Dauguma pagrindinių šių dienų "grėsmių" grindžiamos melu: Puikus pavyzdys - terorizmas po netikra vėliava

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://www.thepulse.one/p/mos... 2023-03-10 20:41:00, skaitė 289, komentavo 2

Dauguma pagrindinių šių dienų

"Valstybių vadovai sugalvos pigų melą, kaltę suverčiantį užpultai tautai, o kiekvienas žmogus džiaugsis šiais sąžinę raminančiais prasimanymais, uoliai juos studijuos ir atsisakys nagrinėti bet kokius jų paneigimus; taip jis ilgainiui įtikins save, kad karas yra teisingas, ir dėkos Dievui už geresnį miegą po šio groteskiško saviapgaulės proceso."
- Markas Tvenas, Paslaptingas nepažįstamasis

Karai, bombardavimai, mirtis, nelaimės ir viena krizė po kitos mūsų planetoje jau labai seniai yra įprastas reiškinys.

Nesvarbu, ar įsijungiate CNN ar BBC, kad sužinotumėte klaidingą šių įvykių vaizdą, ar alternatyviąją žiniasklaidą, kuri aprašo žmogaus teisių pažeidimus, kuriuos pagrindinė žiniasklaida, atrodo, ignoruoja, dėl to galite jaustis sutrikę, beviltiški ir kartais net apimti depresijos. Atrodo, kad su šiais įvykiais susijusi politika neturi jokios prasmės, ir neatrodo, kad būtų galima rasti kokį nors sprendimą. Atrodo, kad esame įstrigę nesibaigiančiame nelaimių rate, kuris privedė prie vienos milžiniškos prasmės krizės.

Remdamasis savo tyrimais, manau, kad tai nėra atsitiktinumas. Tai buvo padaryta tyčia. Praėjo tie laikai, kai dauguma į politinę instituciją žiūrėjo kaip į kažką, kas dirba žmonėms. Ji tapo ne kuo kitu, o korupcijos kloaka, toli gražu ne sistema, pagrįsta morale, etika, bendradarbiavimu ir tarnavimu kitiems.

Viena iš puikių temų, iliustruojančių, kaip blogai yra su mūsų "vadovybe", yra netikrų vėliavų terorizmas. Tai reiškia, kad vyriausybės sukuria, remia arba inscenizuoja įvykius, pavyzdžiui, teroro aktus savo šalyje ir prieš savo piliečius, o paskui dėl to kaltina ką nors kitą. Klaidingos vėliavos įvykiai nereiškia, kad jie nėra tikri. Kartais įvykiai gali būti sukurti ir net inscenizuoti, o kartais įvykiai būna visiškai tikri, tačiau apgaulė slypi mūsų pateikiamame pasakojime. Bet kokiu atveju daugeliu atvejų šie įvykiai naudojami kontrolei ir (arba) politinei ir finansinei naudai gauti. Taip galima pateisinti daugelį dalykų, pavyzdžiui, karą, sekimą, įgaliojimus, kaip, pavyzdžiui, COVID, ir infiltravimąsi į svetimas šalis ne siekiant sugauti teroristus ir "išgelbėti pasaulį", bet dėl paslėptų motyvų, pavyzdžiui, išteklių gavybos ir marionetinių vyriausybių diegimo.

Pavyzdžiui, operacija "Northwoods". Tai buvo JAV vyriausybės 1960 m. pradžioje parengtas planas, kuriuo siekta apgauti Amerikos visuomenę ir tarptautinę bendruomenę, kad ši palaikytų karą prieš Kubą ir taip nušalintų Fidelį Kastro. Plane buvo numatyta susprogdinti JAV laivą, užpulti JAV karinę bazę, nuskandinti ir susprogdinti laivus su Kubos pabėgėliais, užgrobti lėktuvus ir organizuoti smurtinį terorizmą keliuose JAV miestuose prieš Amerikos piliečius. Ir, žinoma, dėl šių veiksmų kaltino Kubą. Šis planas niekada nebuvo įgyvendintas.

Istorijoje yra daugybė netikrų įrodymų ir šmeižto kampanijų, kurios naudojamos ir skleidžiamos siekiant pašalinti nepageidaujamas vyriausybes ir užsienio lyderius, pavyzdžių.

Pavyzdžiui, dokumentas "Sirija: Dramatiškų politinių pokyčių scenarijai", kurį 1986 m. liepą parengė Užsienio perversmų ir nestabilumo centras, priklausantis CŽV Pasaulinių problemų centrui, aprašoma agentūros užduotis išanalizuoti "keletą galimų scenarijų, kurie galėtų lemti prezidento B. Assado nuvertimą arba kitus dramatiškus pokyčius Sirijoje".

"Wikileaks" taip pat paskelbė daug slaptų laiškų, iš kurių matyti, kad pagrindinis JAV užsienio politikos tikslas, be kita ko, buvo destabilizuoti Sirijos vyriausybę. Šios destabilizacijos pastangos vykdomos menkai arba visai neatsižvelgiant į jų poveikį civiliams gyventojams, kurie dažnai atsiduria kryžminėje ugnyje. Dažnai civiliai gyventojai naudojami siekiant padidinti žuvusiųjų skaičių. Nors dokumentas yra 25 metų senumo, jis rodo, kad JAV planai daryti įtaką Sirijai ir infiltruotis į ją, siekiant sukurti jų interesus atitinkančius pokyčius, atsirado gerokai anksčiau nei prieš 30 metų. Ar 2016 ir 2017 m. vėl matėme, kaip šis bandymas buvo įgyvendintas?

Tuo metu Sirijoje įvyko kelios cheminio ginklo dujų atakos, dėl kurių buvo kaltinama Sirijos vyriausybė, tačiau kažkas buvo ne taip. Sirijos vyriausybė apkaltino JAV ir Vakarų karinį aljansą įvykdžius šias atakas, tą patį padarė ir kiti, pavyzdžiui, Rusijos vyriausybė. Daugeliu atvejų buvo teigiama, kad kai kurios iš šių "atakų" buvo visiškai inscenizuotos, pasitelkiant krizių veikėjus - tiek suaugusiuosius, tiek vaikus. Riam Dalati, gerai žinomas BBC Sirijos prodiuseris, buvo vienas iš šimtų, kurie šaukė apie netikrą vėliavą.

Ši istorija papildo daugelį kitų pareiškimų ir tyrimų. Įdomų reportažą parengė Robertas Fiskas, daugybę apdovanojimų pelnęs "The Independent" korespondentas Artimuosiuose Rytuose ir žurnalistas, kuris tuo metu rizikavo gyvybe, norėdamas apsilankyti Sirijoje, išreiškė tas pačias mintis. Dar viena buvo Eva Barlett.

Kartu su šiais veiksmais vykdomos ir šmeižto kampanijos prieš šias užsienio vyriausybes. Ne todėl, kad šios vyriausybės yra tobulos, bet daugeliu atvejų tai, ką girdime iš Vakarų žiniasklaidos apie Siriją ar Rusiją, ne visada yra aiškus vaizdas.

"Skaitytojai turėtų žinoti, kad tai ne vienintelė istorija Dumoje. Daug žmonių, su kuriais kalbėjausi tarp miesto griuvėsių, sakė, kad jie "niekada netikėjo" istorijomis apie dujas, kurias, jų teigimu, dažniausiai paskleidė ginkluotos islamistų grupuotės."
- Robertas Fiskas

Šias "islamistų grupuotes" jau seniai finansuoja ir kuria Vakarų karinis aljansas, ypač Jungtinės Valstijos.

"Tiesa ta, kad nėra jokios islamo armijos ar teroristinės grupuotės, vadinamos "Al-Qaeda", ir tai žino bet kuris informuotas žvalgybos pareigūnas. Tačiau vyksta propagandinė kampanija, kurios tikslas - priversti visuomenę patikėti sustiprinto darinio, atstovaujančio "velniui", buvimu tik tam, kad televizijos žiūrovai sutiktų su vieningu tarptautiniu vadovavimu kovai su terorizmu. Už šios propagandos stovi Jungtinės Amerikos Valstijos".
- Robinas Kukas, buvęs Didžiosios Britanijos užsienio reikalų ministras

Jungtinių Valstijų vyriausybės parama tapo tokia didelė, kad 2017 m. Tulsi Gabbard ir Randas Paulas parengė įstatymo projektą, kuriuo siekiama "uždrausti naudoti Jungtinių Valstijų vyriausybės lėšas teikiant pagalbą "Al Qaeda", "Jabhat Fateh al-Sham", Irako ir Levanto islamo valstybei (ISIL) ir šias organizacijas remiančioms šalims bei kitais tikslais".

"Turime reikalų su pasaulinio masto nusikalstama veikla... vyksta karas, kuriam vadovauja Jungtinės Valstijos, jį gali vykdyti daug įgaliotų šalių, kurios vykdo Vašingtono nurodymus... Pasaulinis karas su terorizmu yra JAV iniciatyva, kuri yra netikra, paremta netikromis prielaidomis. Jame sakoma, kad Amerika ir Vakarų pasaulis kažkokiu būdu kovoja su fiktyviu priešu - Islamo valstybe, nors iš tikrųjų Islamo valstybę visapusiškai remia ir finansuoja Vakarų karinis aljansas ir Amerikos sąjungininkai Persijos įlankoje. . . ."
 - Dr. Michelis Chossudovsky, Kanados ekonomistas, Otavos universiteto ekonomikos profesorius emeritas. Pranešimas, padarytas 2015 m. kovo 9 d. Putradžajos tarptautiniame konferencijų centre vykusioje tarptautinėje konferencijoje "Naujoji pasaulio tvarka", kurią organizavo Perdana Global Peace Foundation, Putradžajos tarptautiniame konferencijų centre.

Rugsėjo 11-oji, ko gero, galėtų būti vienas geriausių terorizmo po netikra vėliava pavyzdžių, tačiau įrodymai, kurie paskatino daugumą žmonių taip manyti, neišvydo dienos šviesos pagrindinėje žiniasklaidoje. Jiems paprasčiausiai buvo priklijuota sąmokslo teorijos etiketė.

Prisimenu dabar į pensiją išėjusį keturių žvaigždučių JAV generolą Wesley Clarką, buvusį NATO vyriausiąjį sąjungininkų pajėgų Europoje vadą. Jis atskleidė pasauliui, kad Jungtinės Valstijos iš tiesų finansuoja šias teroristines organizacijas ir kad JAV turėjo planų destabilizuoti daugybę šalių be jokios rimtos priežasties, tiesiog siekdamos daugiau galios ir kontrolės.

Tarp rugsėjo 11-osios ir COVID yra daug panašumų, ir, mano nuomone, COVID buvo akivaizdus bioterorizmo aktas, kurį įvykdė tie patys subjektai, kurie pasiūlė "sprendimą". Tai buvo skiepų, kaukių ir kiti įgaliojimai, kuriuos, tikėtina, vėl išvysime ateityje. Atkreipkite dėmesį, kad COVID neegzistavo arba kad rugsėjo 11-oji neįvyko, tai ne tai, kad COVID neegzistavo arba kad Rugsėjo 11-oji neįvyko, o juos supančios detalės, kurios sukuria naratyvą.

Toliau pateikiama puiki, gerai žinoma aukščiausio rango (tuo metu) jūrų pėstininkų generolo Smedley D. Butlerio citata, kuri leidžia suprasti, kad istorija nepasikeitė ir kad taip elitas elgiasi jau labai seniai:

"Aktyviojoje karinėje tarnyboje praleidau 33 metus ir keturis mėnesius, per kuriuos didžiąją laiko dalį praleidau kaip aukštos klasės didžiojo verslo, Volstrito ir bankininkų raumeningas vyras. Trumpai tariant, buvau kapitalizmo reketininkas, gangsteris. 1914 m. padėjau užtikrinti Meksikos, ypač Tamipiko, saugumą Amerikos naftos interesams. Padėjau Haitį ir Kubą paversti padoria vieta Nacionalinio miesto banko berniukams rinkti pajamas. Padėjau išprievartauti pusę tuzino Centrinės Amerikos respublikų Volstrito naudai. 1902-1912 m. padėjau išvalyti Nikaragvą tarptautinio banko "Brown Brothers" naudai. 1916 m. amerikiečių cukraus pramonės interesams įžiebiau šviesą Dominikos Respublikoje. 1903 m. padėjau sutvarkyti Hondūrą Amerikos vaisių kompanijų naudai. 1927 m. Kinijoje padėjau pasirūpinti, kad "Standard Oil" netrukdomai tęstų savo veiklą. Žvelgiant atgal, galėjau duoti Al Kaponei keletą patarimų. Geriausia, ką jam pavyko padaryti, tai valdyti savo reketą trijuose rajonuose. Aš veikiau trijuose žemynuose."
- Smedley Butleris, "Karas yra reketas".

Šiandien žvalgybos agentūros vadovauja Amerikos ir tarptautinių naujienų organizacijų reportažams, nuverčia demokratiškai išrinktas vyriausybes ir steigia propagandos padalinius, kad manipuliuotų visuomenės nuotaikomis. Ir tai neapsiriboja vien terorizmu, bet apima ir kitas problemas, pavyzdžiui, klimato kaitą, pandemijas ir kt.

"Sąmoningas ir protingas manipuliavimas organizuotais masių įpročiais ir nuomonėmis yra svarbus demokratinės visuomenės elementas. Tie, kurie manipuliuoja šiuo nematomu visuomenės mechanizmu, sudaro nematomą valdžią, kuri yra tikroji mūsų šalies valdančioji jėga. Mus valdo, mūsų protus formuoja, mūsų skonį formuoja, mūsų idėjas siūlo daugiausia žmonės, apie kuriuos niekada nesame girdėję."
- Edwardas Bernaysas, "Propaganda", 1921 m.

Matėme tą pačią propagandos taktiką, kuri buvo naudojama dėl "teroristinių išpuolių" per COVID. Ką matysime toliau? Kaip dažnai mūsų suvokimu apie svarbiausius geopolitinius (ir kitus) įvykius manipuliuojama, kad jis pasitarnautų politiniam elitui?

"Tikroji grėsmė mūsų Respublikai yra nematoma valdžia, kuri tarsi milžiniškas aštuonkojis išskėtė savo gleivėtas kojas virš mūsų miestų, valstijų ir tautos...".  Maža galingų tarptautinių bankininkų grupuotė praktiškai valdo Jungtinių Valstijų vyriausybę savo savanaudiškais tikslais. Jie praktiškai kontroliuoja abi partijas...  [ir] kontroliuoja daugumą šios šalies laikraščių ir žurnalų. Jie naudojasi šių laikraščių skiltimis, kad priverstų paklusti arba išstumtų iš pareigų valstybės pareigūnus, kurie atsisako vykdyti nematomą vyriausybę sudarančių galingų korumpuotų klikų nurodymus. Ji veikia prisidengdama savo pačios sukurta priedanga [ir] užgrobia mūsų vykdomuosius pareigūnus, įstatymų leidžiamąsias institucijas, mokyklas, teismus, laikraščius ir visas visuomenės apsaugai sukurtas įstaigas."
- Johnas F. Hylanas, Niujorko meras 1918-1925 m., "Johno Franciso Hylano, Niujorko mero, autobiografija".

Gera žinia ta, kad manipuliuoti žmonių sąmone ir mūsų suvokimu apie svarbiausius įvykius, kurie jau įvyko ir įvyks, darosi daug sunkiau. Vis daugiau žmonių pradeda pastebėti "keistus" dalykus, kaip tai buvo COVID ir rugsėjo 11-osios atveju. Dabar jau įprasta, kad žmonės visiškai nesutinka su veiksmais, kurių imasi vyriausybės kovai su šiomis problemomis, ir paaiškinimais, kuriuos mums pateikia, kaip jos prasideda.

Turime atsiminti, kad tokie veiksmai, kaip uždarymas ir skiepų įpareigojimai, galiausiai gali būti vykdomi tik tuo atveju, jei didelė mažuma arba dauguma žmonių šiuos veiksmus laiko etiškais ir būtinais. Vyriausybėms tampa daug sunkiau prisidengus gera valia įgyvendinti planus, kuriuos žmonės laiko žalingais, o ne naudingais.