Karolis Žukauskas galimai yra slaptas Šeimų sąjūdžio ginklas

Autorius: Rūta Janutienė Šaltinis: https://www.facebook.com/ruta.... 2023-03-07 14:49:00, skaitė 414, komentavo 1

Karolis Žukauskas galimai yra slaptas Šeimų sąjūdžio ginklas

Net itin nesavikritiškas interneto trolis Karolis Žukauskas suprato, kad už Laisvės partijai pakištą kiaulę ( šiuo atveju, save) teks atidirbti laisvoje rinkoje.

Jeigu ne jo agresyvus, labai neinteligentiškas, spėju, tyčia hiperbolizuotas Raskevičiaus darymas ne politiku, o klounu su vienaragiu po pažastimi, Laisvės partijai būtų pavykę labiau. Net vietoje Armonaitės, kuri iki Seimo kalbėjo kaip standartinė liberalė, jo patarimų dėka radosi personažas - tiktoko nušokėlė Aušrinė.

Lietuvos LGBT bendruomenei laikas atsikvošėti ir daugiau nesidėti su Šurajevais ir Žukauskais, kurie iš žmogaus teisių daro patyčių fiestą.

Manau, kad Žukauskas yra slaptas Šeimų sąjūdžio ginklas.

P.S. ir dar jis labiau apgailėtinas, net lyginant su Šurajevu, nes abu tupi mano FB nuolat, skaito, o Žukauskas net kopijuoja komentarus, nepatikusiems komentuotojams rašo asmenines žinutes. Tačiau Šurajevas yra tikras vyras ( rodė visiems) ir manęs neblokavo, o Žukauskas, deja, pirma blokavo ir tik tada pradėjo rašyti kasdienines ataskaitas apie Janutienės veiklą ir mėginti organizuotai kenkti. Dabar jis tam turės daug laisvo laiko