Šūra - varyk į Daukantinę!

Autorius: lanzbierg-stribas Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2023-03-16 21:50:00, skaitė 430, komentavo 2

Šūra - varyk į Daukantinę!

Nors chocholas Oleška, kuriantis valstybę Litukriją buvusios Lietuvos TSR teritorijoje gyventi likusiems aborigenams ir biomasei, yra viso labo tik debilavotas šūdo šmotas, tačiau jis kaip niekas kitas sugebėjo atskleisti parodyti kokio lygio yra seimas ir kokie skystalai tame seime knibžda.

Skystalai - tai labai jau švelnus ir tolerastiškas pavadinimas dešimtmečiams ten užstrigusioms atmatoms ir išgamoms. Ekshibicionistas ir šūdo šmotas Šūra, kiekviena proga, ir be jos, rodantis ir kaišiojantis savo bybį kaip kokį sakralinio kulto atributą, atskleidė seime bujojančių gyvių moralinį, dvasinį vidų, nors ten nieko kažko morališko ar dvasingo, net jei kažkada ir buvo, nėra. Pavadinti minkštabybiais ar skystakiaušiaus tą seime bujojantį gaivalą būtu įžeidimas to vardo iš tiesų nusipelnusiems. Net mentas SS (Saulius Skvernelis), pavadintas balandžiu, oriai praėjo apsimetęs šlanga, matyt, mintyse dėkodamas, kad nors ne gaidžiu buvo išvadintas. O PIŠas, PIŠas! Pamačiusi proto brolį ne tik ranką padavė, bet jai dar įklotas klyne, matyt, sudrėkino iš apturėto džiaugsmo.

Ir kaip tik šūdo šmotas Šūra neišsipisinėjo iš tų goželių - ir pedofilais vadino, ir vafliais, ir pizdabolais, ir Putino bybio čiulpikais, ir dar savo bybį vienam seniui-sveikuoliui čiulpti siūlė!

Jeigu šūdo gabalas Šūra būtų atsinešes į seimą taziką ir nusimyžęs į jį ar nusišykęs, o ne šokoladą kišęs iš balkono, o išpylęs žemyn tai kas tazike, garantuotai apačioje knibždantis gyviai būtu apsimetę, kad nieko neįvyko ar bent jau nesuprantančiais iš kur tie šūdai krenta. 

Ir nė vienas iš ten esančių vyrų - nė vienas, - net apsauginis - netrenkė dalbajobui į jo chocholiškai-chamišką snukį, ką būtų padaręs bet koks normalus vyras. Net Stoties rajone patruliuojantys bomžai, paprašaikos ir panašios asmenybės būtų bent jau sudubasinę šita psichopatą-klouną. Daugelis buvusios Lietuvos TSR piliečių gal net neįsivaizdavo iki kiek yra nusiritusios seime knibždančios atmatos, gal net ne atmatos o kažkokia protoplazma, turinti išlikimo prie lovio instinktus, bet ne protavimo ar mąstymo užuomazgas. Vyriškos lyties požymių turinčių žmogų toje seimo irštvoje jokiais būdais negalima vadinti vyrais, net vyrais-suvenyrais nenusipelno būti vadinami. 

O kaip tas skystakiaušis ar bekiaušis seimo gaivalas pučiasi, koks susireikšminęs ir net reikšmingas nori pasirodyti kokioje nors tarptautinėje tusovkėje tarp tokių pat minties galiūnų. O kaip piktai ir agresyviai prunkštauja prieš Rusiją, Kinija... Mes jus taip, mes jums untreip, mes tokie o-hoho-ho... Paprastas debilovotas klounas parodė kokie jie ochocholizovoti patapo.

Aš nesiūlau šūdo šmotui Šūrai varyti į vyriausybę ar kokią ministeriją ir atskleisti ten bujojančio gaivalo debilizmo ir tvyrančios šizofrenijos lygio. Šūdo šmoto kuriamos Litukrijos gyventojai jau yra susipažinę ir savo kailiu pajutę fašištinės PIŠo gaujos, kažkodėl įkiriai vadinamos vyriausybe, veiklos pasekmes. Tiksliau fašistinės PIŠo gaujos gautų nurodymų ir įsakymų iš Pindostano ir Europederastyno vykdymo pasekmes. Nėra jokio reikalo lišną kartą įrodinėti kokio nors Priedulkio genialaus debilumo, prilygstančio ar net lenkiančio tik Kijevo mero Kličko su atitrankytais smegenais, išminties ir pasisakymų lygį. Arba kokios nors tatuiruotos nedaučkės ar kudlotos armonautės “profesionalumą”.

Aš siūlau šūdo šmotui Šūrai varyti tiesiai į Daukantynę ir atskleisti ten nusėdusiųjų ir bujojančiųjų protinius gebėjimus ir dvasinę būklę. Tauta juk turi žinoti jiems ant sprando sėdinčiųjų ir jų likimais žaidžiančiųjų darmajiedų moralinį veidą. 

Todėl varyk šūdo šmote Šūra į Daukantinę ir apreikšk tautai ir savo iš tokio pačio šūdo nudrėbtiems pasekėjams visą tiesą apie Daukantynės irštvą! Tavo bičas ar bidžio PIŠas padės tau ten patekti ir apreikšti tautai tiesą! Gal net susirasi ten kam patiks tavo bybis ir busi pakeltas į kitokį lygį! 

Todėl - Varyk Šūra į Daukantynę! 

Tavo debilizma pažino jau visi, tačiau niekas nežino kiek jo yra TEN.

P.S. Ir dar pagalvok apie atsiveriančias perspektyvas Eurotusovkėse kur bujoja tavo proto broliai ir sesės - maldeikioko motka, daktarė Raselė iš kažkokio rūrkaimio, laborantas Andreika ir masė kitų, bet tokių pat.... Todėl varyk, Šūra, varyk kol varosi! O tai kada kitą kartą rodysi bybį gali užsižiopsoti ir tada jau tau kas nors netyčia įvarys.