Buvusio ir, tikėtina, būsimo JAV Prezidento Donaldo Trumpo kalba

Autorius: Jolanta Blažytė Šaltinis: https://www.facebook.com/jolan... 2023-02-28 00:34:00, skaitė 312, komentavo 4

Buvusio ir, tikėtina, būsimo JAV Prezidento Donaldo Trumpo kalba

TAI, KAS STIPRU

Savaitę pradedame nuo stiprių kalbų. Štai buvusio ( ir, tikėtina, būsimo) JAV Prezidento D. Trumpo kalba:

“Trečiasis pasaulinis karas dar niekada nebuvo taip arti. Turime išvalyti visus karo kurstytojus, Ameriką niokojančius globalistus ir slaptąją vyriausybę (Deep State) iš Pentagono, valstybės departamento ir nacionalinio saugumo pramoninio komplekso. Viena iš priežasčių, kodėl buvau vienintelis prezidentas, kuris neįsivėlė į jokį konfliktą, yra ta, kad aš buvau vienintelis prezidentas, kuris atmetė katastrofiškus daugumos Vašingtono generolų, biurokratų ir vadinamųjų diplomatų, kurie žino tik kaip mus įvelti į konfliktą, tačiau nežino, kaip mus iš jo išvesti, patarimus. Dešimtmečius turėjome tuos pačius žmones, pavyzdžiui, Viktoriją Nuland ir daugelį kitų, tokių pat kaip ji, kurie yra apsėsti Ukrainos stūmimu į NATO, jau nekalbant apie Valstybės departamento paramą perversmams Ukrainoje. Šie žmonės ilgą laiką siekė konfrontacijos, panašiai kaip Irake ir kitose pasaulio vietose.

Dabar mes balansuojame ant Trečiojo pasaulinio karo slenksčio, ir daugelis žmonių to nemato. Bet aš tai matau. Dėl daugelio dalykų buvau teisus. Dabar jau daugelis suprato, kad aš buvau teisus. Visa tai jokiu būdu nepateisina skandalingos ir siaubingos invazijos į Ukrainą. Tačiau tai niekada nebūtų įvykę, jei būčiau buvęs jūsų prezidentu. Nebūčiau tam suteikęs galimybės. Tačiau tai reiškia, kad čia, Amerikoje, mums reikia atsikratyti korumpuotų globalistų, kurie dešimtmečius žlugdė visus svarbiausius užsienio politikos sprendimus. Tai apima ir prezidentą J. Bideną, apie kurį jo paties aplinkos žmonės sako, kad jis niekada nepriėmė nei vieno gero sprendimo, kai kalbama apie kitas šalis ir karus. Turime juos pakeisti žmonėmis, kurie remia JAV interesus.

Per ketverius metus Baltuosiuose rūmuose padarėme neįtikėtiną pažangą atvesdami pasaulį į taiką ir pažabodami kontingentą, kenkiantį JAV interesams. Dabar ketiname užbaigti šią misiją. Valstybės departamentas, Pentagonas ir nacionalinio saugumo institucijos mano valdymo pabaigoje bus visai kitokios. Tiesą sakant, vos prasidėjus mano administracijai, jos bus keičiamos iš esmės ir jose viskas bus vykdoma taip kaip per mano kadenciją prieš ketverius metus. Taip pat sustabdysime lobistus ir didžiuosius gynybos rangovus, kurie verčia mūsų aukšto rango kariuomenės ir nacionalinio saugumo pareigūnus siekti konfliktų, kad išėję į pensiją jie gautų pelningas darbo vietas, už kurias jiems būtų mokami milijonai. Pažvelkite į globalistus ir karo kurstytojus, remiančius mūsų oponentus. Jie pelnosi iš konfliktų.

Aš esu prezidentas, kuris užtikrina taiką, ir tai darau per mūsų stiprybę. Ne veltui neturėjome jokio konflikto. Buvo priežastis, dėl kurios neįsivėlėme į karus, nes kitos šalys mus gerbė. Aš viską nuo pat pradžių kūriau teisingai, sustiprinau mūsų kariuomenę. Tai didelė to priežastis. Niekas nenorėjo pyktis su Jungtinėmis Valstijomis, o dabar iš mūsų juokiasi. Tinkamai vadovaudami galėtume užbaigti konfliktą Ukrainoje per 24 valandas. Po ketverių metų nebeliks karo kurstytojų, sukčių ir nevykėlių, taip pat mūsų vyriausybės vyresniųjų sluoksnių. Mes turėsime naują kompetentingų nacionalinio saugumo pareigūnų grupę, kurie visų pirma gins gyvybinius Amerikos interesus.”