Kodėl Ainis Petkus lanzberg-šaikai nėra “vata”?

Autorius: lanzbierg-stribas Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2023-03-21 19:21:00, skaitė 1004, komentavo 9

Kodėl Ainis Petkus lanzberg-šaikai nėra “vata”?

Taigi, kodėl Ainis Petkus nėra "vata" - kas atsakys man - kaip kažkada dainavo V. Kernagis? 

Argi tai, kad mokytoja, kuri nufilmavo gėlės gulinčias ant nežinia iš kur atitempto surūdijusio tanko, yra didesnis nusikaltimas nei tiesioginis bendravimas su Rusijos Dūmos deputatu - "priešiškos Lietuvai ir - kas svarbiausia Okrainai - šalies" politiku? Arba bendravimas savo kanale "Перспектива" su Rusijos ekonomistais, filosofais, politologais, visuomenės veikėjais ir kitais įžymiais Rusijos žmonėmis yra mažiau pavojingas nei L. Ragelskio, V-Ž. Lekstučio V. Kelerto ir kitų janutienių ir klivečkų kanaluose rodomas turinys? 

Kodėl nei jis, nei jo kanalas nėra puolamas tapinaoidų iš Lanzberg-TV ir radijo, nelinksniuojamas visų kitų lietuviškos šūdasklaidos TV ir radio stočių, įvairaus debilumo ir šizofrenijos lygį pasiekusių lanzberg-stribų ir tvarto pakalikų? 

Ar yra tekę girdėti, kad nors vienas iš tų debilų, šizofrenikų, kurie  kasdien skalauja smegenis durnadėžių žiūrovams ir klausytojams, o taip pat jutube, feisbuke ir kitur besireiškiančių psichopatų ir šizikų, būtų pasakęs nors vieną bloką žodį prieš A. Petkų ar jo kanalą? 

Kodėl visi tie atmatos, išsigimėliai ir išgamos persekiojantys kitokią nuomonę turinčius ir išreiškiančius piliečius nepuola A. Petkaus, nors už mažesnius nukrypimus nuo vienintelio ir teisingo "tvarto kurso" buriais užsipuola kitus tvarto ir šaikos režimo nepalaikančius piliečius? 

Kodėl niekas iš lazberg-stribų gaivalo nestukalina jo kanalo, surenkančio atskirų epizodų peržiūrų virš pusės milijono? Nejaugi lanzberginis gaivalas tiek prarado budrumą, kad jau nebemato kas vyksta jo panosėje? 

O gal paprasčiausiai nenori matyti, nes tai "savas bičelis", turintis kart-blanš koneveikti fašistinį režimą ir apsimesti "opozicine žiniasklaida" ir tokia tapti atėjus valandai X? Kaip visų laikų ir prie visų valdžių etatinius "opozicionieriumi" esantis P. Gražulis ar viską į šūdą prie ko tik prisiliečia paverčiantis, toks karaliaus Mido antipodas buvęs fizikas Zigmukas?

Tyli propagandonai tapinoidai, miliutės, jakilaičiai, tyli psichopatai algiai-greitai, šūdajevai, žukauskai ir fioklos - tyli visi - net Delfio debiloidai. Ainis Petkus su savo kritika jiems neegzistuoja, absoliutus vakumas šūdasklaidoje apie jį. Kyla natūralus klausimas - kodėl?

Kodėl niekas neduoda komandos "fas" šūdasklaidai ir lanzberg stribams? Kur tas debilas rabinovičius su savo jorkšyro šunų ferma?

Štai tokie klausimai kyla pažvelgus lietuviškų debiloidų klykavimus ir tylą. Filmuoji gėles ant surudijusio tanko - vata, kalbi su veikiančiu Rusijos Dūmos deputatu - ne vata, taip - nei šis nei tas. Kažkaip labai  jau iškraipyta "vatos" įvardinimo ir vertinimo skalė. Šiaip lanzberg-stribai ir stukačiai pamato net menkiausią komentarą neatitinkanti jų šizoidinių kliedesių, o čia "nemato" viso "vata-kanalo". 

Žinoma, daugelis šiuolaikinių mažamečių debilų net nemoka rusų kalbos, todėl jų smegenų likučiai nemato "grėsmės nacionaliniam saugumui" ar tvarto briedui. Tačiau juk ne visi iš jų vaikystėje žiūrėjo teletabius ir holišūdo produkciją, yra tarybiniais laikais išsimokslinusių marginalų.

Aš asmeniškai visiškai sutinku su L. Ragelskio nuomone apie tokį lanzberg-gaivalo ir lietuviškos šūdasklaidos “aklumą”. Ir tai mano nuomone yra pagrindinė priežastis dėl kurios su tokiu aklu ir buku užsispirimu yra naikinami “LDiena” kiti L. Ragelskio kanalai. Tik nelabai aišku ko užsipuolė saviškę R. Janutienę? Debilai, blet.