Landsbergių bendruomenės pergalė Vilniuje užtikrins tolesnę sostinės pažangą

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://ekspertai.eu/landsberg... 2023-03-20 17:29:00, skaitė 497, komentavo 5

Landsbergių bendruomenės pergalė Vilniuje užtikrins tolesnę sostinės pažangą

Žmonių partijos narė, premjerė Ingrida Šimonytė.

Vilniaus mero rinkimus užtikrintai laimėjo pedofilijos šleifo nusipurčiusios Žmonių partijos atstovas Valdas Benkunskas.

„Nuotaikos kaip pabaigus didelį maratoną, labai smagu, kad baigėsi su dideliu vilniečių pasitikėjimu, kuris, be jokios abejonės, yra didelis įsipareigojimas ir didelė atsakomybė. Tai yra santūrus džiaugsmas ir galvojimas apie būsimus darbus“, - pirmaisiais įspūdžiais su valstybiniu transliuotoju, laimėjus Vilniaus mero postą, dalijosi V. Benkunskas.

Vyriausiosios rinkimų komisijos (VRK) duomenimis, Vilniuje suskaičiavus balsus visų apylinkių balsus, sostinės mero rinkimuose nugalėjo V. Benkunskas, kuris gavo 52 proc. rinkėjų balsų, Artūras Zuokas – 47 proc. balsų.

Pergale pasidžiaugė ir Žmonių partijos lyderis Gabrielius Landsbergis.

„Pergalė Vilniuje, gaunant miestiečių pasitikėjimą tiek mero, tiek Tarybos narių rinkimuose yra rinkėjų signalas, kokią kryptį turi rinktis partija. Nuoseklus Valdo Benkunsko darbas politinėje bendruomenėje ir patirtis dirbant bei atstovaujant vilniečiams miesto Taryboje buvo įvertintas“, – G. Landsbergio žodžius cituoja nepriklausoma žiniasklaida.

Susiję:

Aiškėja, kas laimės pirmą vietą 2024 m. Seimo rinkimuose

Rinkimų rezultatams įtakos buvęs pedofilijos skandalas neturės