Kol lietuviškos išgamos žiba visame savo skurde ir spindesyje, tol Putinas tyliai rūko kamputyje.

Autorius: Jolanta Blažytė Šaltinis: https://www.facebook.com/jolan... 2023-03-14 01:10:00, skaitė 404, komentavo 2

Kol lietuviškos išgamos žiba visame savo skurde ir spindesyje, tol Putinas tyliai rūko kamputyje.

Aūūūū, LAISVE....

Kai Vilniaus mero pavaduotojas K. Žukauskas viešai paskelbė liaudies priešų sąrašus (į juos papuolė tie, kurie nusiteikę balsuoti už A. Zuoką), galvojau, kad čia jau buvo pats ryškiausias Lietuvoje vykdomos komjaunuoliškos veiklos pasireiškimas.... Bet gi, pasirodo, neaaa. Lietuvos komjaunuoliai nemiega ir kone kasdieną stebina mus vis naujais žygiais. Štai keli įdomesni:

1. Užblokuotas opozicinės televizijos OpTV kanalas. Jau antrą kartą. Už ką? Ogi už tą patį abu kartus, t.y. už medicinos mokslų daktaro R. Jankūno dalyvavimą minėtos televizijos laidose. Ir ką ten tokio neleistino kalbėjo gerb. R. Jankūnas? Ogi nieko naujo ir netikėto – tiesiog pasidalino su korona susijusia informacija , kurios pilnas FB-kas ir net didžioji pasaulio žiniasklaida.

2. LRT generalinė direktorė M.Garbačiauskaitė naudoja mobingą prieš neįtikusią VU Komunikacijos fakulteto dėstytoją. Kuo ta dėstytoja taip nusidėjo? Ogi, pasirodo, sudalyvavo opozicinės televizijos OpTV laidoje. Čia pat sužinojau, kad LRT ne tik pateikia Lietuvos piliečiams „vienintelę teisingą“ tiesą, bet dar ir „daro tvarką“ Vilniaus universitete, kaip „socialinis partneris“.

3. Valstybės kūrėjo titulais apdovanotas tūlas O. Šurajevas įsijungia į Vilniaus mero rinkimų kompaniją ir konservatorių kandidato konkurentą A. Zuoką apipila tokiais „ano galo“ matais, kokių, tikėtina, nežinojo net Pravieniškių kaliniai. „Ano galo“ eilėraščiai, pasipylę iš Valstybės kūrėjo lūpų, sulaukia gausių Lietuvos komjaunuolių ovacijų. Dėl šio atvejo niekas nieko neblokuoja, niekas nieko iš FB nešalina ir niekas niekam jokių pretenzijų neturi.

Na ir kas toliau???? Nemiegokit, gerbiamieji Lietuvos komjaunuoliai, nemiegokit. Kol jūs žibate visame savo skurde ir spindesyje, tol Putinas tyliai rūko kamputyje.