Vakar buvo niekšų pasirodymų ir šiaip idiotizmo pergalės diena visuose Europos frontuose…

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-03-03 21:04:00, skaitė 411, komentavo 5

Vakar buvo niekšų pasirodymų ir šiaip idiotizmo pergalės diena visuose Europos frontuose…

Vakar buvo niekšų pasirodymų ir šiaip idiotizmo pergalės diena visuose Europos frontuose…

Pirmiausia, šis pamuštas tankas, susitarus su pribaltikos šalių vyriausybėmis, liaudiškai vadinamomis „pribaltiškais vimyratais“, turėtų būti traukiamas per depupuliacijos išnaikintas „valstybes“ kaip dalis instaliacijos, skirtos paminėti SKO pradžios metines.

Berlyne buvo gėda su gėlėmis, dabar jie nusprendė atkartoti eksperimentą pribaltikos vimyratuose. Ten irgi gėda išlenda, tiesa, ne tokiu grandioziniu mastu, kaip Berlyne – atnešamų gėlių skaičius nėra toks didelis, o policija aplink tanką tiesiog neleidžia žmonėms prieiti ir palikti gėlių... tačiau ... Įdomu tai, kad ne visi probaltiškuose išnykimuose visiškai išprotėjo – kai kurių miestų (ypač tų, kur rusakalbių gyventojų dalis yra nemaža) merai atsisakė priimti tanką.

Beje, prie tanko buvo pritvirtintas plakatas su paaiškinimu – pasirodo, šis tankas yra tik vienas iš trisdešimties ar penkiasdešimties (skaičiai skiriasi priklausomai nuo miesto) pamuštų rusų tankų, kuriuos rusai paliko vos per vieną mūšį. Beje, be 30-50 tankų, rusai prarado velnias žino kiek pėstininkų kovos mašinų ir net penkiasdešimt kareivių (neklauskite, kaip tie penkiasdešimt kareivių valdė 30-50 tankų ir velniškai daug pėstininkų kovos mašinų, nes šią paslaptį žino tik visaapimančios landzberg sektos smegenys).

Beje, ši istorija apie trisdešimt sunaikintų rusų tankų yra niekis, palyginti su kita istorija, pasirodžiusia vakar, britaškės laikraštyje „Guardian“. Ten pagal gautą informaciją iš „ukrainiečių pareigūno“ pasakojama apie didžiausią visų laikų ir tautų tankų mūšį, įvykusį prie Ugledaro, dėl kurio rusai prarado ne 30-50, o 130 tankų ir su dideliais nuostoliais (daugiausia mobilizuotų kareivių), atsitraukė.

Iškart šalia dar vienas straipsnis apie tai, kaip rusai toliau puola Bachmutą (ir jokio kognityvinio disonanso skaitytojui tai neturi sukelti), supa jį iš visų pusių, bet Zelenskis dar nedavė įsakymo trauktis, nors visi jo užsienio kariniai patarėjai reikalauja, kad jis išgelbėjo tai, kas ten dar kvėpuoja. Zelenskis laikosi... iki paskutinio okrainiečio... kaip ir ketino jo kuratoriai...

Тuo pat metu okrainiečių autorius Miščenka parašė straipsnį „Guardian“, kurio esmę galima išreikšti maždaug tokiais žodžiais – „kol jūs ten, Europoje, dozuotai mums padedate, vis tiek laikydami mus ne kaip neatsiejama Europos šeimos dalimi, bet kaip pasienio teritorija, mūsų integracija į Europą įgyja Europos kapinių formą. Ir prisegama atjautos nuotrauka - kapinės su geltonų vėliavų mišku virš kapų. Okrainiečiai- tai Europos tautos genofondas... ką čia ir bepridursi.

Tuo tarpu NBC žurnalistas, nuvykęs į Krymą ir ten sukūręs visiškai proukrainietišką reportažą, nors jo kalbinti Krymo piliečiai jam ant pirštų išaiškino, kur ir kokioje padėtyje matė, tą Okraina (kartu su Europa ir JAV) ir pasakė, kad dėl savo namų kovos iki galo, gavo nuostabią dovaną- buvo įrašytas į „sąrašą „Taikdarys“. Priminsiu, kad į šį sąrašą yra įtraukiami visi, kažkuo neįtikę saloreichui. Įtrauktieji į sąrašą dažnai būna nužudomi….analogiškas sąrašas buvo atsiradęs ir litukrijoje, bet buvo uždraustas. Taigi žurnalistas buvo įrašytas į Taikdarį. Nėra ko klajoti po Krymą, ypač klajoti per Rusiją, pažeidžiant Galuškino įstatymus …

Na, o vakarykščio idiotizmo viršūnė – pasirodymas, surengtas, regis, Prahoje. Ten, kažkokia išprotėjusi moteris, apsigaubusi drobule, užsidengusi akis, o rankoje laikanti plieninis statinys iš puodų, smogė geltonu mėlynu kirviu į dvigalvio erelio modelį (ji pavaizdavo Temidę, o geltonai mėlynas kirvis simbolizavo Galuškino kaganatą kaip jos baudžiantį kardą), skambant karvės varpeliui, kurį barškino tetą, apsivyniojusi ES vėliava.

Aš besijuokdamas vos nenugriuvau. Na, kokie jie apgailėtini, liūdnai kvaili ir nuspėjami…

Apskritai Europos ukrainizacija ir debilizacija tęsiasi...nors ką čia aš. Juk litukrija nėra jokia Europa.