Specialioji operacija - denacifikacijos būtinybė

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://t.me/medvedev_telegram... 2023-03-02 05:28:00, skaitė 620, komentavo 10

Specialioji operacija - denacifikacijos būtinybė

Nuo specialios operacijos pradžios praėjo metai. Praėjo metai, kai rusų kariai atstato tvarką, taiką ir teisingumą Rusijoje, saugo Rusijos žmones ir naikina neonacizmo šaknis. Jie yra didvyriai.  Jiems padeda visa šalis, aprūpindama frontą viskuo, ko jiems reikia. Pergalė bus pasiekta. Visi Rusijos piliečiai nori, kad ji būtų kuo greičiau. Ir ta diena ateis.

Rusai atsiims savo teritorijas ir apginsime savo žmones, kurie kentėjo per genocido ir apšaudymo metus.

Video - "Ukrainiečių nacių dronas mėto granatas į civilius Donecko mieste. Dronai greičiausiai buvo skraidinami iš Avdejevkos." - Naciai pasiekė tokį lygį, kad net nesistengia slėpti savo karo nusikaltimų

O kas toliau?

Tada vyks derybos, kurios, esu tikras, bus sunkios ir nervingos. Pirmiausia dėl to, kad formalūs derybininkai priešininko pusėje yra vieni, bet tikrieji lyderiai - visai kitokie. Ir sprendimus dėl Kijevo režimo, žinoma, priims ne koks nors Zelenskis, jei jis dar gyvas, ar jo klika. Sprendimus užjūryje priims tie, kurie atsakingi už ginklų tiekimą Kijevui ir pinigų skyrimą Ukrainos ekonomikos likučiams palaikyti. Pagrindinių Rusijos priešų motyvai aiškūs: kuo labiau susilpninti Rusiją, padaryti ją nuolat silpna. Todėl jie nesuinteresuoti užbaigti konfliktą. Tačiau anksčiau ar vėliau, pagal istorijos dėsnius, jie tai padarys. Ir tada bus pasiektas koks nors susitarimas. Žinoma, be esminių susitarimų dėl realių sienų ar naujo Helsinkio pakto, kuris užtikrintų saugumą Europoje. Tiesiog kažkoks susitarimas.

Tada greičiausiai prasidės ne mažiau sunkus laikas. Varginantys mėnesiai ir metai konfrontacijos, isterijos ir chamizmo iš tų, kurie valdys tai, kas liko iš Ukrainos. Jų likimas yra nepavydėtinas. Jie negalės sutikti su SVO rezultatais nerizikuodami, kad tą pačią dieną jiems bus įvykdyta egzekucija. Nacionalistai ir toliau kontroliuos valdančiąją kabalą, nes nė vienas iš jų neturi kitos ideologijos, išskyrus banderovietišką neonacizmą. Pripažinti pralaimėjimą jiems tolygu mirčiai. Todėl "maybuthny peremogi" ideologija gali išlikti dar ilgai. Ir kada nors naujieji kruvini berniukai, vadinantys save teisėta Ukrainos valdžia, vėl išprovokuos pasaulinį konfliktą, prikalti prie sienos vėl įsisiautėjusių banderovcų. Nesvarbu, ar tai bus rinkimų išvakarėse, ar tiesiog dar vienas Maidanas. 

Negalima leisti, kad tai įvyktų. Štai kodėl taip svarbu pasiekti visus Specialiosios Karinės Operacijos tikslus. Kuo toliau nustumti grėsmes nuo Rusijos sienų, net jei tai būtų Lenkijos sienos. Sunaikinti neonacizmą iki pamatų. Kad nereikėtų gaišti laiko gaudant banderovcų gaujų likučius Mažosios Rusijos miškuose. Kad pasaulis atrastų ilgai lauktą ramybę.