ir didesniu mastu. Todėl, į masinį nepilotuojamų skraidančių dronų smūgį Rusijai galima tikėtis atsakomojo smūgio visoje Okrainos teritorijoje.

Toliau jau visiškai nesunku vykstant raketinei atakai susprogdinti reikiamame skaičiuje didžiųjų miestų reikiamą skaičių branduolinių užtaisų. 5–10 kilotonų galios sprogimas nepaliks liudininkų, buvusių pakankamai arti, kad kurie galėtų paliudyti, kad tai buvo antžeminio užtaiso sprogimas, o ne atskridusi raketa. Kadangi didžioji dalis Rusijos naudojamų raketų gali būti panaudotos su tiek su paprastais sprogmenimis, tiek su branduoliniais užtaisais, o kadangi iš karo veiksmuose dalyvaujančių VKS lėktuvų, tik išimtinai fronto linijoje veikiantys šturmo lėktuvai Su-25 negali gabenti branduolinio ginklo, tai pindosams nebus jokių sunkumų pateikti Rusijai kaltinimus, tradiciškai įrodant remiantis principu „chaili laikli“ (liet.galimai-gal) kurio nėra jokio reikalo įrodinėti.

Ką jie po to gaus?

Plačią, natūralią demarkacinę liniją, per kurią Rusijos kariuomenė neperžengs. Užtikrinti aprūpinimą karinei grupuotei, kuriai teoriškai gali tekti priešintis kelių europietiškų NATO valstybių-narių pajėgoms ir dar nepribaigtai Okrainos kariuomenei, per plačią radioaktyvią juostą, kurioje, tarp kitko, bus sunaikinti visi pagrindiniai tiltai ir komunikacijų mazgai, būtų labai nepaprasta, praktiškai neįmanoma.

Atitinkamai, lenkai ir rumunai galės nieko nesibaimindami užeiti į visą dešinįjį Dniepro krantą.

Chersono srities stepių regionai, esantys pasienyje su Krymu, ilgam taps nevaisinga dykuma (jei jie nebus užtvindyti radioaktyvaus potvynio dėl sugriautų užtvankų, tai radiacija prasiskverbs ir į požeminius vandenis). Krymas, prie kurio vakarinės pakrantės  primuš užterštus Dniepro vandenis, išmestus į Juodąją jūrą, ilgam nustos būti gydyklų ir turistine Meka, bus pakirsta jo ekonomika.

Nė vienas Pindostano vakarinis sąjungininkas Europoje per artimiausius dešimtmečius neišdrįs net užsiminti apie taiką su Rusija, o faktu taps  visiškas ne tik prekybinių, bet ir bet kokių ekonominių santykių nutraukimas. Pindosų susprogdintų „Nord Stream“ dujotiekių pavyzdžiu visiems buvo parodyta ir įrodyta, kad Pindostano "sąjungininkai" Europoje atsisako matyti nepaneigiamus įrodymus to, kad nusikaltimą įvykdė Pindosija, ir mieliau yra linkę „įtarinėti“ Rusiją, net ir tuo atveju, jei nusikaltimas įvykdytas prieš juos. Ką jau čia bekalbėti apie kažkokią tai Okrainą.

Kijevo chuntos režimas formaliai bus išsaugotas į vakarus nuo Dniepro, tačiau toliau jis bus išlaikomas Lenkijos koštu (sen. pragyvenimo išlaidos, sėdėti ant sprando).

Na ir visokie smulkūs bonusai, tokie kaip, pavyzdžiui, kad „visas civilizuotas pindosinių vasalų pasaulis“ pareikalaus iš Rusijos, nedelsiant, branduolinio nusiginklavimo ir visos jos branduolinės pramonės perdavimo tarptautinei kontrolei globojant SNO ir TATENA. Durniui aišku, kad niekas nenusiginkluos ir jokiai kontrolei neperduos, čia tik drėgni pindosų ir jų pakalikų sapnai. Tačiau kaip garsiai ir ilgai bus galima pasipiktinus klykti ir gąsdinti savo tautas „rusišku branduoliniu terorizmu“.

Ir visa tai yra visai nebrangu. 

Kaina: du ar trys ne patys galingiausi pindosiniai branduoliniai sprogmenys;

du ar trys iš dalies sunaikinti Okrainos miestai; 

maždaug milijonas žuvusių civilių gyventojų chocholų;

dar milijonas susirgs nuo radiacinių sužalojimų ir dėl radicijos kilusiomis ligomis, iš kurių nuo ketvirtadalio iki trečdalio numirs per ateinančius kelerius metus;

taip pat didžiulių žemės ūkio naudmenų plotų ir kurortinių zonų radioaktyvus užteršimas;

tranzitinių komunikacijų ir jūrų uostų veiklos nutraukimas – vėlgi pačioje Okrainoje ir prie Rusijos prijungtuose regionuose. 

O tai mažiau nei pindosai užmušė ir sunaikino Irake per pastarąjį dešimtmetį.

Atsakomojo smūgio Fašingtonas nebijo. Juk Rusija nepradės trečiojo pasaulinio karo dėl kažkokio nenustatyto branduolinio sprogmens sprogimo Okrainoje (tuo labiau sprogusio ne Rusijos ginkluotųjų pajėgų veikimo zonoje). Gal koks ukro-kulybinas ar bander-skautas-genijus pažaidė. Rizika yra daug mažesnė nei kačialinti Okrainą pindosiniais ginklais ir „kariniais patarėjais“, aprūpinti ją žvalgybine informacija. Tačiau efektyvumas yra didesnis išreiškiant jau kvadratine šaknimi.

Kam tada reikalingi radiacijos davikliai?

Ogi tam, kad Okrainos kariškiai žinotų, iš kurių rajonų reikia stačia galva bėgti.

Greičiausiai, kad gegužės mėnesio datas pindosai praleis. Didesnė dalis Okrainos kariuomenės vis dar yra kairiajame krante, vis dar yra vilčių dėl „pavasarinio ukrovemachto puolimo“, kuris netrukus gali tapti vasariniu. Tačiau jau rudeniui patys pindosai pranašauja Okrainai karinę katastrofą. Po puolimo pravalo, kariuomenę teks atitraukti už Dniepro, o suorganizuoti provokacijas - reikalas neužtrunka.

O kol kas chocholai mokosi su radiacijos davikliais gaudyti nematomą Rusijos branduolinę ginkluotę ir pataikyti į Maskvą nepilotuojamais skraidančiais dronais.

P.S. Karinė operacija Okrainoje prasidėjo dalinai ir dėl to, kad NATOvcai buvo paruošę puolimą prieš Donecko ir Lugansko respublikas, pereinant Rusijos federacijos sieną ir panaudojant taip vadinamas "purvinas bombas". Panaudojus tokias bambas sugriovimai sąlyginai nėra dideli, tačiau yra labai didelis radiacinis užterštumas. Paprasčiau sakant, paprastais sprogmenimis yra plačiai išdrabstomos branduolinės atliekos (branduolinio kuro, pvz.). Šitas purvinas bombas buvo planuojama panaudoti tiek Okrainos, tiek ir Rusijos teritorijojose. Šis puolimo planas buvo sužlugdytas Rusijai sužinojus apie branduolines provokacijas ir netikėtai pradedant savo karinę operaciją Okrainoje. Desantinė operacija oro uoste netoli Kijevo, kada chocholai patys subombardavo savo lėktuvą "Mriją" taip pat yra susijusi su branduoline provokacija, nes niekas nepuola milijoninio miesto su keliais šimtais desanto. Visas tas žviegimas ant viso pasaulio kilo kaip tik dėl to, kad tada buvo sužlugdyta branduolinė provokacija. Tačiau kaip matyti pindosai neatsisakė savo ambicijų padaryti Rusijai radioaktyvią kiaulystę ir pasistengs įvykdyti ją išeidami iš Okrainos.